icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

matejamy
22. júl 2017

@eliska1986 ani ducha

babatienko27
23. júl 2017

@xxxxxnnnnn poprosim ta zmazat moju foto prispevok 25.maj 20:41 dakujem velmi pekne

nivea777
23. júl 2017

@babatienko27 čo ti vadí na tej foto??

qirfa
23. júl 2017

Baby, my sme to skúsili v čase okolo ovulácie 12.7. asi dvakrát, ani som síce nebola dva razy uvoľnená a aj test dnes ukázal neg. Chcem sa ale opýtať, v čase uhniezďovania asi na piaty deň od ovul. som mala špinenie, jemné krvácanie. Dnes v čase predpokladanej menštruácie "krvácam", ale je to zvláštne krvácanie, nakoľko je čiernej farby a slabá. Zažila ste niektorá niečo podobné?

14hviezdicka12
24. júl 2017

@qirfa mozne to je .. ak krvacanie nezosilnie a skonci sprav si testik vela stastia

pilotka32
25. júl 2017

Ahojte ženušky potrebujem poradiť. Menštruácia mi skončila 1 júla. Asi pred týždňom, teda týždeň po ovulácii, som mala veľké kŕče v podbrušku a hnačku. Trvalo to iba deň, potom mi už bolo dobre. Dnes mám dostať MS. Ale cítim sa nejako inak. Už pár dní na sebe pozoruje obrovský hlad. A to som vždy pred MS vôbec chuť do jedla nemala. Som príliš unavená, ráno mám obrovský problém vstať do práce a aj cez deň sa mi hocikedy začne driemať, alebo točiť hlava. A všetko mi začína páchnuť. Priateľ sa na mne smeje, lebo veečer vždy čuchám, lebo cítim nejaký smrad a on necíti nič. Môžem byť tehu? Tak trochu sa bojím robiť test, vždy ma to sklame. Ale tento mesiac sme sa ani nesnažili. Už sme si chcceli dať trochu pauzu a nechať to na náhodu. Kedy si môžem urobiť test aby mi ukázal čiarku? Ďakujem

nivea777
25. júl 2017

@pilotka32 kľudne sprav ráno test

14hviezdicka12
25. júl 2017

@pilotka32 na tvojom mieste by som si urobila test alebo az zajtra ak ms meska ... lebo priznaky su u kazdej zene ine ..

qirfa
25. júl 2017

@14hviezdicka12 Ak som aj bola, tak som potratila. Menzes sa rozbehol, nezvyčajne silný. Dávam si pauzu. Aj tak máme momentálne stresujúce obdobie.

qirfa
25. júl 2017

Veľa šťastia, babulky 🙂

14hviezdicka12
26. júl 2017

@qirfa no tak to ma mrzi ale neboj vsetko bude dobre 😊😊😉

alex186
29. júl 2017

fotoportrét
alex186
Ahoj Děvčata poradíte mi.. Poslední Ms jsem měla 27.6 začátek Ovulky 8.7 a Konec 12.7 v té době jsem měla s manželem přerušovaný styk,který praktikujeme už 2 roky ...cyklus mám po 28 dnech ...Menstruace se měla dostavit 25.7 a místo ní se dostavil růžový výtok s bolestmi jako při Ms.26.7 ráno se dostavilo silnější špinění též růžové a v něm občas načervenalý hlen 27.7 už špinění ustávalo až do večera úplně zmizelo a ráno 28.7 se znovu dostavilo ale už úplně zanedbatelné množství..test jsem si dělala a nějak se mi nezdá .. foto přiložím. Dnes jsem měla takové zvláštní křeče v podbřišku ,tak jsem si lehla a přešly, dále mě hrozně začaly padat vlasy..na prsou se mi rozšířily dvorce takové fleky a jsou plnější jinak nijak zvlášť nebolíje možnost těhotenství?

14hviezdicka12
29. júl 2017

@alex186 skus si spravit testik o tyzden.. drzim palce

ishkaa
30. júl 2017

Baby skusim aj tu..kramy meskaju, volnym okom a skulenim nieco na teste je, co vy na to?

liliputka23
30. júl 2017

Ahojte chcem sa spýtať viem že mi tu možno nepomôžete ale aspoň to skúsim .. mešká mi ms 3dni ale už asi 5den mam iba také hnedé spinenie ale nie vždy ale tak 2-3krat za deň ale dnes som bola na veľkú potrebu a keď som sa utrela tak krv ale iba ten jeden krát neviete mi prosím poradiť čo to môže byť . Tehotensky test som si ešte nerobila zajtra si pôjdem kúpiť ďakujem za každú odpov

daduska_maminka
31. júl 2017

@liliputka23 sprav si ten testik 🙂

teri29
31. júl 2017

@ishkaa mne sa tam nieco mari 🙂 ale skus si urobit zajtra/pozajtra este jeden...mohlo by lepsie vidiet 🙂

liliputka23
31. júl 2017

@daduska_maminka spravila som si včera tam nič nebolo a dnes ráno sa mi zdá taký duch ale neviem možno si to nahovaram

liliputka23
31. júl 2017
daduska_maminka
31. júl 2017

@liliputka23 skus chvilku pockat ci sa krvacanie spusti 🙂 ale drzim palceky ;)

ishkaa
31. júl 2017

@teri29 dnes takto

ludmilka2407
31. júl 2017

keď na ňom nič nevidno, tak je asi zbytočné si ho robiť každý deň...počkala by som týždeň

alex186
31. júl 2017

@ishkaa jen tam duch,ještě chvily vyčkej,i když vím jaké to je jsem taky nedočkavá.

teri29
31. júl 2017

@ishkaa na tom druhom nevidim nic...ale radsej pockaj aspon dva dni...a urob si az po tom... 🙂 vela trpezlivosti prajem 🙂

ishkaa
31. júl 2017

@teri29 dakujem krasne za odpovede, posnazim sa vydrzat dva dni 🙂

ishkaa
31. júl 2017

@alex186 dakujem, pockam dva dni hadam potom uz bude nieco vidno , vdaka!

teri29
31. júl 2017

@ishkaa daj vediet ako ti to vyslo 🙂 budem na teba mysliet 🙏 😘

timina22_09
2. aug 2017

@liliputka23
No neviem ako ostatne zienky, no ja vidim ducha. 🙂 pockaj dva dni, uvidis potom. Drz sa a daj vediet 🙂 drzim palceky.

alex186
2. aug 2017

Holky dnešní z ranní moči

alex186
2. aug 2017

Dnes 36 den od poslední MS