Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@monika_akinom @janka307 baby ako ste na tom? Mne uz sa rozbieha menstruacia 😒 nevadi, ziadna tragedia, nechame na osud 😊 a vy? Podarilo sa? 👏👏
Ahojte babule ,dnes mi zacina druhy den meskania mrchy .. co si otom myslite???A prosim poradte urcite mate skusenosti ,ako sa mam zbavit toho hnusneho pocitu,strachu,aby to nedopadlo tak ako posledne dva roky ...Dakujem ... Viem ,ze to znie ako keby som bola na hlavu ,aj ja si tak pripadam ,nedavam to niako najavo,ale vnutorne vomne sa stale bije ten pocit ....
@sonickasonka nieco sa tam crta 😍😍 skus znova ale o 2 dni, oddychuj a nemysli na to 🙂 neboj dopadne to dobre 😊
@dadulik6 jednoznačne je tam ciarka
@madamzel123 tak ja uz fakt neviem pockam kym skonci mrcha a aka bude silna zatial je to len take slabe krvacanie nemam ani bolesti v podbrusku a potom pojdem k dr mozno aj som bola tak som potratila
@sonickasonka vidim ciarku
@sasula8892 nevadí, podari sa budúci mesiac 😉 ja zatial nič,uvidime začiatkom tyzdna
@janka307 tak drzim palce silno nech nepride menzes 👏👏👏👏👏
@dadulik6 je tam pekna ciarka.kolko si po vynechani ms?
@madamzel123 20.1 som mala dostat ovulku som mala 6.1 a viem to presne lebo mavam vtedy bolesti
@dadulik6 i ja som mala vtedy dostat,a dnes 25tkovy test uplne biely.takze niet pochyb ze si v tom
@mini007 dievčatka vraj robia slabsiu ciarocku😁
@sasula8892 ja tiez dnes uz spinim, takze predpokladam prichod dnes/zajtra. tak my skusame uz pol roka, tak som zvyknuta... pride to vtedy ked ma 🙂
@monika_akinom srandra, tiez som si myslela ze sa nam to podari hned na prvy raz ako dcerka 🙈 a uz druhy mesiac nic 🙈 vidim ze to nebude take lahke 🙈
@sasula8892 my uz ideme na 7. pokus :-/
@monika_akinom nerozumiem tejto dnesnej dobe 😒 skoro kazdy ma problem otehotniet 😞 drzim vam palc a dufam ze dalsi mesiac sem pridas testik s 2 ciarkami 🙏
@madamzel123 tak co povies na mojuu? všetky som mala slabsie... :D
@mini007 k tomu niet co😁to je tutovka

@dadulik6 verim,ze to bude len ta prasknuta cievka alebo je to tym uhniezdovanim 🙂 skus oddychovat,precitaj si nieco pekne a dkus na to nemysliet.