Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte žienky, prosím vás zažili ste to už aj vy? som v 22DC a počas plodných dní sme sa s manželom veľmi snažili. Dva dni na to ma začalo pobolievať v podbrušku a trvá to doteraz, niekedy ma aj pichá na ľavej strane. Cyklus mám 30 dňový a je mi stále zle od žalúdka, mám pocit na zvracanie a tiež nafúknuté brucho.Dnes keď som bola na wcku, tak bolo aj trochu krvi, ale len máličko, asi na pár sekúnd a odvtedy nič..nevydržala som a dnes som si spravila test a vyšiel negatívny...myslíte si, že mám ešte počkať kým mi bude meškať a testovať zasa? Som zúfalá, úplne som mala pocit, že to tentokrát naozaj vyšlo...ani neviem opísať ako, ale mala som ho a to sa mi ešte nikdy nestalo...
@simici18 ahoj a kedy si mala plodne dni ? alebo kedy ste sa snazili ? zavisi kolko dni mas od ovulacie, mozno si ozaj testovala prilis skoro, a na to aby ti bolo zle je tiez velmi skoro, to zacina byt az cca od 6.tyzdna, takze nevolno ti bolo asi z niecoho ineho
@monika_akinom ovuláciu som mala v sobotu a aj pred sobotou a aj po sme sa snažili stále
@simici18 cize cca od pondelka citis pichanie ? to si veru skoro testovala. odporucam najskor 30.1. to budes 10 dni po ovulacii, a ma sa testovat najskor 10-13 dni po ovu.
@monika_akinom ano niekedy ma pichá, ale skôr tá bolesť, niekedy sa na ňu aj zobudím
@simici18 tak vydrz a testuj neskor. Drzim palce , daj vediet 😉
Dobrý deň, chcem sa spytat... Mam PCO a ako k tomu akosi žiaľ patrí aj akné. Lenže! Ja som si dnes uvedomila ze sa mi naozaj výrazne polepšilo. Nic extra som s tym nerobila, kozmetiku používam stále rovnaku. Brala som Indol. (Uz asi druhy tyzden neberiem) Pýtam sa preto, ze tak trosku cakam ci náhodou nie som v tom 🙂 Stalo sa to aj vam niektorej, ze sa vam "z ničoho nic" vyliečilo akné?
K tomu očakávanému tehotenstvu... mam 35dnovy cyklus, tyzden do menzesu a uz tyzden ma taaaaak strasne bolia prsia ako nikdy predtým. Nikdy som to takto nemala. Citlivé bradavky, žily velmi viditeľne a ozaj bolesť. Este aj autom ked idem a nadskocim tak si ich cítim. Príznaky prichádzajúcej menštruácie v podobe akné žiadne, skôr sa da povedat ze mi na 95% vymizlo. Iné trhu-príznaky nemám akurat zmeny nálad ale to môže byt aj predmenštruačný syndróm (nie?). Tehotenský test samozrejme negatívny... ja uz ozaj neviem 🙂 Poradíte?
@stehli fuuu tyzden do ms je hooodne skoro.. ja som si tiez takto privolavala priznaky a vzdy ms prisla.. a teraz mi tie priznaky zacinaju az v 6tt 😂 a veru je to uplne ina bolest ako co som si myslela pred ms 🙂 radsej vydrz a netestuj minimalne do dna meskajucej ms 🙂 skor to bude zbytocne
Zienky ms meska dva dni a test biely 😔 prsia uz nebolia,vytok slaby biely lepkavy krcok uplne hore skoro nedociahnem bt 36,9 ...priznaky ziadne akurat nepocitujem vobec hlad skor iba chut na sladke ale ja sladke mozem....
@dadulik6 ciarocka pekna, nechapem.. možno nedorazí pravá mrcha len slabšie krvácanie, že sa uhniezduje.
Mavam menzes min.6 dni najviac som mala 11 dni. Teraz sme však mali nechranení styk pred menzesom 3 dní. Mala som nakoniec len 3 dní menzes, 4deŇ som mala pichanie v pravom boku a a uz nic. Tak ci sa Vam stalo ze ste boli tehotne? alebo kolko po ste skusili testnut? ja som skusila ale vidim to len na živo 😃 :
Dakujem.. pridavam aj foto
@amelee ani to nepovedal ale asi skor na zastavenie a este povedal ze krv mi nebude brat lebo ze cez vikend v labaku nikto nieje a to som bola v nemocnici ale sak dobre a ze na sone nic neuvidi a ze mam lezat v klude tak uz ma boli cely clovek co sa aj na wc bojim ist tak len lezim

Baby prosim vas ked som uzivala antibiotika myslite ze to ma nejaky vplyv na tehu aj tabletky od bolesti ale este som.nevedela ze som tehotna