Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@ewelin262 podľa tej fotky neviem povedať. Má to ružovkastý nádych? Lebo ak áno, tak by to mal byť duch. Skús o 2dni zas, ak bude čiarka silnejšia .... je vymaľované 😀
@nivea777 tak snad... 🙂 kurnajs 🙂 davame na toto pozor a dufam, ze nic nebude 🙂 a ze kramy dorazia 🙂 hlavne,ze som si objednala kalistek menstruacny a kramov nikde 😂
Ahojtem zalozila som temu ale zamkli mi ju. Chcem sa spytat ci je mozne otehotniet s prstovania ak zistali nejake spermie na ruke. Kamaratka ma strach dakujem za odpoved
@natalysb Neviem odpoved? :D :D :D Tak predpokladam ze ste nejake pubertiacky ked neviete zaklady biologie!!!!! Ved ja som to videla, zevraj sa nejedna o teba :D Ale ocividne to nevies ani ty, ked sa pytas take veci na nete :D Samozrejme ze neotehotnie ale cakala som ze ti to dojde z mojej prvej odpovede :D :D No nic, tak narovinu... NIE, priatel by musel mat superspermie aby ju mohol oplodnit... A nabuduce nech sa aspon umyje aby tu nevznikali taketo detske otazky :D
Ahojte chcem sa spýtať MS som mala dostať piatok poväčšinou mi chodi ms dopredu max 1 den dozadu... o babo sa snažíme pól roka a každý mesiac nič ...viem ze mi nepoviete ci som tehotná alebo nie 😂😂😂ale kedy by som asi tak mohla vyskúšať test popravde bojím sa aby som nebola skalamana 😨
@caseyllu Ak si tehotná, tak je jedno,kedy si spravíš test, či ráno, či večer, či poobede. Nikdy som si nerobila test z ranného moču. Robila som si ho vtedy, kedy som nabrala odvahu, keďže sme sa dlho snažili o bábätko 🙂 Najlepšiu skúsenosť mám s digitálnymi testami, ktoré ti ukážu aj koľko si asi cca tehotná. Veľa šťastia
Caste mocenie. Vodnaty vytok. Bolest hlavy. Bolest zaludka. Unava spavost? Myslite ze som tehotna?
Preboha ženy test treba si urobit test🙈
Ahojte babuľky. Mam endometriozu cca 2 a pol roka, bola som na laparoskopii, potom pol roka hormonalna injekcna liecba, rok sme sa snazili o babo no neuspesne.Doktor mi zacal umelo vyvolavat ovulaciu ale tiez neuspesne. Nakoniec nas poslal na reprodukcnu kliniku. Cca 2 tyzdne dozadu som mala dostat menstruaciu a ojednat sa hned potom na vysetrenie priechodnosti vajcovodov. Ale menstruaciu som nedostala.
Po tyzdni som si robila test a vysiel pozitivny, potom na druhy den zas a tiez bol pozitivny tak som o par dni isla doktorovi a vychadzalo to ze som uz v 6 tyzdni ale v maternici som nic nemala, ani len vak ...hned mi povedal ze pravdepodobne ide o mimomaternicove.. tak mi bral krv a vcera som mala vysledky.. pozitivne a ze vsetko ok. Zajtra idem na dalsie vysetrenie a strasne sa bojim ze tam nic nebude... stretli ste sa uz niektora s tymto? Moc dakujem za odpovede
@natali1412 V 6tt je to uplne normalne ze nic nevidel, nechapem co ta zbytocne strasil.... Vsetko bude ok, drzim palce 🙂
@sibalka21 uff moc dakujem teda. Citala som toho vela a stale nad tym vsetkym rozmyslam ...a vsade bolo pisane ze v 6tt by uz mal byt vidiet aspon vak. Dlho som rozmyslala ci to sem napisem ale nakoniec som uz musela... 🙂 dakujem za podporu.
@natali1412 ano v 6tt by mal vidiet aspoň vak. No určite je všetko v poriadku. Držím palce

@simonkazga lenze co? Kanalik? Duch :D