icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

butterfly333
16. okt 2016

@rebekarebekova može to byt uhniezdovanie tiež som to mala.

rebekarebekova
16. okt 2016

@butterfly333 a kolko ti to trvalo?
Ja uz mam 3 tehotenstva neusoesne za sebou.. jedno z toho mimomaternicove.. takze dost obavy mam zo vsetkeho.
Lezala si?

butterfly333
16. okt 2016

@rebekarebekova bolo to teraz v juni a trvalo to špinenie len pol dna.myslela som že už ide ms aj ked ja nikdy nemam pred ms žiadne špinenie. Chodila som normalne do prace lebo šak som netušila že je to tehu. No v 6tt som potratila a to už po 5x. Aj vo vyžšom tt.

rebekarebekova
16. okt 2016

@butterfly333 ufff to ma mrzi. ☹
Drzim palce nech sa to uz podari, do stastneho konca. 🙂

butterfly333
16. okt 2016

@rebekarebekova dakujem aj tebe prajem nech sa zadarí.no ja si z toho nič nerobim dnes som 13dpo bt stale 37. No včera test negat. Tak načo sa stresovat testovaním popijam si doma varene červene vinko a je mi fajn. 🍷

rebekarebekova
17. okt 2016

@butterfly333 a dnes test aky?
Ja som nestastna, lebo ujniezdovanie to asi nebude - vyplavuju sa zo mna take bodky hnede a aj velke vlasocnice (alebo ako to nazvat).. podla mna je to vystelka maternice, takze zacinajuca MS alebo mimomaternicove tehu. Co myslite?

butterfly333
17. okt 2016

@rebekarebekova kolko si pred ms?? No može to byt aj začínajuca ms a možno nejaka hormonálna porucha. Hp máš v poriadku?? Ja test nerobím bt klesla už trocha ms začina.

zoe09
17. okt 2016

Dobrý deň . Chcela by som Vás poprosiť o radu/pomoc.
S priateľom sme mali môj prvý pohlavný styk asi pred troma týždňami. Trvalo to asi len 5 minút , keďže som to stopla . O dva týždne nato sme mali tiež pohlavný styk ale tiež netrval dlho , takže ani to nedovršil . Mala som normalne silnú menštráciu ako každý mesiac ale teraz asi už 3 dni mi je zle , ale nie tak zle žeby som vracala iba sa tak citim , nevolne na zvracanie . Jedlo ani nejem lebo mi to nechuti a neako nepociťujem hlad a aj ked ho pociťujem tak mi pride zle ked si to jedlo predstavím . Tak neviem je možnosť že som tehotná ?
Prosím poradte

nivea777
17. okt 2016

@zoe09 dlzka styku nema nic spolocne s moznostou otehotnenia.. :D prosim ludia nesexujte ked neviete ako.. a nie,nie si tehotna.. je rozsirena crevna chripka,mozno si to chytila alebo ti proste nechuti

zoe09
17. okt 2016

@nivea777 Ďakujem 🙂

sibalka21
17. okt 2016

@zoe09 nie ale ocividne mas nejaku crevnu virozu.. kedze pises ze si mala prvy pohlavny styk, nevies ako sa pouziva ochrana? alebo ako funguje? Na to ze to bol tvoj prvy sex si odvazna, ked nemas ochranu.... A potom tu vznikaju taketo otazky... No nic, dobuducna budes vediet, vzdy s ochranou!!!!!

butterfly333
17. okt 2016

@zoe09 a kolko maš rokov?? Podla mňa tiež niesi tehu.

zoe09
17. okt 2016

@sibalka21 no , priateľ ma presviedča o tom že to nieje možne . On sa ani nespravil . Že vraj mi je zle len z niečoho čo som pojedla

zoe09
17. okt 2016

@butterfly333 19 mám

markaverka
17. okt 2016

Tiež sa pripájam k ostatným. Chod k lekárovi, pokiaľ ti je stále zle a uvidíš, čo ti povie. Nabudúce si dávaj oveľa lepší pozor, aby si sa nemusela obávať a stresovať či si - alebo nie si tehotná.....Kedže máš 19 predpokladám, že si ešte na strednej škole... Dosť bolo moralizovania..... Ale davaj si pozor.......Každý sa učí na vlastných chybách. Pouč sa s tejto. Aby nabudúce nebolo neskoro..🙂

sibalka21
17. okt 2016

@zoe09 Je uplne jedno, ci to je mozne alebo nie... Pokial nechces byt tehotna, jednoznacne sa chranit musis.... Ak este navyse si mala uplne prvy sex.... Som viac ako presvedcena ze tehotna niesi, ale nabuduce sa musis chranit a tvoj priatel by to mal vediet

zoe09
17. okt 2016

ďakujem Vám , ukľudnili ste ma a dám na vašu radu .
😉

walkyra88
18. okt 2016

Tak uz je to krasne❤️❤️❤️

karmela
18. okt 2016

@walkyra88 jeeej krásne bábätko😍😍😍 len nech pekne rastiete a užívate si tehu..

kamlicek
18. okt 2016

@walkyra88 miminko <3 vela zdravicka, nech cele tehu prebehne bez problemov..

walkyra88
18. okt 2016

Dakujeme krasne❤️

xttam
19. okt 2016

Ahojte chcela by som sa spytať, mam podobny prpblem ako slečna... Mala som 1. sex bez ochrany, proatel sa nezrobil...menstruaciu som mala.. Potom sme to mali rovnako este raz ale len chvilku..a potom uz len s ochranou.... Je to 8 tyzdnov co mi meska menstruacia a som objednana na gyn. Ale az 31 a mam velky stres z toho ci som ci nie.... Nieje mi zle, vsetko jem akurat ma bolia prsia...

sibalka21
19. okt 2016

@xttam Ak ti 8 tyzdnov meska bola by si uz na konci 3. mesiaca, resp. v 12tt.... Kedze priatel sa nespravil, je mala pravdepodobnost ze by si bola tehotna.... Testy si si robila? Uz by si musela mat neuveritelne kolajnice

katka253111
20. okt 2016

Baby, opytam sa i ja... meskala vam menstruacia aj bez toho, aby ste nakoniec boli tehotne? Meska mi sice len 5dni, ale pobolieva ma brucho uz tyzden... a nikdy mi nemeskala, ani ked som bola 1x tehu - vtedy som mala spinenie na presny den zaciatku tehu...

ewelin262
20. okt 2016

Co poviete ????

sibalka21
20. okt 2016

@katka253111 A test si si nerobila? Samozrejme ze ti moze meskat aj ked tehu nebudes 🙂

katka253111
20. okt 2016

@sibalka21 kupila som si dnes...krasna jedna ciarka...

katka253111
20. okt 2016

Oprava - mala som vtedy spinenie na presny den zaciatku kramov 🙂 no snad dorazia aj teraz a normalne...

nivea777
20. okt 2016

@katka253111 mne meskali raz 2 tyzdne.. a nebola som tehotna..doteraz neviem preco meskali,neriesila som to nejak

simonkazga
20. okt 2016

@ewelin262 niečo slabé tam vidím 😀