Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@mamaaaaaaaaaaa no praveze je v priatelovi chyba pretoze mal zly spermiogram
a takto pregnyl na ovu kde sa picha a nebyvaju aj nahrady v tbl za ten pregnyl lebo som citala ze do brucha ked s pichne tak je to neprijemne a zas niekomu pichne do zadku
@zuzana256 no tak ked je v priatelovi problem tak si potom v pohode.. tak naco zhanas rady pre seba ci mavas plodne dni ked vies ze problem je v priatleovi ??? ved to sa da liecit alebo jedine umelym oplodnenim.. ty neries seba ak si zdrava ale partnera .. ak ma vazne zly spermiogram .. bud sa na to beru vitaminy kazdy den bez toho aby si ty brala a nejak to budes riesit s nim .. alebo sa s tym zmieris alebo od seba... mam v rodine parik teda uz nie parik isli od seba lebo on bol neplodny a ona uz ma teraz s druhym dve uzasne deti .. takze riesi sa to tusim na urologii po nejakych vysetreniach a pre priatela sa nasadzuje vitaminova kura ... a kolko ma zivych spermii ??
@zuzana256 jaby som na tvojom mieste neriesila nejaky duphaston ani prrgnyl ked je chyba v partnerovi nech sa lieci on ak aj on stoji o to mat s tebou dieta.. Lebo Zuzka co tu citsm tahasa to s tebou dlhe roky a to neni dobre.
@mamaaaaaaaaaaa no na spermiogram keď bol tak pred rokom v máji od vtedy bere tribulus terestris,selén,zinok vitamín c ,A, ale A striedam každý druhý deň lebo nemôže sa brať každý deň množstvo mal práveže veľké len bol problém že sú pomalé aneviem čo ešte tam bolo písané urológ mu odporučil ísť na kontrolný spermiogram do Martina alebo do BB ja som pisala aj do Hellios do Martina aj mi odpísali
@mamaaaaaaaaaaa no lenže ja vôbec neviem či mávam ovu aj keď ja som v poriadku
@mamaaaaaaaaaaa v pondelok idem na gyndu aby mi odsledovať ovu
@mamaaaaaaaaaaa Jasne ze viwm ako to myslis ... 😘. Hej co sa tyka tohoto beriem a ani ja to daako az tak privelmi neuznavam ..U nas to takto nefunguje ,mna skor privadza do tohoto stavu tato sytuacia co nastalo ,ze moNo ak by aj ta mrcha meska skor toto co sa prave deje ,ze velmi by som chcela vediet ,ze ci sa to bud podarilo alebo nech ma ta mrcha nenatahuje a pride ... 😂😂😂😂😕😕😕😡😡😡😀😀😀 Skor toto tato aktualna sytuacia ma takto dostala,zskocila ... Inak si to uzivam neboj ,neprehanam to 😂😂😂 Myslim,ze cies presne co ti chcem povedat ...
@sonickasonka ano ani viem moja 🙂 neboj sa nic stastie sa na teba isto obrati Pan Boh vsetko vidi a urcite vam dopraje darcek pod srdiecko 😘 ..
najviac ma mrzi ta nespravodlivost vo svete.. zena ktora dieta nechce ich moze mat aj 100+ a zena ktora sa trapi a tuzi po dietatku to mat nemoze 🤔 ..
nebojkaj nic skus mysliet na nieco ine nez dietatko .. bud kramy pridu alebo ti testik ukaze kolajnicky 😊😊😊😊 moc ti drzim palce
@zuzana256 ste si sa na to nikdy lekara nepytala??? ze ci vobec mavas plodne dni .. ci si vobec plodna zena ??? to ze nas menstruaciu pravidelne kazdy mesiac to je dobre znamenie mozes vylucit ten syndrom muzskych hormonov u zien... vtedy by si menstruovala 2x za rok (priblizne) ...
u tvojho partnera zistili ze ma zly spermiogram.. prvy krok ktori spravite je aby to partner riesil dalej a urcite mu nastavia vitaminovu kuru..
dalej by si sa maladat prezriet ty.. ci mas funkcne vajecniky ci dokazu produkovat vajicka ci mas v poriadku maternicu pre uhniezdenie plodu ... ci nemas nejaky problem ktori vrani k otehotneniu...
@mamaaaaaaaaaaa práveže som sa ho to pýtala a povedal mi že prečo by som nemala mať deti že môžem
@mamaaaaaaaaaaa popýtať sa na o doktora
no ja ho už nemám 🙂
@janinamojka ahoj 🙂 tak ked k nemu toho 27.9 pojdem tak myslis ze mi to predpise ? Ked mu o tom poviem
@adelka97 No ja by som isla hned..kazde spinenie alebo aj male zakrvacanie pocas tehot.by mal posudit lekar.Pri prvom baby mi predpisal ascorutin no pri tomto povedal ze v ziadnom pripade a dal duphaston.Su to hormon.lieky na udrzanie tehotenstva.No musi ta pozriet,a podla toho...
ahojte tak nechce smi verit tomu ako je to mozne ale vcera mi v nemocnici povedali ze som tehotna ale v kolkom to mi nepovedali mamm ist na buduci tyzden na gyndu tak som zvedava a kkonecne uz sa aj mne slnil ten sen
@zuzana256 ako to ze ti nepovedali v ktorom si tyzdni ??? toje divneee..
co ta dohnalo k tonu aby si sla do nemocnice ?
@mamaaaaaaaaaaa ahoj no nepvedali lebo ked s mala ms mi neveeli presne povedat preto mam ist na gyndu o tyzden sak sa dozviem len dufam ze bude vsetko v poriadku a uz do konca bojim sa aby saniec nestalo nepotratila som
@zuzana256 no uvidis co ti na gynde povie aj ked to je zvlastne ale pre teba zazrakom drzim palce .. na gyndu by som isla aj skor teoreticky ty si rizikova .. alebo ak teda mas ist o tyzden sprav si tehotensky test
@mamaaaaaaaaaaa snad bude vsetko ok uz pockam tyzden kim pojdem na gyndu
@zuzana256 a kto ti povedal ze mas ist az za tyzden ak si tehotna tak chod hned .. gynekolog moze podporit tvoje udrzanie tehotenstva aj liekmi ked si na tom tak ako si.. necakaj tyzden.. ked uz mas tehu potvrdene z nemocky tak uz chod hned .. a dobre ti radim lebo cokolvek sa moze stat ...
Boze baby...dalsi bullshit od nej naco vobec este reagujete

@adelka97 ja som mala tiez toto..predpisal mi Duphaston a oddychovat..