Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Minuly mesiac 4
Ahojte skúsim sa ešte opýtať tu.s priateľom sme mali nechraneny styk, prerusovanu súlož a občas kondom.. menzes mi mešká 2 dní. Minulý rok mi zobrali laparoskopicky jeden vaječník kvôli cystám a druhý mi čistili.. podstúpila som liečbu endometriózy.. menzes mi nabehol len v apríli. Momentálne ma bolia prsia, občas som unavená a bolia ma kríže až mi tovystreluje do nohy.. skúsila som zmerať bazalnu teplotu, keďže kedysi som ju sledovala..A je 37,1.. test si spravím v sobotu..len sa bojím že či to zas nemám cysty.. ďakujem za radu.. pekný večer..
Baby, bola tu taka zuzana jedna, ktora sa roky snazila a davala stale take "jednoduche" otazky. Neviete jej nick? Dakujem.
@catherinah zuzana256 sa vola
@funnyzuzanka je to tam 🙂 tak vyzeral môj test pri prvom synčekovi - robila som si ho večer, asi po 3 dňoch meškania menzesu. Prvý ranný moč vyčaroval oveľa výraznejšiu čiarku :D
@amelee ja som si dnes rano robila dalsi a ten bol este slabsi. Nemam pocit ze by sa mi ciarka zosilovala... neviem co to moze znamenat. A vobec nemam ziadny priznak tehu a to uz mam 10 den meskania menzesu.
@funnyzuzanka tak to neviem.. vyzerá to skôr, že hcg klesá, ak je slabšia čiarka, možno je to mimomaternicové... no nechcem prorokovať ani ťa strašiť. najlepšie bude zájsť za gynekológom....
@funnyzuzanka nechcem strašiť, ale toto som mala aj ja.. a na 10-ty deň meškania to prišlo... bolo to biochemické... ale na ďalší mesiac sa úspešne zadarilo 🙂
@funnyzuzanka teraz som čítala vyššie tvoj príspevok.. robila si si aj druhý test tou isotu značkou? je dobré si robiť testy obdeň, aby to zbytočne nenervovalo
@funnyzuzanka ja som mala zak isto slabucku ciarovku a nakoniec cakam dievcatko ❤️ a o par dni je uz na svete ☺️😉
@enusamt ano ta ista znacka a toziel su dokonca 3 dni..
@tinabalogova tak to gratulujem
Ahoj holky už jsem tu znovu první dvě čárky v srpnu byla cysta v září praskla a vyloučila se ale teď k věci opět stejný problém poslední ms jsem měla 29.11 cyklus mám po 30 dnech . Předevčírem slabé bolesti a dnes o 10 dní dříve přišlo slabé krvácení bez bolesti zase trvá.neviditelni duchové na testu ale tentokrát stejně široké jako kontrolní . Jsem z toho jelen.trebas se zadařilo ale radovat se nechci úplně zbytečně ale má otázka zní co mohlo způsobit takové slabounká krvácení mimo cyklus?
@zuzulienka7784 Dobrý den,muzu se zeptat to modré na testu z pepina jste považovala za ducha ?Mam teď na stejném testu to samé .
Ahojte baby 🙂 otázka mala som menzes začal mi 6.12 trval 5 dní podľa kalendára som ovuláciu dostala od 19 no lenže 25 keď mi ovu mala končiť som dostala znova menzes :/ doktorka neordinuje
@ivi727 ja tam vidím takého mini dušíka 🙂
@funnyzuzanka aj ja som mala takuti slabulinku a cakame dievcatko ,koncom februara😍 drzim prsty, po poslednom teste som bola u ginekologicky ,kde sa to potvrdilo❤️
@morandia mnesa este nepotvrdilo... yesty mam dodnes take slabe ale ked som bola 21.12 na gynde nic nevidel... ale ms nemam od 8.11
@funnyzuzanka no som zvedava ,co z toho bude ,lebo podla mna si tehu😉
Ahojte dievcence ,nemam za kym ist teda resp.zatial ani mechcem ,tak sa cca po tristvrte roku hlasim tu pri Vas babulky ... Dievcence pevna otazka je tam alebo mi riadne sibe 😅🙈🙈🙈🙈😁😁😁😢😢😢😳😳😳😳😳?????Mrcha ma prist az 1-3.1.2018 ... Len rano mi bolo dost blbo a zo dva dni sa mi toci v hlave take jemne zavrate tak som zbehla do lekarne ...Nechcem si nieco nahovarat a vobec sa predcasne tesit lebo uz po dva krat sme skoncili dost nestastne ,takbto by som urcite nechcela ...ale v kutiku dufam 😘
ja tam ciarku jasne vidim 😇 drzim prsty, nech sa dobre uhniezdi ❤️ a daj vediet
@amelee dakujem ... dufam,ze to bide vsetko ok ... a budem informovat o vsetkom ...
Tiez je tam! Gratulacia 😊
už sa Vám aj stalo žienky že ste bola tehotná ale mali ste normálne menze s prvý mesiac ?

dobry den chcela by som od vas radu mam v prsiach take riedke vodove mlieko dva dni som mala a uz nemam co to znmena moze to znamenat tehoenstvo poradte mi prosim vas pekne dakujem vam zatial😉