Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@mudiel nepodceňuj sa ;) ty by si to zvládla ja to viem....proste chvíľu by si sa rozbiehala...ale potom by si to dala...a pokiaľ si ťa ten tvoj nevážil..tak nestál za to ;)....pretože taký chlap ...no nejdem ani písať :D ...ale dieťa je dar....niekto sa snaží neviem ako dlho...a nič..a niekto môže mať...a neváži si to
Ahojte chcem sa iba opýtať keď som tehu a mala som sa dať očkovať na tetanus tak môze sa alebo už nie
@zuzana256 samozrejme ze nie ... gratulujem k tehu v ktorom si tt ?
@mamaaaaaaaaaaa ahoj a ďakujem som v 4tt a mám to aj dole písané pod mojim menom v ktorom som
@zuzana256 a ako ti v nemocke zistili ze si tehu ? lebo je to divne ked ani vo 4 tt neni vidiet co i len plodik na utz .. zistili ti to z mocu alebo z krvi?
Baby pomošte mi
@teri29 som v 5+6tt a krvacala som 2 dni len ket somsa utrela teras mavam len take slabulinke spinenia ket sa utriem ale nekedi mam v tom aj troška krvi a urobila som si test a tera a ta ciarka nesilnela meska mi 11 dni tak moze sa jednať o potrat zajtra idem na sono ten posledni je teras
@terzka123 no ja osobne som nespinila...ale mne na zaciatku ked mi ms meskala ciarka nesilnela...robila som si kazdy druhy den...asi medzi 5 dnom az 10 dnom meskajucej ms som mala pocit ze je len a len bledsia...ale potom som si dala tyzden pokoj...a test po tyzdni krasne silny...tak vsetko bolo ok...ale vravim - co sa tyka toho sponenia...to ti neviem poradit...ked zajtra ides na sono tak sa opytaj...urcite im to povedz...
Dievčata v sobotu sme konečne trafili ovulaciu z manželom po akom čase si možem spravit tehotenský ? Alebo mam čakať 12 dni do dalších MŠ.? Dakujem
@lussyzachar cakat kym nevynechaju kramy
@mamaaaaaaaaaaa ahoj no z krvi mi to zistili
@zuzana256 no pekne a pre aky dovod si isla do nemocky
@mamaaaaaaaaaaa vracala som a dostala som silné kŕče v bruchu aj zimnicu som mala
@zuzana256 a uz je ti lepsie ? 🙂 aj si si robila testik ? drzim palce
@lussyzachar najlepsie je cakat do mrchy
@mamaaaaaaaaaaa no ci lepsie da sa povedat ze ako tak cele dni byvam velmi unavena krize ma uz druhy den bolia tahaju ma ani mi nechuti nic jest ale aspon nieco si vzdy dam a samorejme jem aj kyselinu listovu
@mamaaaaaaaaaaa test som si nerobila uz naco ked to mam potvrdene aj od doktora z gyndy a dakujem ti pekne
@zuzana256 no dobre tak drzim palce teda nech babenko pekne rastie
@zuzana256 jej Zuzi,blahozelam..drzim velmi silno palceky..
@janinamojka ahoj a ďakujem veľmi pekne

@arelka priznaky bolestí neznamena tehotenstvo. Pockaj si az na den menzesu. Skor kupis test uplne zbytocne.
Pises, ze ta uz pobolieva 5 dni. Oplodnenie trva od tych 7-14 dni. Necitaj na nete somariny typu priznaky tehu. Potom si ich vsugerovavas do hlavy.
Ale drzim ti palce. Vela stastia.