icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

foxinecka888
3. okt 2017

@kudusko uvidime co pove Dr zajtra, asi potom mi to dopne 😂😂😂 Dakujem baby

erika772
3. okt 2017

@foxinecka888 gratulujem !☺ je to tam!!🤰ani ja som neverila ked sa nám to po 2 rokoch podarilo a to som mala slabšiu čiaročku 😉 uverila som až keď mi doki povedal že nám gratuluje a videla som majú fazulku 😊neuveriteľný pocit šťastia 😍

michelllka
4. okt 2017

Ahojte,dnes mi ms meska 2 den,bolia ma prsia,krize a krce mam ako ked uz mam ms no stale nic.. vcera som si robila test a vyslo tam toto.. co myslite, je to len chyba?

michelllka
4. okt 2017

Tu to vidno lepsie

foxinecka888
4. okt 2017

@erika772
@matejamy
@kudusko
Takze baby bola som na sone, bolo vidno gestacny vak ze cca 4+6tt. Tak uz len sa modliť aby bolo vsetko Ok a vydržalo do 20.10. Tam mam krv a ďalšie sono. 😍😘

sticker
janinamojka
4. okt 2017

@michelllka aj ja som mala prve ciarky take nijake..ale boli tam 🙂

lejla13
4. okt 2017

Ahojte baby. 25.9 sme mali pohlavny styk bez ochrany na konci plodnych ak sa nemylim. Menzes mam dostat teraz v Sobotu 7.10. Od pondelka sa citim jak keby na mna isla choroba. Uplne slaba, spala by som stale, nechutilo mi moc jest tak som cakala ze ozaj budem chora.. este aj vecer zimnice uplne mrznem, ale nic. Skor mam pocit ze je to den odo dna slabsie. Rana a vecery su tazke ale cez den uz mi je celkom ok. Az na to ze dnes mam cely den taku grcu v hrdle akokeby. Sliny mi taha.. som divna? Mozem uz pocitovat tehu? A zeby v sobotu menzes neprisiel? Alebo je to skoro? Kedy vlastne mozem od oplodnenia zacat pocitovat nejake priznaky,? DAKUJEM 😊

arelka
4. okt 2017

@michelllka ahoj mám podobný problém meškala mi menštruácia týždeň na 4-tý deň som si spravila presne ten istý test ako ty prvá čiarka bola úplne silná no tá druhá bola taká slabá mala som dosť príznakov tehotenstva a veľmi som sa už tešila no menzes mi včera dorazil ☹ išla som na pohotovosť lebo som sa bála či to neni potrat alebo niečo také pani doktorka mi spravila vyšetrenie pomocou kamery a oznámila mi že tam nič nevidí zatiaľ že si mám o týždeň spraviť ešte test a ísť ku svojmu gynekológovi a povedala tiež že sa nedá vylúčiť že tehotna niesom ale že mi ani nemôže povedať že som tehotná tak neviem na čom som 😢

zakinka25
5. okt 2017

Zienky,prosom opat o radu...dnes som 38.dc,menzes meska 10 dni,dnes idem vecer k Dr. Prvykrat na vysetrenie.duch silnie...ale,doteraz bolo vsetko ok,okrem ukrutnej bolesti prsnikov,ale vcera ma pol dna pobolievalo podbrusko ako pred ms,a vecer som uz mala ozaj solne bolesti na lavej strane,vyrazalo to do krizov a laveho stehna...nejako som zaspala,ale teraz to od rana boli znova,sice trosku menej,ale boli...je to podla vas normalne alebo mam stresovat? K Dr.idem az o 18:00 .dakujem.

michelllka
5. okt 2017

@arelka ja som vecer tiez zacala krvacat,slabo no d rana uz normalne ☹

matejamy
5. okt 2017

@foxinecka888 teším sa s tebou,super,super...davaj na VÁS pozor...

danculik1974
5. okt 2017

Žienky potrebujem poradiť,strašne mi nabehli prsniky akosi narastli a sú strašne citlivé na dotyk,no a z pravého mi pri stlaceni vyteka riadne mlieko.Môžem byť tehotná?Ináč som po menzese týždeň.😊

saskia00721
5. okt 2017

@danculik1974 mlieko týždeň po ms? Nebude to skôr zápal?

danculik1974
5. okt 2017

Nie nemam zápal,no menzes som mala strašne slabx

danculik1974
5. okt 2017

Ale zajtra radšej kúpim test.

saskia00721
5. okt 2017

@danculik1974 tak teda skús ten test a pre istotu sa objednať gynekológovi.

saskia00721
5. okt 2017

@danculik1974 ako keď si mala slabu ms teoreticky môžeš byť tehotná ale na výsledok testu domáceho sa na sto % nespoliehaj. Vyskúšaj ísť aj tomu lekárovi.

nivea777
5. okt 2017

@danculik1974 ak by si aj bola tehotná,v takomto skorom stadiu ti urcite mlieko ani kolostrum vytekat nemôže

alexandra1995
6. okt 2017

Ahojte, mám 1 deň pred MS. Robila som si tesitk a je tam vidno druhu čiarku. Problém je v tom že mám tmavo hnedé špinenie a bolesti podbruška ako keby som mala dostať. Je to narmalne alebo sa mám báť ? 🙏 😲

dufajka2017
6. okt 2017

Ahojte 12 deň meškania menzesu..na odporúčanie mi bolo povedané nech napíšem sem 🙂 meriam si bazalna teplotu ta sa pohybuje medzi 37.1_37.3....keď som mala dostať menzes aj som taký pocit mala ale ináč teraz žiadne príznaky iba bolesť v podbrušku viac menej bolestivé bradavky...test bol aj dnes negatívny a myslím že k oplodneni mohlo prísť 11.9. Doktorke idem budúci týždeň... Myslíte že môžem byť tehu aj keď mi test nič neukázal alebo mali ste niečo podobné..

arelka
6. okt 2017

@michelllka fakt ? :(

mamaaaaaaaaaaa
6. okt 2017

@dufajka2017 mozes byt tehu 🙂 mne prvy test vysiel az 2 tyzdne po meskani

123janka456
10. okt 2017

Ahojte prosím vas o radu zalozila som aj novu temu dnes kde som vysvetlila moj problem prosim vas o radu som zufala 😢 snazime sa o bábätko test som mala pozitívny doktorka mi povedala ze nic nevidi a ze ani vajecniky nevidí mam spinenie hnede a uz aj lrv bojim sa ze moze ist o potrat prosim najdite si v novej teme dnes zalozenej moj pripad a skuste mi poradit dakujem vam za kazdu jednu radu snazime sa 2 roky nikdy som nemala tt pozitívny a teraz ked mam tak vraj niesom a plus k tomu komplikacie dakujem vam za vsetky skusenosti 😢

natasa188
11. okt 2017

Ahojte, chcem sa informovať, aká je pravdepodobnosť otehotnenia.
30.9. mi začala menštruácia, skončila 6.10. Cyklus mám viac menej pravidelný - 30 dňový.
8.10. som mala pohlavný styk. Čo Vy na to? Ďakujem.

smajlik196
11. okt 2017

Chcem sa podakovat tym ktore mi odpisali v januari 2017 ked mi poradili ci som tehotna a bola som teras mam krasnu 2 mesacnu dcerku a lubim ju velmi dakujem pouzivatelki modreho konika

lienka737
11. okt 2017

@natasa188 vieš kedy si mala ovuláciu?

adria88
11. okt 2017

@dufajka2017 ahoj, ja to mám momentálne tak podobne, ako ty... ms mi mešká cca 2 týždne, minulý týždeň v nedeľu som mala špinenie, odvtedy nič a testy doteraz negatívne, podbruško pobolieva ako pri ms, raz ma pichne v ľavo, raz v pravo a ms stále nikde, na pondelok mám dohodnutú Dr., ak teda nepríde mrcha dovtedy, tak uvidíme, ako to dopadne, hádam bude všetko v poriadku a pri najhoršom to bude len nejaký hormonálny problém.. inak takto dlho mi ms nemeškala ani nepamätám, hádam len vtedy, keď som bola prvýkrát tehotná 🙂 držím ti palce, nech všetko dobre dopadne, dnes si chcem kúpiť ešte digi test a uvidí sa

natasa188
11. okt 2017

@lienka737 No to práveže neviem. Podla kalendára by som ju mala mať v nedeľu.

dadulka271
11. okt 2017

Ahojte babulky idem si po radu, zajtra mám dostať menštruáciu no od ovulky mávam bolesti krížov a podbruska, viem už môžem vydržať do zajtra ale poznáte to mi ženy sme nedockave a tak som si dnes kúpila testik a teraz ho skúsila spraviť ja tam vidím niečo slabé ale to je asi kanalik ☹️ alebo možno zlý test palička je do ruzova bolesti mám stále ako keby som mala každú chvíľu dostať.Babulky kuk na to či tam nieco vydite.Dakujem za vaše odpovede.

kristina6014
11. okt 2017

@dadulka271 ahoj, niečo tam predsa len je, ja mam do MS 2 dni a na mojom nebolo ani z ďaleka takto vidno druhú / .. 🙂 normálne začínam pochybovat,že tam aj niečo bolo 🙂