icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

janinamojka
13. aug 2017

@simka556 potom.napis ako si dopadla rano,drzim.palce:slight_smile:

kakatulik
13. aug 2017

@janinamojka jaaaj tak sa asi ozaj sekol. V kazdom pripade si uzivaj a nech vsetko dobre dopadne....pytala som sa preto,lebo ja som mala poslednu MS 20.7.a keby som otehu,tak by mi to vychadzalo na 26.4.

janinamojka
13. aug 2017

@kakatulik no ja som.mala.poslednu zaciatok jula..cize nesedi to nijako..

simka556
13. aug 2017

@janinamojka dám vedieť dúfam že to dopadne dvoma čiarkami .. ale už ma nebolí ani v podbrušku len chrbtica , prsia a každý deň hlava 😏 takže som zvedavá

kakatulik
13. aug 2017

@janinamojka tak skutocny termin sa sp oslednym MS nezhoduje nikdy,ale pocita sa to tak. Zalezi od ovulky. Neskor to aj tak adaptuju podla velkosti a tak.....

nitusiak
13. aug 2017

Dnes nám to už krásne ukázalo 🙂 takže som asi teda už naozaj tehotná 😀 tešíme sa čo povie doktor. Mešká 4 dni.

matejamy
13. aug 2017

@nitusiak supeeeeeer

kakatulik
13. aug 2017

@nitusiak je toto prvy test,alebo i robila zu pred meskanim.

nitusiak
13. aug 2017

@kakatulik robila som pred meškaním a bola úplne slabulinka, ťažko viditeľná čiarka, potom som robila ďalší (iný druh testu) a ukázalo mi + síce slabé, ale bolo ho vidieť a to sme museli aj dlhšie čakať, samozrejme nie po limite. Teraz sa objavila hneď a riadne viditeľná. Prečo?

daduska_maminka
13. aug 2017

@zuzana256 možno tu bude vyzerať sebecké odo mňa ale vyššie som čítala čo si sem pridávala že minulý mesiac alebo ešte predminulý si o bábätko žiaľ prišla čo mi je veľmi ľúto.. čo čítam v starých príspevkoch si už nahovárať pozitívne tehotenské testy myslím si že by si skôr mala navštíviť psychológa alebo to viac prekonzultovať s lekárom 100x ti môže niekto napísať že aby si sa ukludnila najskôr po psychickej stránke pretože v tebe je neskutočná túžba po dieťatku.. veď sa trochu ukľudní spoznávaj pár mesiacov svoj cyklus nerob si ovulacne testy keď nemusíš je to úplne zbytočne . Nechcem ti dávať falošné nádeje ale zasa ani klamať keby som ťa poznala osobne by to bolo iné pretože ty už to máš v hlave všetko veď načo sú lekári ? Ak sa vám nedarí bábo čo neskusis umelé oplodnenie alebo ja neviem ešte aké liečby existujú ..mas toľko možností keď to nejde prirodzenou cestou .. možno není chýba ani v tebe čo sa týka z gynekologickeho hľadiska ale v tvojom partnerovi .. veľmi ťa chápem a sucitim s tebou že to musí byť pre teba veľmi ťažké ale tým že si budeš nahovárať každý mesiac tehotenstvo ti to ešte viac ublíži a skončia na psychiatrii .. prepáč ale už ti to tu veľa žien v starších príspevkoch písalo .. pozitívny tehotenský test je taký ktori na krásne 2 kolajnicky a nie duchu ktoré nedávajú význam.. ovulacne testy sú na ovuláciu nie na zistenie tehotenstva.. neviem ako to berie tvoj manžel ale skús to s ním prediskutovať že akú možnosť ešte oplodnenia môžte vyskúšať.. ja výchovy na tvojom mieste skúšala všeličo aj umelé oplodnenie aj injekcie aj keď sa ich bojim a keby nie tak adopcia .. je pravda že to dieťatko by nebola tvoja krv a ani mužova ale isto si zaslúžia lásku lebo oni sú chudatka ktoré to nikdy od nikoho nepocítia ... Treba byť úprimný .. ako som úprimná ja k tebe a hovorím ti to otvorene .. držím ti palce

kakatulik
13. aug 2017

@nitusiak len tak. Je zaujimav sledovat,ako niekomu ukaze zu pred meskanim a niekomu az po....🙂

nitusiak
13. aug 2017

@kakatulik možno je to aj vtedy, ak má niekto nepravidelnú MS, že nevie kedy presne bola ovulacia. Neviem ani ja. Mňa prekvapilo, že niektoré mali vtedy silnú čiarku už, iné slabé 🙂 telo je zložitý orgán

zuzana256
13. aug 2017

@daduska_maminka ďakujem

simka556
14. aug 2017

@janinamojka tak ma nikde a test negatívny 😏 takže to vyzerá že tento mesiac asi nič

janinamojka
14. aug 2017

@simka556 tak skoda no...ale dalsi to snad vyjde..

janka2463
14. aug 2017

Ahojte dievčatá možno tu už bola taká otázka ale chcem sa opýtať či niektorá z vás mala podobnú skúsenosť ,snažíme sa s manželom už 2 roky o bábätko dva krát sa podarilo ale prišli sme o to ,no ale o tom nechcem teraz ,stále sme sledovali plodné dni a nič a naposledy sme mali sex posledný deň menzesu ,viem že niektoré to odsudzujete ale manžel chodí na tri týždne preč a týždeň doma takže sme sa neubránili tomu ,ale chcem sa opýtať či môžu byť plodné dni aj posledný deň menzesu a dni po tom ,menštruácia bola 29.7 ,možno sa mi to len zdá alebo zhoda náhod že sú to príznaky tmavšie bradavky zväčšené bolesť v podbrušku a taký biely priesvitný výtok ,robila som si test včera ale až po hodinke taká slabá ciarocka ,myslíte že už by to mohlo byť tehotenstvo ?a môže sa urobiť tehotenský digitálny test už teraz ?lebo sa mi zdá ďalšia menštruácia strašne ďaleko ,prepáčte že tak dlho som sa vypisovala aké ďakujem ak ste si to prečítali a ďakujem za odpoveď 😊

janula12345
14. aug 2017

@janka2463 podla mna kludne mozes mat ovulaciu tak skoro, ze sa ti prelina s koncom ms. Moja svagrina tak mava ovulaciu. Preto sa im aj nedarilo cca 2 roky az ju doktor zacal riadne sledovat a zistil ze ovuluje hned po ms. Takze preco nie🙂 a cca to uz je vlastne 2 tyzden teraz odvtedy, takze aj 2 ciarky uz byvaju po 2 tyzdnoch...
Skus urobit este testiky a budes mudrejsia.

ishkaa
14. aug 2017

@janka2463 mozne to je, moja mamka splodila s tatom mojho brata posledny den ms, nie kazdy ma ukazkove plodne dni, ja sama som mala teraz 4 dni po ms..tak len testni a drzim palce nech je tam bejby 🙂

janka2463
14. aug 2017

@janula12345 no skúsim ešte super by bolo ak by to vyslo teraz by som mala darček pre manžela na výročie 😁

janka2463
14. aug 2017

@ishkaa Ďakujem 😉no dúfam už by to mohlo konečné vyjsť

minaaa22
14. aug 2017

Ahojte potrebujem poradit, mala som nechraneny pohl.styk v case ovulacie namiesto ocakavanej menstruacie som dostala biely vytok o dva dni spinenie trvalo dva dni na to v sobotu rano menzes a v nedelu skoncil. Mozem byt tehotna??? Nebolia ma prsia ani nic len mam pocit zavratov prosim vas o vas nazor dakujeeeem

ivec16
14. aug 2017

@minaaa22 mohlo ist o spinenie z uhniezdovania, urob si tehotensky test a uvidis

daduska_maminka
15. aug 2017

@minaaa22 a test co robila si si ? Naco cakas moja 🙂

ishkaa
15. aug 2017

Baby viem ze test je negativny, ale ked je takyto povazuje sa za neplatny? Ked je zafarbena jedna polka testu..v testovani som pomerne novacik, dakujem za odpovede

karmela
15. aug 2017

@ishkaa je negatívny a tento test robí aj poriadne kanáliky..tá druha tenká čiarka bez farby..Skús testnut iným testom

daniel477
15. aug 2017

haloooooo baby, ste tu ?

sticker
ishkaa
15. aug 2017

@karmela dakujem , ano uz ho kupovat nebudem stale ten kanalik vytiahne, nemas prosim skusenosti s nejakym top testom? 🙂

daniel477
15. aug 2017

Ospravedlnujem sa, az vam bude moj prispevok zobrazovat viac krat, ale je to prvy krat co pisem nieco taketo v nejakej diskusii. my sme s priatelom velmi chceli babatko, veeeeeelmi. ale stale nic, plane nadeje.. ja som kazdy den v praci pocas obednajsej pauzy citala vase konverzacie a to mi pomahalo "preckat " dalsi mesiac. mala som vela otazok, imaginarnych priznakov a hladala po googl vsetko coho by som sa mohla chytit. tak som sa teraz rozhodla, ze vam napisem moje skusenosti, mozno sa tento prispevok niekomu zide :D takze: poslednu menstruaciu som mala 9. juna, milovali sme sa cez plodne dni 23 juna, a uz 11 jula som mala druhu slabsie viditelnu ciarku na teste, tak som si ich kupila este asi 7 a kazdy den som si jeden urobila. 14 jula som isla ku doktorke, ale ta videla len, ze sa mi roztahuju v prsiach tie mliecovody, alebo ako sa to vola, neviem presne :D no babatko nikde. zobrali mi krv a tam bola zvysena hladina hcg hormonu, o tyzden uz bolo na ultrazvuku vidno malinku ciernu bodku, potom som isla o 2tyzdne a uz tam vidno crty telicka a pocujeme aj srdiecko, dalsiu kontrolu mam az v septembri, tak nove info vam dam dodatocne :D vsetkym drzim palce.PS: nam sa to podarilo az vtedy ked som si povedala, ze to uz nejdeme skusat a ideme sa venovat len jeden druhemu :D prvy test som si urobila viac menej len preto aby som ho minula a nebil mi do oci, ze ho mam doma a stale nic,.. ( na testoch pisu, ze po dlhsom case sa nemaju odcitavat, ze davaju nepravdive info. .. no k tomuto - urobila som test, bola jedna ciarka, kym som si umyla zuby, urobila vlasy, a zobrala ho, ze ho idem vyhodit, zrazu pozeram a druha ciarka, skusim potom dodat aj foto, prajem vam pekny dnik

karmela
15. aug 2017

@ishkaa môže byt top test alebo zelený pepino test 😉 Držím palce

zitusss
16. aug 2017

@tonjadabik2 ahoj prepáč že až teraz píšem ohľadom toho kalendára,stiahla som ho na Google play a volá sa "kalendár menštruácie a ovulácie"