icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

14hviezdicka12
4. júl 2017

@alexandra1995 az teraz mi zobrazilo obrazok ktori si pridala .. testik ti isto neukaze takze na tvojom mieste by si som este pockala do menstruacie ci pride alebo nie

14hviezdicka12
4. júl 2017

@alexandra1995 vsimla som si az teraz obrazok bolo by to teda skoro co sa tyka priznakov ppchybujem ze by uz boli sskor je to tvoje namyslanie 🙂 ale drzim ti palceky aby si cakala babätko 😊😊😊

hapipa
4. júl 2017

To je pravda, prikláňam sa tiež k názoru, že sú tie príznaky len z tvojho namýšľania si, ono aj také sa bohužiaľ stáva. Buď ešte vydrž alebo to nechaj len tak plávať a isto sa zadarí

bibuska2
4. júl 2017

Ahojte baby dnes som bola u dr a povedal mi ze som typ zeny ze mam v roku len dvakrat ovulaciu som z toho velmi velmi smutna 😢 a povedal mi aby som si kupila femibion tabletky aky je vas nazor pomahaju??tie tabletky 😔

eleanor13
4. júl 2017

Ahojte dievcata!Prezivam zvlastne obdobie..mali sme s priatelom styk v den ktory podla mojho kalendara nebol ani okolo ovulacie...Odvtedy ubehli necele tri tyzdne..pocas posledneho tyzdna a pol mam skoro vsetky mozne priznaky tehotenstva-ktore samoztejme nemam potvrdene, este je skoro kedze mi ani len mens nestihla meskat.Dnes rano som zacala krvacat-skor slabo a krv je menej husta a rano bolo aj par cervenych kvapiek-nepodoba sa to na norm menzes...ak mate niektora skusenosti s krvacanim pri zahniezdovani..budem vdacna ak mi poradite😊

eleanor13
4. júl 2017

Snad este dodam ze mam 35 dnovy cyklus-a toto je prvy krat za 4 roky posledne, co som zacala krvacat skor ako po 34 dnoch-cykly mam dost pravidelne

tinabalogova
4. júl 2017

Ahojte baby... Moje bábätko 👶 pomaličky rastie V brušku doktorka si myslela, že som V 3 mesiaci ale pravda je taká, že som v 4 pomaly... Teším sa ked pôjdem na kontrolu 20.7. Povie mi čo to bude som zvedavá <3

tinabalogova
4. júl 2017

Inak 6.1.2018 mam termin

mimusa1997
5. júl 2017

Baby čo myslite? MS mam ešte len dostať ale mam blbe pocity

14hviezdicka12
5. júl 2017

@mimusa1997 ahoj no neviem neviem ja tam nic nevidim testuj v den ocakavania

kata011
5. júl 2017

@mimusa1997 nic nevidim

aleskandra
5. júl 2017

@mimusa1997 vôbec nič..

lejla13
6. júl 2017

Ahojte baby, co si o tom myslite? Posledny menzes som mala 30.maj - 4.jun. Tento mesiac ale neprisiel, uz 6 den meska. Dnes by mi uz vlastne skoncil.. bolia ma bradavky, horia mi prsia a muz mi vcera skomentoval moje kazdohodinove cikanie 😅 .. robila som si vcera test, ale vysiel negativne. Co si o tom myslite? Dakujem za kazdu reakciu😊

timina22_09
6. júl 2017

@lejla13
Moze byt, ze sa ti posunula ovulacia a v skutocnosti ti nemeska 6 dni ale mozno menej 🙂 na siesty den meskania by si uz ciarku mala mat. Ale kazde telo je ine. Svokre pred vyse rokom vysli tri negativne testy a teraz jej jeden z nich beha po zahradke 🙂 ale meskanie moze cokolvek ovplyvnit, trebars len blba nadcha. Snad to bude tehotenstvo a nie nieco ine 🙂 drim palceky.

14hviezdicka12
6. júl 2017

@lejla13 ahoj mne vysiel pozitivny test az na 14 den od vymeskania takze posunuta ovulka kludne moze byt 🙂 :P drzim palce

lejla13
6. júl 2017

@14hviezdicka12
@timina22_09
Dakujem baby, aj ja dufam ze to nebude nieco zle, ale tehu!😊 Uz sa mi par krat stalo ze mi cez den aj spatne ostalo..tak uvidime. Ci mi len blaznia hormony alebo co. A po akom case si myslite, ze by som ma ist zenskemu?

14hviezdicka12
6. júl 2017

@lejla13 no to je tazko povedat. Pockaj este tyzden sprav si tehu testik ak vijde pozitivne vies na com si a ked zavolas doktorke a povies jej co je vo veci by ta mala objednat 🙂 kolkaty den cyklu si ak smiem vediet ?

14hviezdicka12
6. júl 2017

@lejla13 podla mojich vypoctov 38 DC skus za dva dni spravit testik ak by si bola tehu uz by si mohla mat taky ten naznacik 🙂 a ak si tehu tak riadne posunuta ovulka ako som mala aj ja 🙂 zvykla ti meskacat menstruacia ?ake mavas dlhe cykly ?

matejamy
6. júl 2017

@mimusa1997 no potom daj vediet ako to dopadlo,ci aj ďalší bude len s jednou palicou

lejla13
6. júl 2017

@14hviezdicka12
Popravde neviem aky mavam cyklus nikdy som to neratala😁ale asi tak jak pises by to mohlo byt.. Obcas sa mi stane ze mi 2-3dni meska, alebo pride skor. Minuly rok mi meskal 1,5mesiaca. Doktor bol presvedceny ze son tehotna len to test neukazoval a ani sono... az zrazu prisiel menzes a boli sme sokovani vsetci.. takze som celkom zvlastny pripad😁 ale chcela by som byt tehu. Sice sa o to este nesnazime, chceli sme az ku koncu roka.. ale neodmietneme. Ved to poznas. Obcas zariskujeme😜

14hviezdicka12
6. júl 2017

@lejla13 samozrejme ani mi sme nejak nepalnovali takto skoro ale chceli .. testy som si robila 2 boli negatine az na 42 DC mi vysiel pozitiny 😊😊😊😊 drzim ti palceky ;)

lejla13
6. júl 2017

@14hviezdicka12
Fiha. Tak som zvedava jak to so mnou dopadne😊 dakujem😊

lejla13
8. júl 2017

@14hviezdicka12 dnes ked som isla o 12tej na wc, vsimla som si na nohavickach 2 kvapky krvi. Dala som si vlozku ze sa mi teda pusta menzes aa posunul sa o tyzden... ale ptm rozmyslam ze ved sa necitim na menzes. Inokedy ma boli panva brucho, krce mam, navaly horka, umieram skoro na odpadnutie a teraz nic. Nechapem tomu.. odvtedy pribudla len jedna malinkava kvapôcka. Co si o tom myslis?

kakatulik
8. júl 2017

@lejla13 zeby uhniezdenie?

14hviezdicka12
8. júl 2017

@lejla13 tak ja som uhniezdenie pocitila slabuckymi bolesťami ako na ms 🙂 ale vela zien aj pri tom krvaca a vela zien krvava aj popri celemu tehu takze sa nestrachuj v pondelok si sprav testik ale vzdy si rob len z ranneho mocu 🙂 to uz by si mala byt 42DC 🙂 mne na 42DC vysiel duch takze ocakavaj slabulinku ciarocku ak teda si tehotna 🙂 vela stastia a potom napis co a ako 🙂

lejla13
8. júl 2017

@14hviezdicka12 Aha, a to by mohli akoze tak neskoro uhniezdivat? No som zvedava, dam vediet.

@kakatulik dakujem baby😊

14hviezdicka12
8. júl 2017

@lejla13 moze moze a potom sa ti tehu bude posudzovat podla utz dlzky plodu nie podla menstruacie 🙂

lejla13
8. júl 2017

@14hviezdicka12 Ahaaa to som ani nevedels ze to takto funguje 😊

14hviezdicka12
8. júl 2017

@lejla13 som toho dôkazom a tiez som tumu neverila 🙂

zuzana256
9. júl 2017

@14hviezdicka12 ahoj chcem sa opýtať býva pár dní pred ms vodnaty biely výtok a mokro mám už druhý deň nemám žiadny problém žeby má svrbelo alebo pálilo viem z pred ms býva výtok ale vodnaty netuším a ovu test negatívny