Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Skus test mala by si mat uz silne // ak si tehotná ak vyjde negat tak bez k Dr 35 dni je uz veľa
Sorry ale toto co je vytok 2hodky po sexe ???😂😂a meska ti 35dni aspon test si urob preboha ne sem pisat cim dalej tym viac tu citam take hlúposti ze az ale tato bola top😂😂👏🏻🔝
😀
Mne mala menstruacia prist o 3dni no uz tyzden mi bolo zle na odpadnutie tak som si urobila test bola tam slabsia druha ciarka a o tri dni den mestruacie urobila som dalsie dva testy a uz boli krasne dve silne ciarky u lekara mi potvrdili tehu az na druhej navsteve moc skoro som to zistila😀Aj pri prvom tak isto som zistila skoro tehu ...
Treba si tes robit rano z prveho mocu ....
@liliputka23 ja tam vidim peknu ciarocku,podla mna ano
@zuzicek88 dakujem za radu.. lebo ms mi este nemeska ma prist o 2dni
@liliputka23 ciarka tam je pekne viditelna.. je aj ruzova? lebo ja ju nevidim dobre farebne
Urcite to je tam, ako keby som videla svoj testik z pred roka 😊 a teraz mam doma 2 mesacnu bambulku
@nivea777 ano je ruzova len to inak nejde odfotit
@bebinka74 to bolo asi mne .. ci? No ja som pred nedavnom prisla o jedno
@liliputka23 dost silna ciarka.. takze gratulujem
@nivea777 dakujem pekne hadam to dotiahneme dokonca tento krat
@monita59 no a ked pockas este par mesiacov, tak ani ten test netreba, pocitam, ze uz budes vediet naisto 😀
@obsadenemeno robila som si test dnes rano a negativny tak fakt neviem
@monita59 jak nevies, ked negativny?
@obsadenemeno no tak potom to bude uz len koli tym antibiotikam
@lavinis na zaciatku roku som tiez brala antibiotika a meskali mi skoro dva mesiace a potom dobre... Len teraz neviem ci mam ist k dr. na vyvolavacku lebo teraz 6teho sa nam pritrafila nehoda a ak by som mala byt teho tak aby mi nedali vyvolavacku a uz treti den mam taky hnedy vytok neviem co teraz

Ahojte mam otazku. Mali sme s priatelom nechraneny styk a asi za 2hodinky som mala vytok. Je tam sanca ze by som mohla otehotniet ? A podotykam ze mi to 35 dni meska ale myslim ze koli antibiotikam co som brala. Dakujem za radu.