Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@dufajka2017 dakujem ❤ jasnee dam vediet urciteee 🙂 😍🤗☺😚
Ahojte baby, rok a pol sa snažíme s manzelom o babo, dnes je 5.den kedy mi to mešká...nedalo mi, doobeda som si v praci urobila test, po tolkych testoch kedy bola vzdy len jedna čiara, neviem ci vidim dobre, su tam dve? Ci si to nahovaram? Urobim si poobede este jeden test , len chcem vedieť ci fakt tam vidno 2 // ....Ďakujem
@darling111 ja vidím na oboch 2 čiarky 😊
@darling111 ahoj, ja som mala tie čiarky vždy silnejšie ako tuto na tvojich, tá druhá býva vždy trochu slabšia, ale oproti tejto tvojej viac, ked mi meškalo prvý den, bola slabšia , na tretí den silnejšia, na piaty boli skoro rovnako silné obe. Ale mohol to byt iný test....mám 4 deti...som sa natestovala čo to🙂 držím palce každopádne aby čiarka silnela
@darling111
Su tam dve, vsetko dobre prajem👏🙂
@darling111 krásna čiarka vidieť 🙂
Bambulky otazocka, v kt. tt ste boli na ultrazvuku, kedy ste prvykrat videli babatko? 🙂 priatel je totiz nedockavy, kedy tam uz pojdem 🙂
@mimusa1997 v 7 tt som videla malu fazulku s bijucim srdenkom 😊😊 .. neboj sa do toho 25 tt ti to rychlo ujde.. ani sa nenazdas a mozes si dovolit 3d sono kde bude drobceka ak sa ukaze pekne vidiet 🙂 nam pohlavie ukazal v 25tt a tvaricku az v 28tt 🙂
Baby a viete mi poradiť? Vraj gynekolog určuje tt podla toho, kedy som mala poslednu MS. Ale bohuzial ja vobec netusim, kedy som ju mala nakolko som to mala poznacene v mobilnej apke, kt. mi dcerka nejakym zazrakom vymazala :( tak by ma zaujimalo, ci nahodou stymto mojim problemom nemate skusenost, ci by vedel aj bez toho zistit v kt. tt som :/
@mimusa1997 zisti to podla velkosti plodu ...
@mimusa1997 ale priblizne vies nie?? 🙂 mesiac/tyzden... inak urci to podla sona
@mimusa1997 cakas druhe a sa pytas : ,,Vraj gynekolog urcuje tt podla toho, kedy som mala poslednu MS"? Prepac, ale mne toto logika neberie. Ved takymito situaciami si si uz musela prejst.
Váš názor...
Dobrý deň. Chcem sa spýtať... Mali sme s priateľkou pohlavný styk chránený počas jej plodných dní. K vyvrcholeniu prišlo mimo jej pohl.organu, stále s kondómom. Ale... Pred tým sme sa trocha maznali a môj pohl.organ sa dotkol jej a dostala sa tam predejakulačná tekutina. Je možné že by sa niečo mohlo stať ak sa pri zasuvani obtreli tie kvapky lásky o môj pohl.organ a tým následne vnikli dnu? Ďakujem
@simca06022011 Viem, že minuly mesiac som mala, ešte mi aj niekolko dni meškali
@veronikastrickova prepacte, ale pri prvej dcerke som zistila tehotenstvo až v 3 mesiaci tehu. Nakolko som mala nepravidelny cyklus... MS som mavala kazde 2-3 mesiace 3 dni mi trvali. Žiadne známky tehotenstva som nemala, nevracala som, zle mi nebolo, nic ma nebolelo. Az potom ked mi uz brusko zacalo rast som isla k dr. a vedela som presne, kedy som posledne ms mala. Takze prepacte, ale su aj take pripady. Teraz som ani neviem k ktorom tt, ale citim bolesti pod bruskom (ze sa maternica roztahuje), obcas slabsi hnedy vytok (vraj aj to je normalne), prsia ma bolia, mavam obcastne zavraty. Kazde tehu je ine
@mimusa1997 fuha, ja som vedela hned ked sme maleho spravili, ze sa zadarilo, ja som mala priznaky uz 2 dni po pocati. Odrazu som bola slaba, chut na sex takmer na bode mrazu, len som sa sla prehnut a mi bolo tazko. Vies priblizne kedy si mala to je hlavne, dr. urci podla ultrazvuku. Ja mam tiez appku a tiez by som ola bez nej stratena, preto sa ju snazim co mesiac zalohovat. A nechcela som sa ta dotknut, mojim prispevkom predtym, len ja viem, zo svojej skusenosti, ze som to citila a vedela hned. Zajdi si cez tyzden rano k dr. nech vezmu krv a spravia ultrazvuk. Ja som ba 1x v 5.tyzdni, bola tam len bodecka ale bola.
@veronikastrickova 2 dni po pocati si urcite nemohla mat priznaky.. mozno len zhoda nahod alebo si si to vsugerovala ale 2 dni po oplodneni vajicka este ani nie je uhniezdene a tym padom telo ani neprodukuje hcg = nevie ze je tehotné.. proces uhniezdenia trva 5-10 dni akokedy..
@nivea777 ja som vedela ze som tehotna, poznam svoje telo, to co som si podla teba "vsugerovala" ma zajtra 10mesiacov 😉 niesi v mojej kozi, v mojom tele, nepoznas ma. A ta zhoda nahod tych priznakov trvala az kym som neporodila. Ine je ked sa dieta zadari nahodou, ine je ked sa on snazite. Toto je ale MOJ OSOBNY pohlad na toto vsetko! Hned som vedela, ze to vyslo, proste som to tak vnutorne citila a neustale ma presvedcuje o tom, ze som pravdu mala.
@veronikastrickova proste sa biologia popriet nedá.. to ze si to tak citila je tvoj pocit.. ale ako som povedala..proces uhniezdovania trva 5-10dni od spojenia vajicka a spermie a az po tych dnoch telo zacne tvorit hcg a tym padom ma telo aj priznaky tehotenstva.. hadat sa nebudem..su zeny ktoré citia ze to vyslo ale stále je to len pocit ktory sa bud potvrdi alebo nepotvrdi po urcitom case od uhniezdenia
@nivea777 ako vravim je toto MOJA skusenost, mam znamu ktora tiez vedela hned, ze sa zadarilo, ale poznam babu, ktora prisla na tehu az takmer v 5.mesiaci, ano biologia sa oklamat neda, ale tiez sa neda oklamat zenske telo. Zena, ktore svoje telo naozaj pozna, vie kazdy detail o nom, kazdy pocit. Ale su veci, ktore nedokaze vysvetlit nikto, ani biologia ani ziadna veda na svete.
@mimusa1997 ahoj aj ja mam stanoveny termin podla usg,pretože som mala ťažké obdobie a na menzes som ani nepomyslela,tiez som ho mavala nepravidelny,prve dve detičky sme mali pomocou liekov na ovulaciu,pretože mam polycyst. vajecniky,takze som s tým absolútne neratala,takže nie si sama,čo nevies kedy si mala poslednu ms, ja to fakt neviem, len uz ta dalsia zasa nebola tak som si kupila test a bolo...zistila som to, podla sona, v 7 tt
@darling111
Ahoj,podla mna Ti mozem s urcitostou gratulovat🤰my sme sa tiez s manzelom snazili 4roky a uz som v 31tt😍,tak sa drz,uzivaj si toto nadherne obdobie a nech vam vsetko dobre dopadne👶

Ahojte baby, tak podľa testu ClearBlue, kt.som si robila dnes rano som tehotna a ukazalo mi to ze som pribl.v 3-4tt ...lenze asi o 2hodky pri obliekani som pocitila vlhko medzi nohami...utekala som na wc, a na tualet.papieri som objavila taky hnedy tmavsi spinavy vytok s trochou bordovej krvi, nebolo toho vela ale zlakla som sa...utekali sme hned do nemocnice, tam na sone este drobceka nevidno, iba ze mam zhrubnutu maternicu +ďalšie 4testy mi ukazali //) , pichli mi injekciu proti krvacaniu a sla som, ze mam lezat a byt v kľude...mali ste nieco podobné uz? Je to len uhniezdovanie, alebo len pukla mala cievka? Bojim sa...
@darling111 ak ti ukázalo 3.-4. týždeň, tak reálne si otehotnela pred 1, max 2 týždňami, teda je viac ako pravdepodobné, že vajíčko sa uhniezďuje, čo môže spôsobovať krvácanie. A rovnako aj prasknutá cievka (mne sa to stalo v cca 11.tt a trvalo to asi 2 týždne, kým som prestala mať špinenie). Predpokladám, že vieš, kedy asi si otehotnela... No na usg mi bolo vidno malé v 6.tt, a to bola len malá bodka. Tá zhrubnutá maternica, to je ako sliznica? Lebo pri uhniezďovaní je dôležité, aby mala dostatočnú hrúbku. Pri usg by ti ale zistili, že máš vnútorné krvácanie v dutine brušnej, ak to nezistili, tak je to ok, podľa mňa.

@dievca92
❤❤ veľmi gratulujem daj vedieť potom ďalej :* veľa zdravíčka obom