icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

labonita
16. júl 2017

@zuzkka3 no to presne neviem, lebo ja som sa ten mesiac vobec nesledovala a tehu test som si spravila 3 dni pred ms uplne nahodou. Hladala som si take letnejsie veci v skrini a este na mna vykukol jeden test, tak som si len tak zo srandy spravila :D a skoro mi oči vyleteli z jamok ked som tam zbadala //. Prikladam aj foto toho test. To ani nebolo z ranneho moču

zuzkka3
16. júl 2017

@nivea777 no ja cítim hlad, ale nezjem toho veľa, vôbec mi neberie. Ale zas keď ostanem hladná, tak mi je zle od hladu 😲

dada000
16. júl 2017

@zuzkka3 preco si neurobis test?Ja som si robila 3 dni pred mrchou a takto som mala a robila som ho vecer..

timina22_09
16. júl 2017

@zuzkka3
My sme to zistili v den, ked mrska mala prist. Tiez mi bolo divne, ze nemam prisernu chut na sladke, skor obycajne varene jedla. No a neboleli ma krize , co pred ms ma riadne trapili. Prsia nezacali boliet tyzden a pol pred mrchou ale az tri dni pred tym, nez som ju cakala a to uz boli ine bolesti, nez na ake som bola zvyknuta. Test som nerobila z ranneho mocu a vysla krasna ciarka, takmer hned po ocikani. 🙂 drzim ti palce! 🙏

zuzkka3
16. júl 2017

@dada000 robila som 9dpo a 11dpo a test totálne snehobiely s jednou čiarkou. Takze som trochu skeptická a radšej asi počkám. Teda nedočkám 😅 zajtra budem testovať 🙂

zuzkka3
16. júl 2017

@timina22_09 ďakujem 🙂 no ja mám biely výtok už týžden. Taký bez zápachu, nezávadný. A to som sa Dočítala, že to baby mávajú pred ms, ale u mna to nikto nebolo 😂 Zajtra testnem

dada000
16. júl 2017

@zuzkka3 Urcite zajtra skus..si myslim ze ti uz ukaze..drzim palce a daj vediet.

14hviezdicka12
16. júl 2017

@zuzana256 zial menstrucne boleti pretrp a duphaston uzivaj tak ako ti predpisal lekar .. alchemylkovy caj si mozes aj osladit cukrom alebo medom abude chutnejsi nema dovod ta z nej napinat 🙂

zuzana256
16. júl 2017

@14hviezdicka12 alr že keď si osladim alchemilky čaj tak že už takú účinok nebude mať už som raz skúšala dať med

14hviezdicka12
16. júl 2017

@zuzana256 bude to mat rovnaky ucinok ja som si ho vzdy sladila a vzdy mi to zazracne pomohlo .. a to som mala take bolesti ze som ani plakat nevladala

timina22_09
16. júl 2017

@zuzkka3
Velmi ti drzim palce. Daj urcite vediet, ako to dopadlo 🙂

miskachrumka
16. júl 2017

ahojte žienky mám dve deti a asi už som zabudla na začiatky... chcela som sa opýtať žienky je 10-11den po sexe ako sa nám potrafilo ale už druhý deň mám hrozne citlivé bradavky a vkuse plačem ... A mám aj výtok je možné že by som bola uz tehu? pri deťoch som to zistila až v 6-7tt a už popravde je tomu 5 rokov

husky48
16. júl 2017

@miskachrumka ahoj.no ak si mala vtedy ked ste sexovali ovulaciu, tak by sa mohlo potrafit. Citlive bradavky a plac mozu byt aj priznakom pms kedy ma prist menzes. Skus test a budes vediet. Uz by ti daco mohol ukazat

layla23
16. júl 2017

Ahojte žienky 😊 chcela by som sa opýtať či mala niektorá z vás ms počas tehotenstva a po skončení ms jej prvý test vyšiel negatívne 😢 dlhšiu dobu sa snažíme o bábo a nedarí sa nám no posledné cca 2 mesiace sa cítim inak mám príznaky tehotenstva 😊 no ms mám stále no nepravidelnú a nie takú akú stále test som si robila dnes ráno a bol negatívny 😢 čo myslíte môžem byť tehul. ? Máte skúsenosti aj s niečím takým ? Za každú odpoveď budem vďačná 😊 na tejto stránke mi veľmi psychicky pomáhate tak snáď aj teraz mi pomôžete ďakujem 😊

layla23
16. júl 2017

@labonita mala som rovnaký test 😊 môžem sa opýtať koľko sekúnd si ho držala namočený ? Mne lekárnička poradila 20s. No jedna čiarka viditeľná a druhá slabo no zmizla 😢😊

layla23
16. júl 2017

@husky48 no ja mám to isté aj po ms a prvý test mi vyšiel negatívne 😢

husky48
16. júl 2017

@layla23 ak si mala ms a nasledne test negativny tak je mala pravdepodobnost ze si tehu. Vies kedy mavas ovulaciu?/

14hviezdicka12
17. júl 2017

@layla23 velmi nala pravdepodobnost tehotenstva

zuzkka3
17. júl 2017

@timina22_09
@dada000
@labonita baby, tak som testovala, ale objavil sa úplne slabučký duch, vidno ho len proti svetlu, ani foto ho nezachytí, ale je tam na 100% 😅 nedomýšľam si ho. Len si skôr myslím, že to bude nejaká chyba, veď to by mi malo ukázať už riadnu čiarku, ak by som bola. Čo myslite? 🙂

labonita
17. júl 2017

@layla23 ahoj, maximalne 10s som ho tam drzala, ked som videla, že už sa rozpíja ta farba, tak som vytiahla 🙂

labonita
17. júl 2017

@zuzkka3 nooooo. Este nestracaj nádej! :D pár bab ma aj tak, že až neskor sa im objavi pekná druhá palička 🙂 ak nepridu krámy, skus testnúť o dva dni 🙂

zuzkka3
17. júl 2017

@labonita no aj ja som si tak povedala, že počkám dva dni a ak nepríde ms, tak zas testnem 🙂

timina22_09
17. júl 2017

@zuzkka3
Urcite este pockaj 🙂 moze pomaly stupat hcg alebo si mala posunutu ovulku 🙂 nic sa neboj. Ja mam dnes kontrolu po mesiaci a hrozny stres lebo mam velmi zle sny :( juj

zuzkka3
17. júl 2017

@timina22_09 chápem tvoj strach, mna moje sny vedia tiež veľmi vystrašiť. Ale hlavu hore a žiadny strach 🙂 všetko bude dobre! Držím palce.

tinabalogova
17. júl 2017

@layla23 aj mne sa to stalo... Najprv mrcha a potom negativny a teraz som uz v 4 mesiaci 👌😍🤗

timina22_09
17. júl 2017

@zuzkka3
Nakoniec vsetko v poriadku, srdiecko bije a mame aj tehotensku knizku aj prvu fotecku. Ty si na tom ako? Mrska este nic? Kedy robis dalsi testik? 🙂

zuzkka3
17. júl 2017

@timina22_09 no vidíš, tie sny, to je len psychika a zbytočne strachy 😉 tak len veľa pohody a zdravicka prajem! Mrska stále nič, aj keď dnes som mala take tlaky v brušku ako pred ms, tak uvidím. Chcela som počkať do stredy a testnut, ale asi nevydržím a testnem už zajtra ráno 😅

zuzu2901
17. júl 2017

Ahojte zienky.Mam otazku dnes som 27DC a 15 den lutealnej fazy.Tu mavam tak 14dnovu.Test zatial negativny.A bazalna teplota klesla ale len z 36,9 na 36,8.A den pred mrchou mi teplota klesa na 36,5.Mozem byt este tehotna?Este to nie je stratene?

layla23
17. júl 2017

@tinabalogova a mala si aj príznaky ? Takže je to možné 😊

14hviezdicka12
17. júl 2017

@zuzu2901 a ms meska alebo nemeska