icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

zuzulienka7784
27. sep 2017

Ahojte babuľky čo si myslíte?čítala som toľko článkov o tom v júli som potratila v 6 týždni 😢 mešká mi menštruácia 5 deň mám 28 dňový cyklus robila som si už 3 testy na každej tkz.duch čo si myslíte?nechcem sa tešiť predčasne tieto posledné 2 sú z dneška prúžok je pepino z DM

prskavka2223
27. sep 2017

@zuzulienka7784 gratulujeeeeeeeeeeem je to tam urcite 🤰

zuzulienka7784
27. sep 2017

@prskavka2223 kiež by si mala pravdu tak veľmi po tom túžim len nikdy som sa nestretla stým tkz.duchom pri prvom tehotenstve som mala pekne 2 čiarky aj pri poslednom ktorý žiaľ nevyšiel skúsim si urobiť opäť zajtra ráno skúšala som aj včera a predvčerom ale čiarky sú stále rovnaké bledučké velmi

prskavka2223
27. sep 2017

@zuzulienka7784 no to si aj ja prajem najviac na svete si najst aspon takehoto dusika na teste :(...ja deticky nemam este a uz 3rok sa snazime. V januari som potratila v 5tt.a odvtedy sa nam zase nedari :(. ale bud.stvrtok ideme na reprodukcnu imuno do nitry tak som zvedava ci nam tam zistia nejaky problem. Velmi ti drziiiim palce. Kolko DPO si?

zuzulienka7784
27. sep 2017

@prskavka2223 DPO dnes 19 deň ja som potratila v júli v 6tt najmä psychicky to bolo ťažké ale zvládla som to neverila som že to môže prísť tak skoro aj keď gynekologička mi povedala že už môžme v pohode skúšať aj ja Ti držím všetky palčeky najmä keď to bude prvé ja už mám 13 ročného mám 33 a ešte velmi chceme ak sa nám podarí 🙂 som zvedavá zajtra

zuzulienka7784
27. sep 2017

@prskavka2223 sestrička mi povedala že som mohla otehotnieť aj neskôr ale zasa som čítala aj toto v prílohe ešte si nerobím veľké nádeje aby som nebola sklamaná 😒

prskavka2223
27. sep 2017

@zuzulienka7784 taketo clanky si vobec neciiitaj prosim ta. toto je iba vo vseobecnosti pisane,ale kazdej zene stupa hcg inak. Takze je tiez mozne ze si mala neskor ovulaciu a tym padom sa ti posunul aj cyklus. No ja mam 29 rokov a snazime sa velmi aj u bylinkarky som bola tak aj jej kuru co mi dala uzivame aj s muzom, citala som o nej len same dobre clanky a forum ako zenam pomohla. No ani nehovor po potrate ako som sa citila :( hrozne nieco a mna este aj cistili.

prskavka2223
27. sep 2017

@zuzulienka7784 a testik prvy si si robila kedy? ja ked som bola tehotna tak mi ukazalo silne dve ciarky a to som bola 8dni pred MS este, takze tiez sa mi musela ovulka vtedy nejak zblaznit. HCG som mala az 850 a potom z nicoho nic som zacala krvacat a bol koniec :(

zuzulienka7784
27. sep 2017

@prskavka2223 prvý som si robila v pondelok prikladám aj fotku asi máš pravdu tie články má len metú ja som si robila test koncom mája pekné 2 čiarky objednala ma gynda o 2 týždne a práve v ten deň ako som k nej mala ísť som začala silno krvácať dala mi duphaston cyclo3ford to si pamätám bol štvrtok v piatok už zo mňa išli také kusy a to znamenalo koniec 😢 tiež ma čistili hrozne to bolelo psychicky ale už je dobre

prskavka2223
27. sep 2017

@zuzulienka7784 a ten dnesny je ten druhy? vies to je zas mozno aj vtom ze dve odlisne znacky testov mas, ale na tom pondelkovom je pekna ciarka. A mas nejake pocity alebo bolesti, pichanie alebo spinenie?

zuzulienka7784
27. sep 2017

@prskavka2223 tie dnešné sú tie 2 hore inak nemám žiadne bolesti ani pocity

zuzulienka7784
27. sep 2017

@prskavka2223 ani špinenie

prskavka2223
27. sep 2017

@zuzulienka7784 skoda ze si robila testiky rovnakej znacky

zuzulienka7784
27. sep 2017

@prskavka2223 práveže boli rôzne značky

prskavka2223
27. sep 2017

@zuzulienka7784 joooj zle som napisala :D skoda ze si si robila testiky nie rovnakej znacky

zuzulienka7784
27. sep 2017

@prskavka2223 aha no vyskúšam zajtra uvidíme aké to bude mať pokračovanie dám Ti vedieť 😉

lensos29
27. sep 2017

@zuzulienka7784
Aj ja gratulujeem😊isto je to pozitivny test☺

lensos29
27. sep 2017

@zuzulienka7784
Vyskusala by som este Dr.Max papierik,ten je dost spolahlivy☺

zuzulienka7784
27. sep 2017

@lensos29 vyskúšam zajtra🙂

alex055
30. sep 2017

Ahojte. Pred mesiacom som mala s jednym mužom sex. Mali sme kondom a išlo to mimo mna. Dostala som aj menštruáciu o 2 týždne nato a vcera som spravila test a bol negatívny. Ale boli ma uz par dni v pod brušku, som unavena, boli ma hlava a taka som nafuknuta. Neviem ci je možné ze som tehotna, stal si hovorím, ze to ved nieje možné na tie okolnosti co som napisala, ale co je to potom? Žeby nejaký vírus?

arelka
30. sep 2017

Ahojte baby mne mešká menštruácia už štvrtý deň no test mi vyšiel negatívny 😒

saskia00721
30. sep 2017

Ahojte zenusky vrajam vložiť príspevok do tejto existujúcej diskusie tak som poslúchla a vkladám ho sem 😀 prosim vás aké máte skúsenosti s tehotenskymi testami woman Secret baby test pasiky ? Kedy vám ukázal pozitívny výsledok? Viem že sú tu už nejaké diskusie na túto tému ale sú z pred 7 rokov takže kvalita sa mohla časom zmeniť a je medzi nimi dosť negatívnych názorov tak by ma zaujímalo aké máte s nimi skúsenosti v poslednej dobe. Pretože mi ho predali v lekárni a keď som si pozrela recenzie trošku ma sklamali tak isto ako aj výsledok. Je na ňom.nieco.medzi duchom a druhym pásikom a neviem to identifikovať ale žiaľ ani poriadne odfotiť. Zacinam byt unavená z toľkého testovania keby som tehotná tak by som od uhniezdenie bola teraz v treťom tyzdni. Testy mi stále vychádzajú nejednoznacne a termín u lekára mám o dva týždne a pár dní, páli ma zaha ako sviňa a rada by som vedela ci tento test ma kanáliky ktoré duchuju alebo nie nech viem či si môžem dať nejaké poriadne lieky žiaľ vždy si ten test spravím keď ho kupim počas dňa kedy dosť pijem. Ďakujem za všetky rady 😉

mimi1995
1. okt 2017

ahoj baby mam otazku a tak snad mi vy poradite a dufam ze som v dobrej diskusii. Beriem antikoncepciu logest 3. rok, teraz mi nastali v zivote nejake zmeny (stahovanie, zmena skoly..) a proste ma trapili zaludocne problemy, hnacky... antiku vzdy beriem o osmej vecer a tie hnacky boli tak o desiatej-polnoci.... takze ucinok antiky mohol byt oslabeny, navyse to bol prvy a druhy tyzden... no a presli necele dva tyzdne a ja mam strasne nevolnosti... mozno sa len prilis sledujem... mozno je na to skoro...ale mam este 7 tabletiek do konca blistra a mne je zle... akoby pocit tazkeho zaludka... som citliva(rozplakala ma reklama na orange) tiez ako keby menstruacne bolesti bolia ma krize a v podbrusku... napina ma na vracanie... pri otvoreni chladnicky ma naplo a tiez mam citlive/svrbiace prsia do toho chodim na moj vkus vela cikat.. tak teraz neviem...test bol zatial negativny ale tiez si myslim ze som si ho robila este skoro... je sanca ze som tehotna? tie zaludocne problemy som mala 3 dni v tyzdni vzdy vecer... neviem ci si tie priznaky nenahovaram a ci to nie je zo stresu ale to podbrusko a krize ma vazne dost bolia a kedze pocas brania antikoncepcie som nikdy nemala bolestivu menstruaciu vazne si neviem rady... na gynekologa je tiez asi skoro...

mamaaaaaaaaaaa
1. okt 2017

@mimi1995 vsetko je mozne pockaj si na mrchu a uvidis 🙂

saskia00721
1. okt 2017

Dievčatá keď som pruzkove testy namočila dvakrat v rozmedzí 20 sekúnd po sebe je nejaká šanca že výsledky sú hodnoverné. Ja som si to uvedomila až teraz že sa to tak nemá

foxinecka888
3. okt 2017

Baby prosim prosim pomoc, GS mamatest iný v lekárni nemali...moze to byt pravda a je pozitívny mešká mi to len jeden deň a vzdy ráno mam taky výtok ružový inak som Ok. Dva roky sa snažíme o mimi ...je to pravda?

matejamy
3. okt 2017

@foxinecka888 musiiiiiiiii...to byť pravda...skus kupit ešte nejaký!

kudusko
3. okt 2017

@foxinecka888 budeš maminou gratulujem určite si vypla však?

foxinecka888
3. okt 2017

@kudusko lepsie povedané som to vzdala a stále neverím 😂

kudusko
3. okt 2017

@foxinecka888 vidím ako veštica psychika jemsvina gratulka 😘😍