Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@14hviezdicka12 no kedze dnes som mala to spinenie tak som si nic neznacil do ms kalendara nechala som to tak a dnes som 7dc aale ak sa to rata tak od plodnich dni tak dnes 34dc
@ja197
Nieco sa tam crta 🙂 uz meska?
@timina22_09 ani poriadne neviem, cyklus mám hocijaký, len viem že som od plodných dní 16 dní, tie mám dosť intenzívne na to, aby som ich zaregistrovala 😊
@ja197
Tak skus pockat este dva dni, ciarka by uz mala byt silnejsia. Drzim ti palceky 🙂
@zuzana256 novy cyklus sa rata vzdy od prichodu menstruacie .. do prichodu druhej ..
@timina22_09 ďakujem 😊 momentálne ma chytil riadny stres, tak som sa na to tešila a teraz na mňa idú všelijaké pocity 🙂
@ja197
No to poznam. Ja som vzdy mala kadejake predstavy, ze ked zistim, ze som tehotna a uvidim kolajnice na teste, budem plakat od radosti. No cosi. Ani slza. Len sok a stres.. Az teraz zacinam byt trosku citlivejsia. 😅
@14hviezdicka12 cize minula ms a teraz co som mala dostat az do dnes
@14hviezdicka12 tak myslis od prichoduu teraz co mala byt a neni az po dalsiu julovu
@zuzana256 nie .. cely cyklus sa rata od menstruacie ktora ti zacala po ms ktora ti ma prist .. napriklad mne zacala ms 9.3. a ten den je 1DC a posledny den cyklu byva den pre ms tak ak by zena mala 28 dnovy cyklus tak jej ms pride 29 a to uz je znova 1 DC .. ale ty vravis ze ti ms ani neprisla tento cyklus preto som sa pytala ktori DC si ..
Ahojte baby prosim vas ms som mala 27.5. o 2 tyzdne po nej som mala 2 dni slabe spinenie bolest v podbrusku,bolest krizov a svrbia ma prsia ...bola som u doktora nevidel zatial nic ze je este skoro ked mi ms meskala 2dni test negativny pichol mi vyvolavacku ze ak mi nepride do 10 dni mam prist ...pichol mi ju len vcera a v noci akoby bolest krizov zosilnela ...cisty a zapal ziadny ....myslite ze to moze byt tehu?
@olivka0406 tak ked to nevedel doktor tak to nebudeme vediet ani mi .. moze to byt tehotenstvo a aj nemusí... podla vsekteho by si bola 3/4 tt co este nic neuvidi mne bolo gestacny vačok vidiet az v 5tt 🙂 .. ako spravny lekar picha hned vyvolacacku .. mne ked vyvolavacka nezabrala dala mi vylice tabletky bez toho aby robila kompletne vysetrenie a ked som prestupila k inej doktorke tak ta mi uz tehu potvrdila 🙂 ale predovsetkym drzím ti palce 🙂
Otazka kolko si DC ?
@14hviezdicka12 34DC by som mala byt...len nvm co ine to moze byt ked zapal a cisty vylucil
a som akasi podrazdena 😂 vcera som po 4rokoch prvykrat vyletela na svokru ale velmi potom som plakala cely vecer 😂😂
@14hviezdicka12 prsia ma nejak extra nebolia len bradavky mam silikony tak neviem ci je to tam ine
@olivka0406 mne pozitivny vysiel na 42 DC takze este pockaj 🙂 ako hovoria lekari dostala si vyvolavacku bud mrcha pride alebo ti to tehotenstvo utuzi 🙂
@14hviezdicka12davame si pozor takze by to bol zazrak ale myslim si ze ms asi nepride 😂
@olivka0406 takze ako to chapem nechces babo ? .. tak ani ja som neplanovala a hop stalo sa 🙂
@14hviezdicka12 keby bolo velmi by sme sa tesili...staviame dom buduci rok nas caka svadba a chceli sme sa zacat pokusat po svadbe...ale ak sa stane budeme sa tesit
@olivka0406 mi sme to tak iato planovali a visis uz som v 14tt 🙂 a tiez sa tesime 🙂
@14hviezdicka12 gratulujem a hlavne zdravicko prajem...mna dnes velmi v krizoch boli tak ako keby picha uvidime aj panva pobolieva
@olivka0406 drzim ti palce 🙂
@1
@14hviezdicka12 akurat som si robila test a nic 🙁 ci este skoro alebo jeuz poobede neviem
@olivka0406 to mi je luto .. ved ak sa nepodari teraz podari sa na buduce ;) drzim ti palceky
Ahojte všetci 🙂 chcela by som sa len opýtať či mal niekto podobné príznaky na začiatku tehotenstva. Posielam aj obrázok poslednej MS a plodných dní a aj kedy bol styk. Posledné dva dni sa budím lebo mi je nevoľno ale to je asi príliš skoro na takýto priznak. To čo som spozorovala je, že mám nadmerné množstvo bieleho výtoku. Mykozu som už mala ťa to nie je. A aj počas cyklu mávam zmenu výtoku ale takto veľa som ho teda ešte nemala. Ďakujem za každú reakciu 🙂
@alexandra1995 robila si si tehotensky test ???
@14hviezdicka12 ešte som si nerobila nakoľko je príliš skoro ... Bolo by to zbytočné, nič by ešte neukázal 😔

@zuzana256 no drzim palce kolky mas den cyklu ?