icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

prskavka2223
27. okt 2017

@neznama321 inak uz par babam som povedala, ze tam je dusik aj ked nevideli a naozaj aj ciarka silnela 🙂. Neskusala si si robit este testik?

veronikastrickova
27. okt 2017

@neznama321 Aj mne sa zdá, že tam niečo je, ale test, je naozaj najlepšie robiť ráno. a už podla mňa utekaj k dr. 🙂

neznama321
27. okt 2017

@veronikastrickova
@prskavka2223
zajtra ráno skúsim a dám sem foto 🙂

neznama321
27. okt 2017

@veronikastrickova
@prskavka2223
baby... prave teraz taky slabunko hnedkasty výtok som mala, ale len tak na papieri po utretí... :/ co to?

prskavka2223
27. okt 2017

@neznama321 moze byt uhniezdovanie 😊

neznama321
27. okt 2017

@prskavka2223
Tak neskoro?? :O

neznama321
27. okt 2017

@prskavka2223
uz je v tom aj krv... takze si asi prestavam robit nadeje :/ :(

lia23
27. okt 2017

Test mas negativny...keby si bola tehotna tak by si uz twst mala pozitivny.Mrzi ma to,ocakavaj MS.....dufam ze to vyjde buduci mesiac

lejla13
29. okt 2017

baby mali ste niektorá na začiatku tehu, že sa vám stále grgalo? 🙈

blonder
30. okt 2017

Ahojte baby stala sa mi takáto vec. Mešká mi menzes 10dní. Po 4 dňoch som si robila test mala som tam slabého ducha. Tak som čakala a urobila som ti o 3 dni další a tam uz bola ciarocka viditeľná najskôr bola slabšia ale zosilnela. No a dnes som si robila test v priebehu dňa a vyšiel mi test negatívny. Uz dva dni citim pichanie v podbrušku. Raz na jednej strane potom na druhej. Prosím napíšte mi ci sa s tým niekto stretol ? Čo to môže byt pretože som mimo. Zajtra idem k doktorke.

daniel477
31. okt 2017

blnder:
ahoj, ja som zo začiatku tiež mala sine bolesti v podbrušku..neboj, ak ti silnela ciarka, z ranneho mocu, tak to podla mna tam uz bude krpec :D lebo cez den ked si si robila ten druhy, tak uz mas zriedeny moc a ten neukaze uz tak presne, skus nepanikarit a uvidis, ze to bude ok. daj vediet potom :D

dufajka2017
5. nov 2017

Ahojte neviete čo to môže byť? Pred 3 dňami trosku na papieri hnedaste bodky vo výtoku a teraz 2 dní slabo krv ale len keď sa utriem...

lexysm
5. nov 2017

Ahojte ... prosím vás o názor , či je možné aby som bola tehotná .. už pár dni mám sem tam kŕče v bruchu pocit nafúknutia, bolia má prsia aj chrbát a hlava.. často mi býva zle ale nezvraciam .. stále som unavená ..prestala mi chutiť káva s cukrom a stále jem a stále som hladna aj keď pred týždňom som nemala chuť vôbec na jedlo... test som si robila a vyšiel negatívny možno som ho robila skoro neviem a mám hypertireozu , či by to nemohlo mat súvis 😕 ďakujem za každý názor 🙂

mimusa1997
7. nov 2017

@lexysm ahoj, no priznaky na tehu mas 🙂 ak si robila palickovy test tak ten neni taky citlivy ako digi test Clear Blue co ti uz 1. tt ukaze 🙂 skus si ten urobit a daj fotku 🙂 drzim palceky ;)

lucinocka
7. nov 2017

@blonder biochemicke, neudrzalo sa, zachvilu dostanes ms

mamaaaaaaaaaaa
7. nov 2017

@lexysm to co opisujes nemusia suvisiet s tehotenstvom. Kolky dc si ?

luckas33
11. nov 2017

Ahojte kocky , len chcem povedat ze sa snazime o babetko brala som minuly mesiac Inofolik ,teraz mi meska MS 5 den ,pockam este na 10 den a spravim si test ak do vtedy MS nepride , lebo som citala ze inofolik moze MS posunut 🙂

lenatn_123
12. nov 2017

Dobrý deň.Antikoncepciu užívam prvý mesiac. Asi v polovici cyklu sa do mňa priatel spravil.Teraz mám taký slaboružový výtok a čiastočne špiním.Myslíte si,že je to z HAK alebo HAK nezabrala a som tehu? Ďakujem za všetky odpovede 🙂

amelee
12. nov 2017

a nezabudla si užiť HAK? Hoci len jeden deň... vtedy je dosť pravdepodobné otehotnenie.

mlil77
12. nov 2017

@blonder ahoj ako si dopadla ? Momentálne prezívam niečo dost podobne...dakujem za odpovef

lenatn_123
13. nov 2017

@amelee Nie nezabudla a prave preto je to divne

katkakovac
13. nov 2017

@lenatn_123 pri hak mozes mat namiesto menstruacie spinenie. Uplne normalne je aj ked menstruaciu obcas nemas. Mne sa pocas uzivania skratilo z 8 dni intenzivneho krvacania na 4 dni uplne slabeho, posledne dva dni uz len spinenie. Ak chces istotu, sprav sitest, ale mal by byt negativny.

mamaaaaaaaaaaa
13. nov 2017

@lenatn_123 preco si nespravis test ako to mi mame vediet ??? Isto sama dobre vies ze je to mozne i nemusi byt. To iste vieme aj mi.

mamaaaaaaaaaaa
13. nov 2017

@lenatn_123 a ked mas strach z toho ze si tehu na co potom sexujes ? Oplati sa ti kazdy mesiac pisat na mk .. priatel sa do mna spravil mozem byt tehotna ? Ak si myslis ze nemas 100% antiku co teda ziadna antikoncepcia neni.. nech si partner da prezervativ.

luckas33
15. nov 2017

Ahojte babulky tak , brala som inofolik poviem pravdu cca mesiac snazilkovali sme a dnes je presne 9den co mi meska MS ,nevydrzala som a pred asi pol hodinkou som si spravila test do 30 sekund sa mi takto pekne ukazali 2ciarky ,uz len rano s ranneho mocu spravim a potom budem volat doktorovi 🙂

kudusko
15. nov 2017

@luckas33 gratulujem🙂

luckas33
15. nov 2017

@kudusko ďakujem , od radosti neviem co zo sebou dufam ze vsetko bude dobre a vide mi to 🤗

kudusko
15. nov 2017

@luckas33 určite krásne koľaj ice môžeš byť šťastná 😍😘

luckas33
15. nov 2017

😍😍😘

zuzlu26
15. nov 2017

Zienky, nevedeli by ste mi niektora poradit? Snazime sa s manzelom o babatko, najblizsia MS by mala prist 21.11. , a uz asi 3 dni mam silne bolesti v podbrusku, avsak na teste nemam ani ziadnehi ducha (asi to je skoro).. myslte ze by mohli tie bolest byt "priznakom" ?
Dakujem vopred. 🙂