Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@ela0915 preco si nespravis test?
🙄
bývam v takej situácii kedykoľvek. Toto sú fakt otázky za sto bodov. Ženské telo nie je naprogramovaná mašina. Menzes môžeš dostať aj neskôr. Trebárs za hodinu, dnes večer, zajtra....
Ja mávam pichanie v bruchu a pocity ako na menzes takmer vždy tak zhruba 3-5 dní pred tým než to reálne dostanem. Navyše 5-7 dní pred tým po pohlavnom styku drobne krvácam (si viem predstaviť ako by tu mnohé panikárili, že sú určite tehotné)
Tiež to mávam presne, ale pár krát sa stalo, že to deň-dva-tri meškalo.
Keby som každý mesiac mala takto nervačiť, tak sa zbláznim.
Buď pozorná a trpezlivá voči svojmu telu ale nerieš zas každé pichnutie v bruchu.
A ak máš dôvod na "obavy" z tehotenstva, tak si jednoducho sprav test. Ako to tu asi tak máme vedieť, aký máš vlastne problém?
@daduska_maminka nebude ešte skoro? 😇
@ela0915 ak uz ti ms meska tak by uz mohlo nieco ukazat ak neukaze vyskus za dva dni .. ak citas prispevky zien co tu pridavaju niektore uz testuju tyzden pred ms a viac ved uidis sama .. tebe ms udajne meska tak uvidis sama veka stastia
Chcem sa spýtať či je možné otehotnieť, ak sa nejaký kúsok priateľovho ejakulátu na mňa dostal zvonku. Išiel do mňa zozadu (myslím do zadku), ale na choroby sa nechcem pýtať sme zdraví. Vybehol a keď sa tam pokúšal ísť znovu tak pri tom triafaní už bol takmer pri orgazme lebo to bolo ku koncu. Keď šiel k pošve (iba som cítila že sa tam blíži) povedala som mu že ide zle a následne už sa nepokúšal tam trafiť ale hneď ejakuloval na moj chrbát. Nie je si istý či nezačal ejakulovať ešte dole. Je možné aby sa spermie nejako dostali až ku krčku maternice ak vôbec nebol v pošve ani tam potom nedal prsty? V pošve je prostredie kyslé a malo by spermie zničiť, bola som sa hneď aj vyčúrať a utrieť, len som mala 3 dni pred ovuláciou (3 dni pre bolesťami pri nej) a som dosť namýšľavá. Teraz mám taký žltkastý lepkavý hlien ako "sopel" ako mávam vždy pred MS. Trošku nervy možno už PMS.
Ospravedlňujem sa za tú dĺžku snáď to niekto prečíta. Všade čítam inak snáď mi poradíte priamo. Teraz mám týždeň po ovulácii takže na test skoro, pre niekoho aj na strach ja viem.
Ďakujem za odpovede.
@anko765 zas sa nudi nejaky pubertiak :D
Moja odpoved:
NESEXUJ KED TO NEVIES !!!!! 😂😂😂😂😂
@anko765 a mimochodom toto podobbe si sa pytala 30.7.takze uz si dost odpovedi dostala .. ale ak si zakomplexovana/y uchyl tak hold smola
@anko765 najprv pises ako chlap a nakoniec ako zenska zaujimave 😂😂😂😂
@daduska_maminka tu asi clovek natrafi na kadeco..a ja ze si tu zeny,maminy,navzajom pomahaju..
@janinamojka zeny a maminy si tu pomahaju ale co z toho ked su tu deti a utahuju si :D nic nenarobime 🙂
@daduska_maminka uboziaci!
Nezabávam chcem počuť nejakú normálnu odpoveď 😒
Skôr mi príde že sa tu väčšina zábava na mne. Keď by to bolo aj zo srandy, zabila by vas
odpoveď na tie otázky? Veď možno by si to mohol prečítať niekto iný lebo takých tém vidím veľa. Len nikde nie úplne jasnej odpovede 😒
@ela0915
Presne ako pisala bona_dea,kazdy organizmus je iny,individualny..niekedy menzes moze meskat aj z prechladnuria,o ktorom nemudis ani vediet,alebo aj z hocijakej zmeny,na ktoru predtym tvoje telo nebolo zvyknute....menzes nieje nacasovana ,,bomba''...nemusi prist vzdy nacas...neviem preco tu kazde jedno pichnutie v podbrusko vsetky tak riesia...ja osobne mam 29,babo sme chceli uz ovela skor...ale ani raz som nestresovala tak velmi ked predsa len menzes prisiel...takisto som nestracala cas meranim teploty alebo ovu testy a podobne...podla mna to je este ovela vacsie stresovanie a potom sklamanie ak sa menzes dostavi a nevyjde to...proste som si povedala ze vsetko potrebuje cas a vyplatilo sa...po 4roch rokoch ma na teste potesili nadherne //😍😍momentalne som v 22tt a neskutocne sa tesime na vytuzenu dcerku😍😍😍
@daduska_maminka zajtra ráno testujem, ďakujem ;) menstruacia neprišla 😇
@ela0915 drzim palce moja 🙂
@lussyzachar tak trosku uz by som sa urcite tesila 🙂 je to pekný dušík, ale treba počkať aby tmavol. Drzim palce
@juditka_d dakujem ♥️
@lussyzachar -- ahoj, no ja som mala skoro taky isty ten druhy pruzok a bolo to, pocitaj ( 23.06 sme sa pokusali a 11. 07 som ho uz mala ) a teraz sme v 10 tyzdni :D nechcem Ťa predčasne nadchnúť, ale ja by som už rozmýšľala ako prekvapíš svojho drahého :D a urcite na dalsie testovanie skus iny test, inu znacku myslim. drzim palceky, nech sa ku nam pridas cim :D
@daniel477 dakujem žiaľ aj večer sj rano som spravila ale negatívny :(
@lussyzachar
este nie je nic stratene, pockaj aspon tri dni a skus iny test, tento nie je dobry.
daj urcite vediet ako dopadnete :D
Ahojte bambulky. Som tu nova a chcela by som pocut vas nazor. 21 som mala dostat MS a stale nechodi. V prvy den ocakavanej som mala biely hlien a na chvilku sa zafarbil doruzova. O dva dni som slabo zakrvacala a dodnes vobec nic. Test som robila dnes rano bol negativny 😒
Pobolieva ma podbrusko. Mohlo to byt uhniezdenie? 😀
@petulik47 všetko je možné .. koľko si DC ? Mne pozitívny vyšiel až na 42DC

Ahojte, mohli by ste mi napisat Vas nazor respektive skusenosti? Ide o to, ze menstruaciu dostavam pravidelne cca kazdych 27 dni, vacsinou je to vzdy o den alebo aj dva SKOR, nez co mi ukazuje kalendar. V kazdom pripade, nepamatam si ze by mi mesntruacia meskala, alebo prisla na 28 - 29 den. Podla mojich vypoctov by som mala dostat menzes dnes, podla realnych skusenosti som ho mala dostat uz predvcerom. V utorok rano som mala tak zvlastne pichanie v podbrusku pripominajuce menstruacne boelsti, tak som si rovno do kabelky hodila tabletky proti bolesti a tampony :D ale nic....dnes je piatok a jedine co som spozorovala, ze som mala/mam vytok nie uple biely a nie uplne priesvitny proste nieco medzi 🙂 prsia ma bolia, ako pred menstruaciou. Mohli by ste mi prosim napisat ci ste niektora boli v takejto situacii? 🙂 Dakujem pekne <3