Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@neznama321 Aj mne sa zdá, že tam niečo je, ale test, je naozaj najlepšie robiť ráno. a už podla mňa utekaj k dr. 🙂
@veronikastrickova
@prskavka2223
zajtra ráno skúsim a dám sem foto 🙂
@veronikastrickova
@prskavka2223
baby... prave teraz taky slabunko hnedkasty výtok som mala, ale len tak na papieri po utretí... :/ co to?
@neznama321 moze byt uhniezdovanie 😊
@prskavka2223
Tak neskoro?? :O
@prskavka2223
uz je v tom aj krv... takze si asi prestavam robit nadeje :/ :(
Test mas negativny...keby si bola tehotna tak by si uz twst mala pozitivny.Mrzi ma to,ocakavaj MS.....dufam ze to vyjde buduci mesiac
baby mali ste niektorá na začiatku tehu, že sa vám stále grgalo? 🙈
Ahojte baby stala sa mi takáto vec. Mešká mi menzes 10dní. Po 4 dňoch som si robila test mala som tam slabého ducha. Tak som čakala a urobila som ti o 3 dni další a tam uz bola ciarocka viditeľná najskôr bola slabšia ale zosilnela. No a dnes som si robila test v priebehu dňa a vyšiel mi test negatívny. Uz dva dni citim pichanie v podbrušku. Raz na jednej strane potom na druhej. Prosím napíšte mi ci sa s tým niekto stretol ? Čo to môže byt pretože som mimo. Zajtra idem k doktorke.
blnder:
ahoj, ja som zo začiatku tiež mala sine bolesti v podbrušku..neboj, ak ti silnela ciarka, z ranneho mocu, tak to podla mna tam uz bude krpec :D lebo cez den ked si si robila ten druhy, tak uz mas zriedeny moc a ten neukaze uz tak presne, skus nepanikarit a uvidis, ze to bude ok. daj vediet potom :D
Ahojte neviete čo to môže byť? Pred 3 dňami trosku na papieri hnedaste bodky vo výtoku a teraz 2 dní slabo krv ale len keď sa utriem...
Ahojte ... prosím vás o názor , či je možné aby som bola tehotná .. už pár dni mám sem tam kŕče v bruchu pocit nafúknutia, bolia má prsia aj chrbát a hlava.. často mi býva zle ale nezvraciam .. stále som unavená ..prestala mi chutiť káva s cukrom a stále jem a stále som hladna aj keď pred týždňom som nemala chuť vôbec na jedlo... test som si robila a vyšiel negatívny možno som ho robila skoro neviem a mám hypertireozu , či by to nemohlo mat súvis 😕 ďakujem za každý názor 🙂
@lexysm ahoj, no priznaky na tehu mas 🙂 ak si robila palickovy test tak ten neni taky citlivy ako digi test Clear Blue co ti uz 1. tt ukaze 🙂 skus si ten urobit a daj fotku 🙂 drzim palceky ;)
@lexysm to co opisujes nemusia suvisiet s tehotenstvom. Kolky dc si ?
Ahojte kocky , len chcem povedat ze sa snazime o babetko brala som minuly mesiac Inofolik ,teraz mi meska MS 5 den ,pockam este na 10 den a spravim si test ak do vtedy MS nepride , lebo som citala ze inofolik moze MS posunut 🙂
Dobrý deň.Antikoncepciu užívam prvý mesiac. Asi v polovici cyklu sa do mňa priatel spravil.Teraz mám taký slaboružový výtok a čiastočne špiním.Myslíte si,že je to z HAK alebo HAK nezabrala a som tehu? Ďakujem za všetky odpovede 🙂
a nezabudla si užiť HAK? Hoci len jeden deň... vtedy je dosť pravdepodobné otehotnenie.
@amelee Nie nezabudla a prave preto je to divne
@lenatn_123 pri hak mozes mat namiesto menstruacie spinenie. Uplne normalne je aj ked menstruaciu obcas nemas. Mne sa pocas uzivania skratilo z 8 dni intenzivneho krvacania na 4 dni uplne slabeho, posledne dva dni uz len spinenie. Ak chces istotu, sprav sitest, ale mal by byt negativny.
@lenatn_123 preco si nespravis test ako to mi mame vediet ??? Isto sama dobre vies ze je to mozne i nemusi byt. To iste vieme aj mi.
@lenatn_123 a ked mas strach z toho ze si tehu na co potom sexujes ? Oplati sa ti kazdy mesiac pisat na mk .. priatel sa do mna spravil mozem byt tehotna ? Ak si myslis ze nemas 100% antiku co teda ziadna antikoncepcia neni.. nech si partner da prezervativ.
😍😍😘
Zienky, nevedeli by ste mi niektora poradit? Snazime sa s manzelom o babatko, najblizsia MS by mala prist 21.11. , a uz asi 3 dni mam silne bolesti v podbrusku, avsak na teste nemam ani ziadnehi ducha (asi to je skoro).. myslte ze by mohli tie bolest byt "priznakom" ?
Dakujem vopred. 🙂

@neznama321 inak uz par babam som povedala, ze tam je dusik aj ked nevideli a naozaj aj ciarka silnela 🙂. Neskusala si si robit este testik?