Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte viem ze to sem nepatri ale preto sa chcem opytat, ked je krcok maternice vysie a neni tam kde by mal byt cize nizsie moze byt aj takato pricina ze sa nedari? ma to niekto tiez ze ma krcok vysie polozeny ?ked som sa na to pytala sestricky na gynde tak mi povedala ze stim nic nema spolocne krcok ze je vysie polozeny, ale niekto mi hovoril ze ked je nizsie tak spermie tam dokazu doplavat a preto, ked je vysie moze byt problem pre spermie neviem ako to je ci je to v poriadku ked je krcok vysie polozeny
@zuzana256 u teba je hlavne podstatne ako ovulujes,ci ovulujes,ci ma partner dobre spermie..ci mozte vobec spolu mat deti co sa tyka kompatibility,ci tvoja maternica nema nejake polypy alebo nieco co by branilo vo vyvine plodu a taketo veci.. krcok nech ta zatial netrapi.potrebujes poznat svoje telo,svoj cyklus ..krcok je taka bodka v tomto vsetkom..je dolezity lebo drzi tehotenstvo pokope ale najprv treba vyriesit vyssie spominane veci
@nivea777 no prave ze ani neviem ci ovulujem a ci ju aj mavam a aj to ci mozme mat aj vobec deti uz som pisala aj do heliosu do martina aj mi odpisali uz priatel mal zle vysledky spermiogramu ked bol naposledy pred rokom v maji na kontorlny pojde rovno do martina ked sa objedname na konzultaciu atd
@nivea777 ked pojdem na gyndu a poviem dokotrovi aby mi odsledoval ovulaciu ako zisti ci ju aj vobec mavam viem ze podla vajiciek len ci vobec aj ovu bude lebo moze i povedat ze vtedy bude ovu ale podla folikulov nemusi prebehnut ke j sama neviem bolesti vajecnikov mavam aj hlien mava len asi nieco chyba ked nevie ovu mat vrchol u mna a tak isto ani neviem ci mam v poriadku vajecniky ci su prechodne
@zuzana256 ved prave tym meranim zistis,ci ju mavas. Treba rano,v tu istu hodinu,pred tym ako vstanes z postele zmerat najlepsie v posve a zapisat do grafu. ja pouzivam graf na www.womenzone.cz. su aj ine. Mne tato vyhovuje.
@zuzana256 ty mas MS a riesis krčok? Vykasli sa na krčok..hned si začni merať BT,kup si teplomer na meranie BT..merat sa ma vzdy v tu istu hodinu po niekolko hodinovom spanku..ja som nikdy BT nemerala..prvy mesiac zistis az na konci kedy bola ovu.. na dalsi mesiac uz budes vediet ake mas pred ovu teploty..Dr vie zistit ci ti vajicko prasklo
Dievcenceeeeee 😕😢😠😡, pomoooooc samozrejme,ze som mevydrzala a este ked aj miz dranka .😆 tak som testik spravila uz dneska ale az navecer a neukazal nic .... 😕 stale 😕😢😢😢😢😢 a dneska je to 5den co neprisla mrcha akoze 😢 ... prsia ma bolia a ake take priznaky cez den ako nevolnost,tocaky a tak funguju ...mrcha mi zvacsa chodi na cas stalo sa par krat ze prisla o den skor alebo neskor ...Ale max.tak o den ...Uz nato asi ozaj moc myslim , tak velmi by som si to zelala ,ze to asi uz ani mne nerobi dobre ...A to som si povedala ze test skusim az buduci tyzden 😆😘😍❤...
@sonickasonka ahoj. mas pravdu ze ti to dobre nerobi. 5 dni je este v pohode. Najlepsie testovst po tyzdni. Mne ukazal slabuciarku az na 43 dc . drzim palce.
@mamaaaaaaaaaaa ... viem uz si mi pisala a drzim tvoju radu v hlave ..aj dnes som nateba myslela . 😉 .. aj by som to daako obstala ,ale este aj ked ten moj domna rypka tak ma ide porazit ...😂 joj najlepsie keby sa to dalo zistit hned .. sa citim ako taky psychicky labilny cloviecik co na noc ine nemysli ...😆😆😆😆😆 az sa cervenam ... Mam strasne zmiesne pocity ... Ze zatial to vyzera slubne 😉 a ze ak to je uz by som to aj vediet chcela ,muz ani nehovorim a aby to tento krat dopadlo vsetko dobre a tak ... Vela zns co sme tu ,to asi pozna a velmi dobre to co sa vomne odohrava ...Hlavne po vsetkom prezitom ... A tu to mozem zo seba aspon tak trosku vykricat 😳😳😳(napisat ) ❤😍😘 a zato som Vam vdacna
@sonickasonka viem moja ako sa citis ☺️ ale hovori sa cim viac chces tym neskor to pride .. skus sa uvolnit zrelaxovat mozno aj kupele by bol dobry napad.. v takomto pripade vela zien povazuje sex za nieco co je len skrz splodenia a nie aj uspokojenia 😄😄😄 dufam ze chapes ako to myslim..
velmi ti drzim palce 😗😗😗
@zuzana256 krcok sa meni kazdym dňom ☺️ spermie si vzdy najdu cestu k vajicku. Na tvojom mieste by som problem hladala niekde inde. Pekny den.
@mamaaaaaaaaaaa no cestu si mozu aj nemusia najst ak nevedia tam trafit a podla teba kde mam hladat chybu v com
ked si dam spravit hormonalny profil,odsledovat ovu moze mi az vtedy naplanovat styk ked bude aj doktor vediet ci mavam ovu a kedy ju mavam vtedy sa to da naplanovat ci moze uz aj dopredu povedat ked tam budem lebo po ms tipujem ze zajtra by mohla kedze uz dnes mam len malinko ku koncu a budu nasledovat plodne dni
@zuzana256 vzdy trafia spermie ak su zdrave este som sa nestretla aby sa spermie bemohli dostat tam kde sa maju 😁.. moze mat chybu aj partner ak je neplodny.
ale podla mna velka chyba je v tebe ale o tom ti nemusim pisat vsak nie? meranim bt zistis ci ovulujes alebo nie .. zistit ss to da aj ovulacnymi testami ked si ich budes robit od 1dc az po prichod dalsej menstruacie .. zial u teba je tazko povedat kedy ti prebieha ovulka kedy mas plodne dni a aky dlhy cyklus mas.
@nivea777 ahoj ako čítam tak sa snažíš poradiť Zuzane.
Ja by som sa ťa chcela spýtať či to mám riešiť s lekárom alebo nie. Doktor mi bral krv zistil ze som tehotná 🙂 cca 3-4 tyždne no včera som o 16h zbadala na papieri ružovo-hnede špinenie ale bolo ho len malilinko. Dala som si intimku a do 8 som nič nemala a okolo 8-smej som mto mala zase strašne som sa zľakla či som náhodou nepotratila. Dneska to už nemam mám len biely výtok ktorý ma nesvrbi ani nepáli nič. Čo mysliš čo to mohlo byť ? Mohlo sa uhniezdiť vajíčko v maternici alebo som prisla o baby :( Ďakujem

@matejamy Ďakujem dám len to je horšie ze doktor neordinuje lebo svaitok a ja som už ako na ihlách.. mne len to je čudne ze menstruacia po clostyle mne aspon nikdy nemeškala lebo toto bol uz treti pokus s clostylom .. prve dva sa podarili na prvú šupu ale nedopadli dobre tak už stresujem kusok :p