icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

lia23
3. sep 2017

@liliputka5 ahoj..ak si mala na teste rovnako zafarbene ciarky tak ovu by mala byt do 12-24h..to ze ta picha v podbrusku mzoe byt ovulacia...tak sup na to 👍 drzim palce

liliputka5
3. sep 2017

Takzee to ze vceera sa do mna spravil asi nepomôže? Pardon ta výraz. Lebo on to nevie ze naa povel,

lia23
3. sep 2017

jasne ze pomoze...v plodnom hliene ("bielkovom") vydrzia spermie 3-5 dni-zalezi od kvality....takze ak ste vcera skusali tak mozte...ale aj dnes mozte 🙂 bude vyssia sanca

zuzana256
3. sep 2017

Vystúpenie a štipľavé bradavky červené aj hnedé na dotyk aj bez dotyku bolia čo to môže byť nemôžem mať zápal v prsiach ďakujem za každú odpoveď

liliputka5
3. sep 2017

@lia23 mozem poslat sukromnu spravu

lia23
3. sep 2017

@liliputka5 jj posli

mamaaaaaaaaaaa
3. sep 2017

@zuzana256 ahoj kojiš ?

mudiel
3. sep 2017

Ahojte, mám taký problém. Už týždeň má veľmi bolia prsníky a mám ich na dotyk veľmi citlivé. Dosť sa mi aj o číslo zväčšili. Náladu mám ako pred menskou a aj bolest v podbrušku. Menštruáciu som mala riadnu pred 10-timi dňami. Robila som si jeden test a vyšiel negatívne. Neviem čo si mám o tom myslieť. Môžem byť tehu? S priateľom máme nechránený,prerušovaný pohlavný styk. Všetky symptómy mám akoby mala prísť menska ale som v ovulacii. Také prsia som nemala už dávno,naposledy v tehotenstve . Mám 28 rokov ale nikdy som nemala mimo pms také príznaky. Bojím sa,lebo už mám dve deti a tretie by som už asi nezvládla. Prosím dajte mi nieaku rozumnú odpoveď. Ďakujem

zuzana256
3. sep 2017

@mamaaaaaaaaaaa nie nekojim lebo ani tehu niesom to mám len také príznaky pred ms a ms až za 8 dni

darling16
3. sep 2017

@ella199230 Ahooj. Ako si teda dopadla?? Tehu?? (je tu už veľa príspevkov, pokial sa prelúskam k tvojmu, tak sa ťa to radšej takto opýtam 🙂

mamaaaaaaaaaaa
3. sep 2017

@zuzana256 no zapalenie prsníkov býva väčšinou pri kojeni .. veď ak to má váš pred ms tak uvidíš čo to bude inak to ries so ženským lekárom. 🙂

kakatulik
3. sep 2017

@zuzana256 ahoj,ja mavam citlive a bolestive bradavky od ovu po ms. To nie je zapal.

zuzana256
3. sep 2017

@mamaaaaaaaaaaa práveže to nemávam iba teraz prvý krát také štípanie po dotyku keď sa dotknem aj bolia

zuzana256
3. sep 2017

@kakatulik ok tak je to normálne potom a nemôže to byť aj s lieku duphaston že aj z neho to býva a aj nafúknuté prsia

trinka
3. sep 2017

@mudiel môže to byt cysta... napríklad

kakatulik
3. sep 2017

@zuzana256 jasne,z dufiku to mat mozes. Klud,to bude hormonami.😉

liliputka5
4. sep 2017

Ahoijte baby taak moje snazenie z predvcera sa faakt podarilo. Cystytida ako vysita, som na atb, boleesti neeskutocne

zuzans258
4. sep 2017

@mudiel ak si zvládla 2deti, zvládneš aj 3tie,neboj sa😉teda pokiaľ by si bola tehu

olinka213
5. sep 2017

Prepáčte, len dnes som si založila účet, ešte som sa do toho nedostala ako presne to tu funguje, a a danú aktuálnu tému som nemohla nájsť, len staré 😊

zuzana256
6. sep 2017

ahojte este 5 dni mam pred ms a znova som mala po utreti na wc ked som bola curat slabulinko cerveny flak a pred tim uz neviem tory den to bolo som mala slaby hnedy moze s to blizit tak skoro uz ms ?

semisa
6. sep 2017

@zuzana256 to mam aj ja ten flak aj a neviem co to znamena ... ms by som este nemala mat

zuzana256
6. sep 2017

@semisa v nedelu som mala hnede po utreti a dnes cervene neviem ci am ist na gyndu ak by to nieco zle malo byt alebo to bude skora ms o par dni

semisa
6. sep 2017

@zuzana256 ja si nemyslim ze to je nieco zle ... ale nevien

zuzana256
6. sep 2017

@semisa dokonca som jedl kakaovy zavin a hned ako som dojedla som mala chut na kysle uhorky aj som si dala neviem e ci aj keb som bola tehuu ci tak skoro by boli chute nemyslim si asi az neskorsie to byva nie?

semisa
6. sep 2017

@zuzana256 asi az neskorsie

zuzana256
6. sep 2017

@semisa ok lebo j vobec uhorky nemusim tak preto

ishkaa
6. sep 2017

@zuzana256 zuzka teraz rada ako zena zene...prestan sa sledovat..vidim, ze tvoja tzba je uz az chorobna...kazde pichnutie, kazde hocico...nepisem to v zlom, naozaj nie, ale podla mna toto je uz na odbornika, mozno ti pomoze presmerovat mysel niekam inam...kazdy mesiac mas tehotenske priznaky asi to uz nebude ok...iba dobra rada 🙂

semisa
6. sep 2017

@zuzana256 to sa da aj vsugerovat ... chute su ovela neskor to uz davno test ukazuje ciarky podla mna

qirfa
6. sep 2017

Ahojte kočky, nemyslím si, že som tehotná, ale poraďte, ak máte podobnú skúsenosť, prosím. Mešká mi MS, mávam pravidelnú, no test je negatívny. Či sa obávať mimomaternicového, alebo môže ísť "len" o cystu. Ď

lia23
6. sep 2017

@qirfa ahoj..aj pri mimomaternicovom tehotenstve by ti ukazal test //...je moznost tehotenstva?vies kedy si mala ovulaciu?nebola si v strese?moze ist len o hormonalny vykyv....kolky dpo si?mas nejale priznaky?