icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

simka556
7. aug 2017

@lensos29 ak to tento krát vyšlo tak nato všetko budem sama takže to nakoniec bude zaujímavé 😃 ale aj ak to vyšlo tak ľutovať to nebudem .. a ďakujem 😊

anduuuula
8. aug 2017

Ahojte maminky,chcem sa spýtať skúsenejších.. mali ste problem zo stitnou zlazou v tehotenstve ?ja nam zvýšenú a som cela stoho na nerv 😕pomahaju na to tabletky ked vas vyšetrí endokrinolog?ĎAKUJEM za kazdu radu.🤗

alex186
8. aug 2017

Holky tak miminko nebude mám 3cm cystu ve vejcovodech

libawet
8. aug 2017

@alex186 ešte to nevzdávaj, skús gynex.

simka556
8. aug 2017

Ahojte ešte by som sa chcela opýtať bola som kúpiť test a bol len baby TopTest aké s ním máte skúsenosti ? 😊 Ďakujem

alex186
8. aug 2017

@libawet zkusím . děkuji ti

libawet
8. aug 2017

@alex186 ja ešte toto, ale asi gynex poznáš :
Použitie Gynexu ( a je čisto na bylinnej báze )
•podporuje detoxikáciu tela, má antioxidačné a regeneračné účinky
•harmonizuje hormonálny systém, a tým upravuje napr. činnosť štítnej žľazy
•posilňuje obranyschopnosť organizmu
•je vhodný pri ženskej aj mužskej neplodnosti
•upravuje menštruačný cyklus, predchádza bolestivej, nepravidelnej či silnej menštruácii a premenštruačnému syndrómu
•pomáha pri gynekologických zápaloch, kvasinkových infekciách
•má pozitívny vplyv v prípade vaječníkových cýst a ochorenia prsníkov, preventívne pôsobí proti rakovine prsníka a maternice
•v období menopauzy stabilizuje psychiku, pôsobí proti nervozite, znižuje návaly horúčavy a potenia
•preventívne zabraňuje rozvoju osteoporózy
•pôsobí proti vypadávaniu vlasov
•je perspektívny ako doplnok pri liečbe roztrúsenej sklerózy
•zlepšuje zdravotný stav u diabetických pacientov
•stabilizuje psychiku, eliminuje negatívne účinky stresu a zlepšuje energetický stav organizmu; posilňuje organizmus pri fyzickom a duševnom vyčerpaní, pri žalúdočných neurózach, depresii a problémoch s adaptáciou na nové podmienky
•zlepšuje stav kože, slizníc a pľúc, má ochranný vplyv na cievny systém
•u detí s ĽMD (ľahká mozgová dysfunkcia) pomáha pri poruchách reči (dysfázia, oneskorený vývoj reči)

julka31111
8. aug 2017

Zdravim babenky som strastne zufala ...uz neviem co mam robit..bola som minuly tyzden u gyndosky kde mi potvrdila tehotnost stym ze mi robila vyter s krcka cytologiu.. no zacala som spinit mala som vytok ako keby soplik a v tom kus krvi..na dalsi den bolo toho viac ale ne viac tak ako by to malo vyzerat na menstruacnu krv tak som isla na pohotovost do nemocky tam mi skonstatoval ze prebieha potrat- nad vnutornou brankov kolabujuci gestacny vak 6mm v tvare slzi..mam brat prestat lieky ak by som vela krvacala uzaj do nemocky na kyret 😢 volala som lekarke ta povedala lieky mam brat nadalej tak ich beriem idem ku gyndoske zajtra ale ja uz neviem co teraz si mysliet sice mam krv na vlozke ale nie tak ako pir menzese nemam bolesti ani naznak toho..sem tam na toaletnom najdem zrzanu krv prosim poradte mi ci to je len stoho krcka ale naozaj to uz je koniec pri prvom dietati mi vyter nerobila na zaciatku tehu tak nechapem preco teraz a z coho to mam beriem duphaston,ascorutin,magnezium a kyselinu listovu dakujem za odpovede

zuzanka3381
8. aug 2017

@anduuuula pri oboch tehu som brala lieky na liecbu SZ. A vsetko ok. Cele tehu som bola sledovana davky liekov boli zvysovane. Ja som dokonca pred prvym tehu nevedela ze mam choru SZ a kvoli tomu sme dlho nemohli mat babo. Az po nasadeni liecby. Takze neboj. Dokonca tie lieky su potrebne v tehotenstve aby sa babo dobre vyvijalo

simka556
9. aug 2017

Ahojte tak robila som si test včera večer .. asi trošku skoro 😊 ale je tam vážne len taký jemný ružovkasty pásik dala som to pozrieť aj kamoške a povedala že niečo sa tam marí .. dávam vám tu aj fotku ale nieje to vidno až tak ako na živo 😊 takže rada by som vedela ešte váš názor ďakujem veľmi pekne 😍

daduska_maminka
9. aug 2017

@simka556 mrzí ma to ale na tejto fotke nič nevidím skús to odfotiť na dennom svetle nie s bleskom 🙂

chantalka86
9. aug 2017

@simka556 tieto testy niekedy po uschnuti takto vyzeraju. Podla mna je negativny, ten pasik je ovela hrubsi ako kontrolna ciarka. Je to take korytko pre pasik ukazujuci tehotenstvo ktroy by bol taky hruby ako kontrolny, ak by tam teda bol. Drzim palce pri dalsom testovani 🙂

anduuuula
9. aug 2017

@zuzanka3381 juj dobre tak to si ma potesila aspon mi padol kameň zo srdca🤗

zuzana256
13. aug 2017

Dnes prvý deň mešká ak zajtra nepríde tak bude 2.den počkám aspoň týždeň ak by mala meškať

zuzana256
13. aug 2017

29dc som dnes

daduska_maminka
13. aug 2017

@zuzana256 ahoj a máš 100% zaručene že máš 28 dňový cyklus ??? Minulý mesiac ti prišla mrska kedy ?

zuzana256
13. aug 2017

@daduska_maminka ahoj nie na 100% ale je to vždy tak vypočítané že má prísť a minulý mesiac 28dc

zuzana256
13. aug 2017

@daduska_maminka v tichom mesiacoch som mala takíto cyklus maj29dc jún 24dc jul 28dc každý cyklus beriem duphaston

zuzana256
13. aug 2017

@daduska_maminka už druhý cyklus som brala duphaston tento mesiac to bude tretí

janinamojka
13. aug 2017

@simka556 ja som pri prvom baby mala obe ciarky hned naraz vyrazne ale teraz som.mala tu druhu ciarku len taku slabucku uplne...a som v 4tt,potvrdene lekarom😀

simka556
13. aug 2017

@janinamojka gratulujem 💕 .. ja ešte čakám zatiaľ ms nemám a ešte asi počká pár dní a uvidím že či budem ešte testovať alebo už nebudem mať čo 😊

janinamojka
13. aug 2017

@simka556 ja som si robila test este predtym ako mi.mala prist Ms..a ukazal to..sice slabucko ale je to tam..

simka556
13. aug 2017

@janinamojka ja som to skúšala pred a videla asi ako to vyšlo 😊 takže teraz račej počkám že ako to dopadne 😊

janinamojka
13. aug 2017

@simka556 neboj,podla mna to bude dobre.a ja som.tiez skusila ovulacny test,ten mikroskopicky..a trafila som sa na den presne.

simka556
13. aug 2017

@janinamojka no tak skúsim zajtra ráno 😊 a uvidíme

kakatulik
13. aug 2017

@janinamojka ahoj,prepac,ale mam taku blbu otazku. Ako mozes vediet,ze si v druhom tyzdni?
To som este nikdy nepocula.🙂

janinamojka
13. aug 2017

@kakatulik no nie som v druhom ale stvrtom,bola som na gynde..takze tak

janinamojka
13. aug 2017

@kakatulik presnejsie uz zaciatok piateho ..

kakatulik
13. aug 2017

@janinamojka aha,lebo dole v zatvorke mas 2.tt....ale aj tak bolo skoro vidno.Alebo iba z krvi sa zstilo?

janinamojka
13. aug 2017

@kakatulik no podla.poslednej ms mi vychadza termin na polovicu aprila,aj tyzdne sedia,podla sona stvrty..a doktor mi povie ze termin 10.maj..co mi.nijako nesedi vypoctovo,aj ine napisal a ine povedal..asi sa sekol..najizsie ho na to upozornim ale do profilu som si napisala co povedal a teda ze 10.5 to ma prist a tam mi to vypocitalo ze som v 2 tt..logicky je jasne ze je.to hlupost..