Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@miskachrumka ahoj áno mne sa stalo ja som mala normálne tri mesiace menzes dozvedela som sa až potom že som tehotná 🙂
ahojte, som tu nova, tak berte na mna ohlad🙂.
28/11/2017 mi naposledy zacal riadny menzes. Ovulaciu som potom mala na 12sty alebo 13sty den, cize 9.12 alebo 10.12.
Pocas ovulacie sme mali s partnerom styk. O dva tyzdne po ovulacii som dostala menzes..ktory sa vsak nerozbehol ako zvycajne, prve dva dni som mala obvykle bolesti brucha, krizov, dost silne, ako vzdy, ale krvacanie bolo o dost slabsie, bola to tmava krv, aj trosku zrazeniny, ale neporovnatelne menej ako zvycajne. Na treti den tohto "menzesu" som krvacala trochu viac a na piaty den po behani som mala nasiaknutu celu intimku (nepredpokladala som, ze este budem krvacat, tak som si vlozku nedavala). Stvrtok bol posledny den, kedy som este malicko krvacala, ale nebola to uz tmava krv, skor ruzova. Moja otazka, ako inak, je🙂..mozem byt tehotna? Dnes, na 35ty den po zacati tej poslednej riadnej menstruacie som si spravila test(GS mama test, s citlivostou 10) a vysiel negativny (robila som si ho aj na 32den, aj ten bol negativny). Zajtra chcem ist k lekarovi, lebo to chcem vediet na 100%, ale vidi sa mi dlho do zajtra cakat🙂, tak sa chcem spytat na vase nazory. Pocitam, ze ak ano, mala by som byt 4tyzdne + 6 dni tehotna. Je mozne aby v tomto tyzdni som este nemala HCG vysie ako 10jednotiek? A ak by som bola tehotna, uvidi uz lekar nieco na sone? dakujem vam za reakcie.
ved praveze to nebol normalny menzes, ..taketo slabe krvacanie som mala hadam prvykrat v zivote. kebyze to bol normalny menzes, tak mi ani nenapadne robit test a zamyslat sa nad tehotnostou. a bolia ma prsia, ale to je jediny priznak,ktory by sa hodil na tehotenstvo. ked som vsak pozerala tabulky ako ma rast hcg, tak mi vychadza, ze v tomto tyzdni, by uz urcite malo byt viac ako 10
@diana254 podla mňa nie si aj ja som take nieco zazila... Ono nebude kazdy menzes presne rovnaky..
Menzes si mala test je negatívny tak pochybujem... Skuste tento mesiac
Test niekedy nemusí ukázať. Zajdi si na krv...budes vedieť. Na sone ešte urcite mi nebude vidieť ❤
Ahojte idem si k vám po radu čo sa môže stať ak by som zostala tehu počas toho ako beriem antibiotiká?
@liliputka23 ťažko povedať, ale existuje aj diskusia k tejto téme:
nedá sa mi skopírovať link, ale názov debaty je: Otehotneli ste v čase užívania antibiotík? Skús si to pozrieť, možno sa niečo dozvieš ...
@liliputka23 mozes dokonca vraj baby tak otehotneli skor. Ja som dobrala atb a ten cyklus som aj otehotnela
tak podavam info k mojej vcerajsej otazke...na sone nebolo nic vidiet a hodnota hcg z krvi je nizsia ako 0,1. Dnes je 36den od zacatia poslednej riadnej menstruacie, takze predpokladam, ze toto je definitivna odpoved, ze tehotna nie som.
aj ked sranda je, ze ma zacali boliet aj krize 🙂))
@ariana195195 ahoj 🙂 ja reagujem na to, že si mala krámy 3 mesiace a až potom si zistila, si tehu, To je ako možné? Ako sa to prejavovalo? Lebo nechcem si nič namýšľať, ale tak divne mi, že nvm z čoho, ale krámy som dostala mega bolestivé aj s kŕčami, a test mi vyšiel negatívny.
tak znova ja. je mozne, aby som napriek nulovej hodnote hcg v krvi v 36DC bola predsa len tehotna? lebo fakt ma zacali boliet krize a zrazu som neskutocne unavena, stale zivam.. Rano u doktora som nic z tohto este necitila.
tak baby ja neviem...teraz zo mna vysiel biely mliecny vytok, aky som v zivote nemala...povedala by som,ze dnes mam same nove priznaky...ale vobec tomu nerozumiem,lebo ved priznaky by mali suvisiet s hcg hormonom,ktory ocividne nemam
@dlucy no ja mám dnes poslednú ale sa aj bojím vieš ja mám dnes obuv tak preto sa radšej opýtam je všetko v poriadku aj keď si otehu keď si dobráka ATB?
@liliputka23 zatial ano 🙂 antibiotika Ti v tele posobia max 36hodin. Ja som ich dobrala 3 dni pred ovu takze uz ziadne som v tele nemala v case ovu a pri uhniezdeni 😉
@dlucy tak to je super .. lebo niekto píše inak a druhý zasa inak tak sa radšej opýtam vo viacerých skupinách
Ahojte dievcence tak ako som slubila sa ozyvam ,...😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢 tak znovu nic..biochemocke 😢😢😢😢😢😢😢😢😢

ahojte baby. pred asi tromi dňami som tu dávala fotku testu. dnes sa mi podarilo spraviť lepšiu foto toho istého testu. dnes som 37 DC, horný test bol robený 33 DC večer, spodný 34 DC ráno. stále mám pichanie v podbrušku, krčok je vysoko. čo poviete? test si budem môcť zaobstarať až o týždeň. ide Nový rok a na oslavy by som si chcela zariadiť životosprávu 🙂 ďakujem