Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@14hviezdicka12 tohoto testiku bohuzial lepsiu foto nemam ☹
@pilotka32 tak posli fotku druheho testika 🙂 klasicke prejavy mne od zaciatku vsetko smrdelo a babka mi stale hovorila ,,si isto tehotna" a bum stalo sa to tak
Dobry den mile mamicky vopred sa ospravedlnujem za gramaticke chyby mam na vas otazocku dnes som bola u gynekologisky na preventivku robila mi sono vajecnikov a a maternice vsetko je ok ale ja mam pocit ako by som mala pohyby a popritom mam pravidelnu menstruaciu a doktorky som sa nechcela pytat hambila som sa chcem sa spytat keby tam bol plod ukazalo by to aj pri sone vajecnikov a maternice ci to sa musi robit ine sono dakujem za kazdu odpoved
@dominika789 deti síce ešte nemám, ale pokiaľ som dobre informovaná tak pohyby bývajú dosť neskoro na to aby si už mala minimálne dosť veľké brucho a doktorka by to teda pri Sone maternice určite neprehliadla podľa mňa
@dominika789 Ak by si bola tehotna a este k tomu citila pohyby tak samozrejme,ze by lekarka plod videla. Prve pohyby citia prvorodicky najskor okolo 19.tt a aj neskôr.
Dakujem vam pekne za odpovede to by bolo uz moje stvrte dieta ale neviem ci to mozu aj creva sa takto hybat menstruaciu mam kazdy mesiac neviem este sa mi take nieco nestalo tak preto som napisala dakujem velmi pekne
@dominika789 to ako zena by si mohla vediet nemyslis ??? Ver tomu ze tehotna niesi .. keby si bola urcite by ti to doktorka povedala a to uz by si musela byt 20 tt vtedy zena moze zacat citit pohyby 😂😂 ty mozes tak citit svoje dokrutene creva nic viac
@14hviezdicka12 A este k tomu ak ma 3 deti.😲
@dominika789 a ako 3 nasobna mama by si to mala vediet .. podla mna je to fake otazka ako aj profil ked ho mas vytvoreny v maji 2017 moj nazor vas nazor
@evittam podla mna je to nejake decko ktore si robi srandu lebo toto sa isto neopyta zena ktora ma deti je to fake
Dakujem uz som pokojnesia viem ze by som to uz mala vediet ale este sa mi taketo nieco nestalo a trva to niekolko dni ale dakujem za kazdu odpoved
@14hviezdicka12 Aj to je mozne......Tiez neverim,ze trojnasobna matka nevie kde je uložený plod, dieta.....😀😉
@evittam niekedy sa tu tie otazky priecia zdravemu rozumu 🙂 treba sa leb pousmiat niekedy az so slzami v ociach 😂😂
Prepacte nieje to fake len som chcela poradit nic viac ano na konikovi niesom dlho ale ani niesom decko prepacte ak som tu dala nevhodny prispevok mrzi ma to
@timina22_09 ahoj neberiem žiadne lieky ani antibiotiká len kyselinu listovú a dnes som ani a bola na gynde lebo doktor tam nebol
timina22_09 oprava nebola som dnes
@dominika789 plod byva casto v hrubom creve.......
Zenusku robila som si dnes test a nic iba jedna palicka, tehu to teda asi nebude ale u doktorky som aj tak objednana nakolko uz 11 den meska a to mi chodi pravidelne 🙂 dufam to nebude nic vazne
@zuzana256
Tak ti drzim palceky, nech sa zadari. Popripade ak si tehotna, nech uz mas pozitivny test 🙂
@timina22_09 ďakujem uvidím ako dopadnem a ževraj je lepší kazetovy test
@zuzana256
No to neviem. Ja som pouzila klasicky test, ten palickovy s najmensou citlivostou. Mne osobne kazetovy naznacil ducha v januari a to som nebola tehotna, len sa mi pre antibiotika posunul cyklus.
@zuzana256 ahoj. Bud si kup Dr.Max test tie su dobre alebo MamaTest 🙂 niesu ani drahe a tusim v tom Dr.Max maju porad 2 testiky 🙂 mne vysiel duch prveho pozitivneho vecer 🙂
Mamatest a gravitest robia falosnych duchov..aj z vody duchuju
@teri29 pekný testík máš 🙂 veľa šťastia
@14hviezdicka12 ahoj dnes som bola na gynde a sestricka mi zobrala krv na hcg hormov ked budu vysledky mi zavola a dr. mmi povedal ze mm prist tak za tyzden a k tim testom j som vzdy kupovala women secret a tie duchovali kanaliky taktiez aj tie mamatest tycinkove som este nemala kedze v tej sume kolko stoji kazetovy tak mam dva papierikove .
@zuzana256 ahoj no super .. tak je to na tebe aky test si kupis mne sa mamtest aj drmax pacil 100 ludi 100 skusenosti 🙂 ja mam dobru skusenost 42 DC som mala slabu ciarku ducha a silnela pomaly az ked som uz mala 4 pozitivny test kupila son si clear blue 🙂 ktori mi ukazal aj tyzdne
@14hviezdicka12 uz len cakat kim sestricka zavola a povie mi vysledok snad ten pozitivny .

@14hviezdicka12 idem urobit dnes druhy tak uvidime 🙂 viete mi niektora povedat ake ste mali priznaky tehotenstva? Lebo nejake tie zmeny som na sebe spozorovala ale nie su to tie klasicke prejavy.