Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@timina22_09 ďakujem krásne .. no skúšala som a stále taká slabá čiarka a čakám čo bude ďalej
Ahojte, chcela by som sa opytat ci je mozne ze som mohla mat ovulaciu hned 2 den po skonceni ms? Pichlo ma v podbrusku a mala som taky vytok ako pri ovulacii. Nic ma nepalili ani nemam ziadne ine tazkosti. Cyklus mavam nie velmi pravidelny a trva cca 25-27dni. Dakujem za odpoved😊
Ahojte , chcem sa opytat MS mi meskala 6dni aprsia ma bolia uz 3tyzden aôe neznesitelne ze rano vstavam s bolestou .spravila som si test bol pozitivny 2 ciarky druha taka bledsia ale bola aj je tam na dalsom ktory som spravila aby priatel videl bola ta druha ako taky duch ale bola . Dnes som zasla teda ku gynekologovi a ten mi povedal ze tam nic neni ze tehotna som neni , nezobral mi ani krv ani ziadne testy iba ze ak nedostanem MS mam prist o tyzden a ak dostanem tak po MS.
Na sone nebolo vidiet nic no ked to somna vitiahol mala som tam hnedy hlien a povedal mi ze som zacala asi menstruovat ze to mi nesposobil on.
Teraz cely den so mna ide iba hnede ale nie krv .
MAte stym niekto skusenosti ? Mozem byt tehotna alebo to bol len omyl ?
Ahojte už mi to mešká 5 dní čo myslíte môžem sa tešiť?🙏
@luckas33 niekedy sa stane, že testy "duchujú", alebo si zacinala byt tehu, ale sa to prirodzene ukoncilo, co sa vraj casto stava a zeny o tom ani nevedia. Len tym ze skoro testuju, zbytocne si robia nadeje. Ale tak chapem ta, aj ja som bola taká nedočkavá.
Ja si ale myslim, ze doktor by sonom nevidel este nic. Ja sama pri prvom tehu som bola u doktorky, mala som uz peknu ciarku, ale na sone nebolo nic vidiet a povedala, ze je to normálne. Zobrala mi krv na HCG, a tá tehotenstvo potvrdila. Škoda že ti nezobral krv... a to hnede spinenie, to mozes mat aj keby si bola tehu - a mohlo to sposobit aj vysetrenie. Tiez som to mala v tehotenstve po vysetreni. Ale kludne sa moze rozbiehat MS. Blbá rada - ale zostáva len počkať...
@luckas33 ahoj. Mne tiež keď vyšiel trhu test pozitívny som zašla na gyndu a tiež tam nič nevidela lebo bolo priskoro. Ale mne robila odbery krvi a týždeň na to tam bola malá bodka. A na ďalší týždeň tam bolo aj srdiečko. Ak sa ti krvácanie nespustí zájdu znova aby ti vzali krv a ak odmietne zmeny gynekológa. Veľa stastia
@daduska_maminka uz sa mi spustila krv teraz som bezmocna neviem co dalej
Ahojte...chcem.sa opytat...uz asi 4den ma pobolieva lavy vajecnik,,,,citim pichanie v maternici....mam nafuknute brucho...a stale som hladna.a niekedy ma aj bolia lytka ....mate s tym niektora skusenost???? Myslite,,,ze mozem byt v tom????? Dakujem
@ivanusko sprav si test ... Mi sme neni vsevedi 🙂 a keď si hladná daj si snickers 😉
@daduska_maminka prosim blbe odpovede si nechajte pre seba...to sa tu clovek nemoze ani opytat??? Naco je tato tema hm???? Na test je este skoro nechcem predbiehat
@ivanusko tak keď nechceš predbiehať tak nepredbiehaj .. veď najprv si rob test .. a ako mi máme vedieť či môžeš alebo nemôžeš byť tehotná ?? Šak hentake príznaky neznamenajú tehu .. ale keď ti vynechá menštruácia a pozitívny test
Ahoj, chcela by som sa poradiť. Od 12 do 19 som mala ms. 23-24 sme snazilkovali. V nedeľu 30 ma začalo k večeru veľmi bolieť v podbrušku a začalo ma nafukovat a ktomu ešte kŕče. Teraz už tretí deň badam po toalete, že slabšie krvacam. Pichanie v podbrušku pretrváva. Stále som nejaká unavená. Neviete mi poradiť čím to môže byť? Mali ste to niektorá? Ms mám dostať až 9.8.
@elli190217 moze to byt uhniezdovanie,na test je este skoro,vydrz par dni a uvidis
@heregova
Takže môže byť, že som tehotná i napriek krvácaniu? Počkám ešte či príde mrcha a spravím test. Dúfam, že nepríde 😀
Ahojte baby. Mozno to sem nepatri, ale Som vyse 5 tyzdnov po samovolnom potrate v 16tt. Necistili ma, len mi pichli injekciu na stiahnutie maternice. Uz vyse tyzdna mam dost velke brusko (pripisovala som to nafuknutiu), ale citim v nom kazdy den akoby pohyb babatka. Je to velmi zvlastne. Mate s tym skusenosti? Nemoze to byt maternica? Tehotna nie som a aj keby po potrate otehotniem este by som pohyby necitila. No a dnes, ked som mala chvilku pre seba, doma nikto, tak som si v bazene opalovala aj vrchnu cast tela. A zrazu mi zacalo vytekat to pociatocne mlieko 😨 neviete co to moze byt? Mam pocit akoby som pokracovala v tehotenstve, ale to zial skoncilo vyse 5 tyzdnov dozadu.
@elli190217 to krvacanie pokial nie je silne(ako pri mrche) tak to moze byt uhniezdovanie
@susinka2901 to krvácanie, i keď je len slabé, vidím ho pri utierani po toalete mám už od utorka myslím. Doteraz pretrváva. Je to normálne? V stredu by mala prísť mrcha.

@alex186 jasńa ciarocka podla mna.😉