Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte kocky 🙂 tak ja sa nejdem nic pytat len sa chcem podelit lebo to uz nevydrzim 😅 snazime sa o babo prvy mesiac iba a 28.1. mam dostat menstruaciu a neviem sa toho dockat kedy to pride a budem si moct spravit test😃😃😃hrozne pomaly to ide 🙈🙈🙈 mame uz skoro 4 rocnu dcerku a chceli by sme surodenca tak snad sa zadarilo 😃 len to taaaak hrozne pomaly ide, ze do buducej nedele ak zosaliem 😃😃😃 cakate este niektora na menstruaciu a neviete sa dockat testu? 🙈🙈🙈
Caute. My sa snazime uz pol roka. Samozrejme,netrpezlivo cakam kazdy mesiac,ci pride alebo nepride menstruacia. Tento mesiac ma telo ale poriadne natahuje. Cca tyzden sa mi toci hlava,niektore dni az tak,ze musim sediet a predychavat,ine dni vobec,alebo len na minutku. Pokazila sa mi plet z nicoho nic. Menstruacia mi dnes uz meska treti den. Mam pocit,ze pride kazdu chvilu,pretoze trochu spinim. Dnes v noci som dostala strasne krce (tie mavam vzdy v den nastupu menzesu) a tak som myslela,ze uz je to tu a stale nic! Krce presli za 5min a citim sa nesvoja ako prvy den menzesu,akurat ten menzes sa stale nespustil. Bodaj by to bolo tehotenstvo,ale nemam ten pocit.pockam este par dni a az potom spravim test.
@mucha_puk no podla toho co pises by to uz mohlo byt tehu 😍 ak ti meska tak si uz mozes spravit test 👏 malo by to ukazat. Drzim palce a hned daj vediet ☺️
@sasula8892 nist. Prave som dostala menzes 😕. Plany poplach
@mucha_puk jejda to mi je luto 😔 Dufam ze sa podari na dalsi mesiac drzim palce 🙏
@sasula8892 ahoj ja čakám menzes 29.1. a tiez sa neviem dočkat ☺ moj maly ma 20mesiacov.zacali sme skúšat tiez len teraz-prvy mesiac.este ho.kojim,bradavky ma ale akosi zacali pri tom boliet,mam.ich citlivé.ale aj podbrusko,podobne ako pred menzesom...tak uvidime 😉 snad sa budeme tešiť spolu
@janka307
@sasula8892 ahojte, tiez mam mat ms 29.1., my sa snazime uz 5 mesiacov. 1x to vyslo, ale bolo z toho biochemicke. Moj maly ma 15mesiacov a tiez ho kojim. Tak zase dufame, ze to teraz vyslo. Drzim vam palce, aj sebe 😀
Caute baby,chcem sa opýtať na vas nazor.poslednu MS som mala 27.12., potom som mala styk 2.,6.,14.teho januara.mali sme styk s ochranou,avsak nie od začiatku.ejakulacia bola mimo mna zakazdym.dalsiu ms som mala dostat zajtra,ale prisla uz v pondelok len spinenie, potom ut a str krvácanie a dnes uz len hlien s krvou trošičku.vacsinou zvyknem mat aj 5-6dni.od 7meho januára som mala citlivé prsia az do príchodu ms, teraz je to už lepšie,ale stale su citlive a obcas citim pichanie.doteraz som mávala pravidelnu ms vzdy 24den cyklu.je pravdou ze som posledné dva mesiace začala po 7r.pohlavne fungovať,tak teraz neviem,ci to mi mohlo rozhadzat cyklus, hormóny atd,alebo mysliet na tehotenstvo?
@madamzel123 asi by si si mala urobit test, ten ti povie viac ako my. A s velkou pravdepodobnostou ked si mala ms tehotna nebudes.
Ahojte potrebujem poradiť za 3 dní mám dostať ms a už asi 2 dní mávam na nohavičkách taký biely výtok není ho veľa vyzerá ako zaschnuty nezapacha čo to môže byť?
@jankajamka ak je taky biely kremovy, moze to byt tehu hlien. Ak mas mat ms za 3 dni, uz by ti mohol aj test ukazat, vyskusaj rano 😉, drzim palce
@monika_akinom chcem sa spýtať mali sme s manželom sex dnes a keď sme skončili na plachte sme našli trošku krvi čo to môže byť? Môže to byť ďalší priznak trhu?
@jankajamka tehu?
@monika_akinom ten výtok práveže neviem aký je vôbec necítim kedy vinde ani sa necítim vlhko len keď idem na wc tak ho objavim na nohavičkách zaschnuty
@jankajamka mohlo to byt implantacne krvacanie, aj ked neviem, ci by to mohli byt aj zrovna po milovani. vsak o par dni uvidis 😉
Ahojte chcem sa spytat neviete kolko moze meskat ms ked som uzivala antibiotika 4tyzdne dozadu?
Dnes som kupila lady max test komfort..mate s nim niekto skúsenosti? Kedy je dobre si ho urobiť po koľkých dnoch po meskani ms,aby ukazal spravny vysledok? Ďakujem
@madamzel123 urob aj hned, ak si myslis, ze to nebola ms a si tehotna, nepi 2 hodky a urob. Uvidis aky bude vysledok a budes v tom mat jasno
@janka307 @monika_akinom jeeej tak to som zvedava kocky ako budeme na tom o tyzden 🙈👏 drzim nam palce silno 👏👏👏
@monika_akinom a neni lepsie z ranneho mocu?
@madamzel123 z ranneho sa robi len ak mas nizku koncentraciu hcg, co uz by si ty nemala mat ak predpokladame, ze to ms nebola, alebo bola, aj pocas tehu, aj ked je to zriedkave. Ak by si bola len par dni od oplodnenia tak ano, vtedy je lepsie z ranneho, a nektore zeny udajne maju vyssie hcg vecer, takze odporucam testnut a sup sup foto testu 😉
@madamzel123 keby si tehotna tak si uz taky vysoky dpo ze ti ukaze aj vecer
@nivea777 a co to je dpo?
@nivea777
@monika_akinom ok baby,tak ja to skusim teda😕
@madamzel123 den po ovulacii
@nivea777 tak ovulku podla hlienu som mala cca 7,8meho,takze podla teba uz by to malo ukázať?
@madamzel123 sprav test a uvidis.. uz mozes pockat aj do rana ked si si ho doteraz nespravila

@zuzlu26 ďakujem krásne❤️❤️ Najuzasnejsi pocit na svete