icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

funnyzuzanka
8. jan 2018

@morandia ahoj... tak pisem... tehotenstvo sa potvrdilo...podla ms by som bola uz v 9-10t ale podla sona len 7-8.... len ma strasne picha na pravej strane akoby vajecik...

qirfa
Autor odpoveď zmazal
qirfa
Autor odpoveď zmazal
babo123456
9. jan 2018

hojte , chcem sa vás opytat . Prvé bábätko som onho prišla kvôli nemocnici a lekarovi ! Nasadil mi antibiotikum na zapal močových ciest a vylúčil tehu . Pritom som bola už 4tt . Vravím nech má posle na hcg nie netreba . Fajn a tal som aj musela dať prec lebo plod sa nevyvíjal od STV tak ako mal . Je tomu cca pól roka 7 mesiacov . Mám nepravidelný cyklus ale ovulácii mám hneď 6 dni po menstruacii . Aj keď je to nepravidelne . Tak teda mali sme s partnerom nechránený sex . Presne na to najplodnejšíe . Otázka na vás 1 bol nechránený styk vtedy bolo plodne . Dnes je 9 . A mna posledné 2 dni možno 3 bolia kríze a raz pravý a raz ľavý vaječník a v strede picha . Neni to dlhodobá bolesť trosku pich a neboli ale kríze mna nikdy tak kríze neboleli ani nie bolesť ale take nepríjemne . BT mám 37,7 stále sa mi drží aj dnes ráno A v podpazuší 37 . Boli má cely človek a neviem čo si mám myslieť , ani nenamyslam si viem vo robí psychika . A nadúvanie ! Niečo neskutočne . Mal niekto s tým skúsenosť a bol tehu ? Alebo ide na mna chrípka 😂😂😂take telo mám na dotyk no proste celé zle a najlepšie na tom je že ja menštruáciu mám dostať podľa minulého mesiaca som mala 21 tak 21 ak že budú meškať tak 1 februára . Celé je to . A výtoky napríklad mám ale take presne ako pri prvom žiadna vonia biele .ziadne svrbenie nič . Neviem buď mám ísť k lekarovi a povedať nech mi nasadí lieky na kríze alebo čakať bojím sa veľmi :/ . Pijem malo vody nato koľko cikam a už dnes aj bradavky cítim . Len to mna cely človek boli slabota čistá . Ďakujem za odpoved

mnamko
9. jan 2018

@babo123456 podla mna si o babatko koli atb neprisla lebo prve tyzne neni este placenta takze nic plod este neprijima ja sim mala prve tehu tyzdne strasny zapal mechura vybrala som troje atb.kym som sa vyliecila lekar povedal ze radsej lieky ako silny zapal v tele dieta som vynosila predtym som aj potratila aj mimom.tehu som mala a ziadne lieky som nebrala vtedy mi zistili chlamydie

beata90
9. jan 2018

Je velká šanca otehotniet na začiatku plodných dni (1-2 deň)?

gladiola28
9. jan 2018

@beata90 dufam ze ano spolieham sa na to 😂 nakolko sa nam inokedy nedalo 😂

qirfa
9. jan 2018

@janula12345 tak nakoniec predsa nič. Od 3 do 5 som v noci/ráno preležala pod Algifenom. Bude asi problém s progesterónom 😠

qirfa
9. jan 2018

@zuzlu26 môže byť a tiež to môže poukazovať na nedostatok progesterónu.

babo123456
9. jan 2018

@mnamko tak mi bolo povedané , keď som dávala prec bol 9 tt .

janula12345
9. jan 2018

@qirfa to je skoda:( nabuduce to vyjde;)

beata90
10. jan 2018

@gladiola28 no tak daj potom vedieť či sa zadarilo

qirfa
Autor odpoveď zmazal
qirfa
14. jan 2018

Baby, ktorá si dávala robiť hormonálny profil? Ako to prebieha a či to je hradené štátom ma zaujíma. Vďaka

katyk22
14. jan 2018

Ahojte 🙂 ms "ne"ocakavam zajtra a dnes vecer robeny gs mamatest s takymto vysledkom 😊😊co si myslite? 🙂

mini007
14. jan 2018

Krvný test. Dnes 9dpo .. štvrtok by mala prísť mrcha.
Klasické testy negatívne :////

kristina6014
15. jan 2018

@mini007 ja tam niečo slabé vidím 🙂 možno ak máš nízke HCG preto ti este nedokáže na normálnom

myskahryzka
15. jan 2018

@mini007 Super. 👏 Je tam, sice bleda, druha ciarka. Kolko si dpo?

rula
15. jan 2018

@mini007 ahoj, co je to za test? kde si ho kupila, kolko stoji?
a teplotu nemerias?

mini007
15. jan 2018

@rula ahoj je to krvný domáci test... kúpený na stránke www.adiel.sk .. stoji okolo 7€

mini007
15. jan 2018

@rula dnes som mala teplotu 37,4

rula
15. jan 2018

@mini007 hmmmm, tak to som zvedava, podla teploty vyzera, ze si tehu...drzim Ti palce

mini007
15. jan 2018

@rula uvidime skusim testnut zasa dnes alebo zajtra.
Dufam, ze mas pravdu 🙂

mini007
15. jan 2018

Baby dnes takto duchujem....

sanssa
17. jan 2018

@mini007 neviem, no ja tam ziadneho dusika nevidim :(

mini007
17. jan 2018
zuzlu26
17. jan 2018

@mini007 aky DC si? 🙂

mini007
17. jan 2018

@zuzlu26 mrcha mala dojst zajtra.. ale môžem na ňu zabudnúť 🙂 🙂

zuzlu26
17. jan 2018

@mini007 gratulujem ti ❤ to je uzasne

ddddeni
17. jan 2018

@elen8527 ja som bola takto v septembri a nechaly ma v nemocnici pomali som potrácala to ta krv