Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@madamzel123 20.1. Pri chlapcoch som si rocila test 1 den ked mi meskala ms teraz tak ciarka vybehla ale potom sa stracala ale furt tam slaba je .Necham teraz do pondelka bez trstu a to uz by mi mala vyjst pekne tmava
@nivea777 na kvapôčky lásky veriť nemusím, ale pravdou je, že aj v tých kvapôčkach sú nejaké tie potvorky :D a chápem aj to, že ak sa tak cíti ako sa cíti a zrejme na to stále myslí, tak to treba nejako potvrdiť alebo vyvrátiť. No ja by som zašla na gyndu, ak sú tie pichania a bolesti stále a dlhotrvajúce..
@skpj ja myslím,ze v tvojom prípade niet pochyb😊
@amelee ja verím aj na tie kvapôčky 😊 práve preto.tie pochybnosti..jeden test mi neukazal nic,tak skúsim este jeden a hotovo..a to pichanie si začínam vsimat,ze teraz druhy cyklus a znova zacalo na 11-12den.mozno to.bude nieco s ovulkou?
@dadulik6 je pekne viditelna
@madamzel123 stale sa bojim tesit uz treti test mi takto vysiel
@dadulik6 neboj ale tes sa😊
@madamzel123 dne s mi zacal vytok hnedy tak som taka z toho zmatena nemam ho stal len sem tam
@liliputka23 ja tam slabuckeho dusiiika vidiim kolko ti meska?
@dadulik6 no uz to stmavlo ale na foto to neni dobre vidiet 7 dni meska
@liliputka23 haha presne aj mne dneska 7 dni meska ja mam takto
@dadulik6 no super potom gratulujem mne to uz stmavlo ale neda sa to dobre odfotit
@liliputka23 mne takto vysli 3 testy ale nechcem sa este moc tesit pre istotu
@dadulik6 mne vysli 4 uplne biele a teraz tento takto ale neviem ci mam tomu verit alebo nie
@liliputka23 a tie si si kedy robila? ja som sa az vcera zacala testovat... uvidis sprav si za dva dni dalsi ci to nezosilnie
@dadulik6 ked mi meskali 4 dni a tie uplne biele vcera som si robila ten bol trosicku vidno ale akoze nic som si z toho nerobila a dnes silnejsi
@liliputka23 tak dufam ze nam to bude silniet 🙂
@dadulik6 dufam aj ja lebo nemohla som dlho otehotniet a po vianociach som brala antibiotika a je to tam
Ahojte. Menštruácia mi meškála 8 dní, dva týždne som mala bolesti v oblasti vaječníkov, ale aj take pichanie. Bola som aj pri mojej gynekologicke, no povedala, že treba vyčkať, robiť si testy. Testy boli negatívne a dnes došla menštruácia. Bolesti ako pred menštruáciou a počas som mala už asi 4-5 dní. Myslíte že len mi jednoducho meškála, plod sa neudržal alebo sa to už niektorej stalo a napriek tomu bola tehotná.. Ďakujem
@veron_11 nieco velmi jemne tam ako keby bolo...nazivo si videla ducha?
@madamzel123 naživo sa nám s manželom zdá, že tam niečo je❤ zajtra kúpime digitálny
@veron_11 to som zvedavá,potom daj vedieť 😊

@skpj a kedy mala dostať ms?