icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

karmela
15. nov 2017

@luckas33 krásny testik blahoželám 😊

luckas33
16. nov 2017

Babuľky ten vrchny je zo včera a ten spodný teraz ráno 😍😍😍😍

kudusko
16. nov 2017
sticker
kudusko
16. nov 2017

🤰👶

sticker
luckas33
16. nov 2017
sticker
jardia
16. nov 2017

Ahojte , chcem sa opýtať , môžem byt tehotná , keď mám momentálne menštruáciu , ale každé ráno mi je strašne zle od žalúdka , napína má na zvracanie . Pri styku sme mali vždy prezervativ . Či ide len o virózu ? Ďakujem. !!!

nivea777
16. nov 2017

@jardia je velmi mala pravdepodobnost ze si tehotna

marion09
16. nov 2017

@zuzlu26 bud sa ti "uhniezduje" vajicko alebo mas plodne dni....preto ta bolest

mamaaaaaaaaaaa
16. nov 2017

@jardia ide len o virózu 😂😂

mimusa1997
16. nov 2017

Baby? Som 8+4 tt a prave som si nasla hnedy vytok :/ mate prosim skusenost? Moj dr. zajtra neordinuje takze nemam moznost tam ist iba ak na pohotovost ak by to bolo moc vazne. Viete poradit prosim ? :/ :(

mnamko
16. nov 2017

@mimusa1997 treba ist na pohotovost

amelee
16. nov 2017

tiež by som radšej neriskovala a šla na pohotovosť, nech to radšej skontrolujú. Tiež som mala problém s hnedým výtokom, trvalo to asi dva týždne, kým to úplne vymizlo, ale bola som na pohotovosti, skontrolovali ma, všetko bolo v poriadku, pripísali to prasknutej cievke pri rozťahovaní maternice (bola som cca v 10.tt). A máš aj bolesti?

lenatn_123
16. nov 2017

@mamaaaaaaaaaaa sex v 21.storočí neslúži len na reprodukciu...práve preto existujú prezervatívy a antikoncepcia aby sa tomu predošlo 🙂 a nie všetky ženy nemajú s prezervatívmi problém(viď.ja alergia na latex 🙂 )

lenatn_123
17. nov 2017

@katkakovac ďakujem za odpoveď😊

mamaaaaaaaaaaa
17. nov 2017

@lenatn_123 ano je pravda ze nesluzi iba na reprodukciu ale i pre svoje uspokojenie... ale treba brat za to aj nasledky .. dieta nie je len taka vec ktora je na zahodenie /zabitie je to dar od Boha ... a malo mladych ludi je pripravenych na nasledky ...

lugy25
19. nov 2017

Ahojte. Celý týždeň som mala kŕče v podbrušku a boleli ma prsia, myslela som že mi príde kramy a nič neprichadzalo. Od včera už kŕče nemam ale prsia ma stale bolia. Dnes som 31dc a kramy stále nič, len mám priesvitny výtok.Myslíte žeby som bola tehotná?

lucia2911
19. nov 2017

Ahojte.co myslíte?

michelllka
23. nov 2017

Ahojte, ake mate skusenosti s inofolicom? Citala som si vela diskusii tu, no nenasla som neako to co by som chcela vediet.. teda tento cyklus sim ho brala, dnes mi meska ms 2 dni, nema krce, len prsia bolia, som straaaaaasne nervozna, taka vnutorna nervozita az uzkost a pridala sa k tomu neprijemna zalezitost, teda prehana ma.. mate niekto skusenosti, moze inofolic rozhadzat cyklus? Mne nikdy nemeska, stanesa ze pride skor, tak som z toho zmatena. Dakujem

luckas33
23. nov 2017

@michelllka ahoj ,ja som inofolik brala cca mesiac aj to nie cely skusali sme snazili sme sa a ms mi meskala az na 9den som si spravila test cez den a 2ciarky boli s ranneho mocu tak isto isla som k doktorovi a ten mi na sone ukazal ze som tehu 🤗 drzim palceky aby ti to vyslo 😙

michelllka
23. nov 2017

@luckas33 tehotenstvo ma neako zatial nenapadlo, teda ze by tak skoro po uzivani sa podarilo a mam pocit, ze sme ovu nestihli, lebo bol muz odcestovany, tak skor ci moze ten inofolic tak rozhodit organizmus.. dakujem za spravu, este pockam par dni a vyskusam test 🙂

luckas33
23. nov 2017

@michelllka mne osobne inofolic nijak organizmus nerozhodil , no som zvedava potom daj vediet 🙂

barborac009
23. nov 2017

Ahojte baby pred mesiacom som bola na laparoskopii a prefuku vajecnikov.Hned potom som mala plodne dni tak sme sa snazili..Ms prisla na cas a dost silna..No teraz po nej ma bolia prsniky je mi zle od zaludka hlavne vzdy po jedle citim sa nafuknuta a unavena...Myslite se by som mohla otehotniet aj napriek tomu ze ms prisla?? Dakujemm🙂

nivea777
23. nov 2017

@barborac009 skor nie ako ano

lucia2911
23. nov 2017

Určite nie

lugy25
23. nov 2017

Baby tak som bola tehotná ale už niesom

timina22_09
24. nov 2017

@michelllka a test si uz skusala? 🙂

michelllka
24. nov 2017

@timina22_09 neskusala a uz asi ani nemusim, v noci som dostala strasne bolesti a aj som spinila, teraz nic, no cakam ze sa to rozbehne..asi mi fakt len posunul ms ten inofolic..

lensos29
24. nov 2017

@jardia
Ahoj,od toho su na trhu dostat tehotenske testy😂

amelee
24. nov 2017

@lugy25 co sa stalo?

lugy25
24. nov 2017

@amelee potratila som