Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@14hviezdicka12 17.6. bola ms keďže mi vtedy bol test negatívny. A od vtedy nič len potrat teraz by som mala dostať okolo 15.7.ale neviem lebo mi od včera pukaju vajíčka tak asi mam posunuté plodné dni alebo pred ms mám tak
@zuzana256 aale hento ms nebola ako som ti to pisala do ip mala si si pockat na klasicku ms ktora ti pride teraz .. preto ti ovu testy vychadzaju negativne .. ako to preboha citis ked ti pukaju vajicka ..???????? Prosim ta zacni si merat bt po tom ako ti skonci ms a aj si rob testiky alebo sa porad z gynekologom lebo takto zbytocne mines ovulacne testy ktore si si kupila.
@zuzana256 a ešte ti poviem jedno .. 15.7 mas dostať ms +/- môžeš mať rozhadzaný celý cyklus skrz potratu ...takže ked dostaneš ms zvyčajne ju maju ženy 4-7 dní .. hned ako skonči si začnimerať bt a zapisuj si to do kalendara (väčšinou na 14 den byva ovulka ty ju mať nemusis vtedy alebo vobec lebo tvoj organizmus je rozhodený) ..
teplotu hned po skončeni ms meraj vždy v rovnakom čase najlepšie sa meria v skorých ranných hodinách ALE! nepi vodu , teplomer maj vždy po ruke aby si nestavala z postele nejedz ... ja som stavalavždy opol6 ... meraj vždy na rvonakom mieste ja som vždy merala v pošve ale možeš aj ustach pod jazykom alebo v zadku 🙂 používaj teplomer LEN TY... digitalný teplomer je najidealnejši prostriedok na meranie bt .. vždy meraj len 1 teplomerom nie 10 timi naraz .. 🙂 počas menstruacie a po jej skončeni je teplota okolo 36,5 potom sa zacne postune zvyšovať v den plodných dni by mala byť od tých 36,7 + 37 + .... ako vies v plodnom obdobi nastava ovulka - uvolnenie vajicka do materice .. može už použiť aj testiky (ovulačne) ... no po ovulke by sa mala teplota znižiť .. a zižovať do dalsej ms ... ak sa nezniži a 18 dni zostane v rovnakej polohe +- 2st hore dole .. tak tak malo by to byť tehu ...
ber do uvahy to že každa žena je ina .. ako aj toto su všetko orientačne hodnoty .. na tvojom mieste by som sa začala po tejto stránke viac viac spoznávať nie sledovať pretože tvoja psycika už vyžaduje tehotenstvo takže o to maš väčší problem ... spoznávaj svoj cyklus .. zapisuj si do grafu appky v mobile su skvele .. ja mam apku červenu knižku menstračný kalendar čo ma asi väčšina žien 🙂
ak mas nejaký problem s tým navštev lekara ved bývaju všelijake injekcie alebo tabletky .. možnosti ktore ti pomožu otehotneit .. umele oplodnenie .. ak stale nič tak jedine adopcia a počas toho že už dietatko mat budes teda nie vlastne sa podari aj vlastne je to v tvojej hlave ale to ssnad poznaš
moja rada ..neved sa tym co tu pisu ine ženy ako otehotneli lebo to ta ubija ... teraz si povieš že aj ja ti radim nie neradim len ti vysvetlujem ako sa da na to najlepšie isť 🙂 vela stastia
PS žienky ak som napsala nieco chybne kludne opravte
@14hviezdicka12 len mala oprava,ze prdve po ovulkx teplota stupa,nie klesa. Klesat zacne az tesne pred ms.resp. v den ms.
@kakatulik no sak tak bolo myslene ale dakujem za opravu ;)
@zuzana256 veľakrát sme sa ti snažili pomôcť ked si pridávala negatívne testy skoro počas celého cyklu aj napriek že si mala normálne silnú MS ,bola si každý mesiac presvedčená že si tehotná..radili sme ti sledovať si plodné dni aby si vedela kedy ovu prebehla a či vôbec..Pokiaľ nezacnes merať BT alebo aspoň robiť ovu testy tak nemáš šajnu vedieť kedy príde ovu..bolesť podbruška môže ale nemusí znamenať ovu..Bez ovulácie nemôže dôjsť k otehotneniu takže najprv musíš zistiť kedy ju máš a potom od 10dpo môžeš začať testovať tehotenskymi testami
@14hviezdicka12 jasné hneď ako príde ms a potom skončí začnem merať bt a testy hádam natrafím už na ovu
@zuzana256 vyborne 🙂 na 10DC skus spravit testik potom skus na 12DC ... a tak dalej ason zistis kedy mas ovulku
@marisse2428 skus znovu o dna dni 😉
@marisse2428 je to pepino?
@nivea777 ano, pepino 🙂
@marisse2428 ciarku tam vidím ale pepino ma viac od seba čiarky..urcite skus o 2 dni znovu,kľudne aj pepino aby si videla rozdiel
Čaute baby. Dnes mám deň očakávanej ms, ktorá zatiaľ neprišla, ale to nie je u mna až tak výnimočne. Som 34 DC a 24 dpo. Príznaky som začala cítiť asi pred týždňom a pol. Skôr to začalo únavou, citlivými prsiami, skoro stále nafúknutym bruškom a občas žalúdok ako na vode. Testy som si robila 9dpo a 11dpo a boli negatívne. Jedine čo ma mätie, je že mna sa striedajú príznakové dni s dňami, kedy nemám žiadne. Jeden deň by som dala aj ruku do ohňa za to, že som tehu a druhý deň zas nič akoby bez príznakov. A najdivnejsie je, že pred ms musím mat vždy vždy vždy niečo sladké, teraz take chute ešte na mna vôbec neprišli. Tak neviem, či čakať na ms ešte alebo urobiť test - ukázal by už? Som mierne skeptická. Ďakujem 🙂
@zuzkka3 ahoj ukazat ti moze ale pre istotu pockaj na ms a ak ti bude meskat sprav na druhy den 🙂 drzim palce
@14hviezdicka12 akurát dnes je deň očakávanej ms a zatiaľ nič ani len príznak, že by mala prísť. Doteraz som mala bolesti podbruška asi týžden skoro stále, aj nafúknuté bolo, ale cítila som to inak ako pred očakávanou ms. Celkovo som zo svojich pocitov trochu zmätená 🙂 a keďže už dva testy vyšli negatívne, tak sa bojím robiť ďalšie. I keď tie dva mohli byt robené ešte skoro. Tak počkám ešte ;)
@zuzkka3 testovala si skoro, skús zopakovať
@simonkazga
@nivea777 no dnes už nestíham 🙂 skúsim teda zajtra. A ešte jedna vec, môže byt smäd tiež príznak? :D ja som vždy mala problém s pitným režimom a teraz by som stále len pila a pila
@zuzkka3 tak si sprav zajtra alebo pozajtra 🙂 drzim palce
Ahojte dnes som dostala ms na 29dc čo je super aj keď užívam duphaston mám menšie bolesti aj som si dala tabletky a spravila som si aj alchemilku čo keď som sa napísať ostalo mi zle znej a už mi nechutí napína má znej a vôbec není horká luhovala som ju len 7 minut.
Dufaston avšak teraz keď mám ms neuzivam mám pauzu začnem až na druhú polovicu cyklu čo som čítala niektoré keď písali že duphaston užívajú aj počas ms ja však nemôžem musím si ju dávať ako mám predpísané od doktora
@14hviezdicka12 Ďakujem 🙂 som zvedavá teda 😉

@zuzana256 byva ale nemusi a kazda zena ho ma iny niektora ho ma husty biely tahavy maslovy zltkaaty ruzovy tuhy vodnaty... ja som nemala pred ms ziadne vytoky len pocas plodnych dni som zvykla mat biely husty vytok a ako aj v tehotenstve mam ho doteraz ... a kedy si nala poslednu ms .. odkedy sa stalo to co sa stalo si ms uz mala ?