Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@skpj kraasa 😊😊 vsetko sa zvladne neboj,len nech ste zdravi vsetci..to je xaklad
@skpj a teba zradila antika?
@dadulik6 nic si z toho nerob..viem, ze to zamrzi..mne sa stalo to iste v decembri..najprv sa hrozne tesis a potom toto :/ ale pre nieco to tak malo byt..pravdepodobne sa nevyvijalo dobre..takze nabuduce to urcite vyjde! 🙂
@madamzel123 nie nic ma nezradilo. chceli sme sa pokusit o dievcatko kedze mame doma dvoch tajtrlov len teraz ked to prislo ze som tehotna zacinam mat stach ci to zvladneme s troma detmi
@skpj prvotny sok,to prejde 🙂 najdes si postupne system,len teraz sa tym netrap a neries vsetko naraz..postupne,pomalicky...
@sonickasonka podla mna je to tam 🙂
@sonickasonka podla mna tiez ano. 😋
Ahojte dievčence rada by som vedela vás názor , dnes som mala dostať MS ale neprišla miesto toho mám taký mliečny výtok a hrozne ma svrbia prsia a tiež mám bolesti zubov nie jedného ale všetkých a mávam také chvíľkové bolesti v podbrušku ale nie ako
pred MS 😏 hlavne ma zaujíma ten výtok ešte som si to nevšimla žeby som ho mávala , mala ste to niektorá keď ste boli tehotná alebo ide o iný problém .. Ďakujem 😊
@sonickasonka je to taaaaam
Cely januar som nedostala menstruaciu robila som si pred 5 dnami aj 2 testy oba vysli negativne bola som u gyn. ta mi robila vaginalny ultrazvuk ale hovorila ze tehotenstvo zatial nevidi ze mozno ze som otehotnela neskor ale ze tam nieje nic vidiet este tak som dostala vyvolavacku ale uz par dni mam tlaky pod bruchom a prsia ma bolia uplne inac .
Ahojte baby.
Tak začala som sa troška sledovať a cítim sa trošku inak. Pri dcére som hneď vedela , že som tehotná.
Začalo to bolesťami v podbrušku, cítim sa aj stále podráždená , stále by som plakala. Takéto stavy som mala aj pri dcére 😀 .. mám taký tlak v prsiach a je mi trošku zle s jedla tak uvidíme . Som 19 DC a 6 DPO , za 6 dní mám dostať M , tak keď nedôjde tak potom testnem. Ale potrebovala som to dať so seba von . Ani neviem aké mám pocity, plánovali sme na leto zasadiť semienko ale tak aj tak sa budem tešiť keď sa to podarí , potom by mi vyšlo aj druhé oktobrovčatko 😁
@elenka3500 ja by som na tvojom mieste počkala. S dcérou som šla až niekedy koniec februára 😁
@adka0410 aj ja gratulujem , sú nádherné koľajnice 😊
@zvedavabuduca a dneska som mala na toaletnom aj ruzove spinenie myslela som si ze sa mi spusta menstruacia ale zatial nic
@adka0410 niektorym zenam testy ukazu vecer a nie rano ;) hlavne v takom skorom stadiu, takze neboj 🙂

@madamzel123
@dadulik6 baby niet pochyb pozrite ako som dopadla.Jupi, len az teraz neviem ci som rada alebo nie. Mam doma dvoch synov 7,5 a 1,5 muza co chodi za robotou mimo a je tomu pol rok co som nastupila spat do prace.Som ale sakra zbedava ako to cele bide vyzerat. 👀