Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Nema niekto skúsenosť z coho sa môže skrátit cyklus z 26dni, ktorý som mala este v jeseni na 20dnovy?? Co to moze byt? Uz druhy mesiac to takto mam😕
@madamzel123 možno hormonálne výkyvy..? aj mne sa skrátil cyklus teraz posledné dva mesiace z 28 na 24...
@amelee ja som mala najprv 28ukazkovy,v lete uz len 26-24 a teraz dva mesiace 20.to sa mi zda uz veelmi malo..
@amelee citala som,ze to moze byt nedostatok progesterónu alebo estrogénu,zla funkcia zlteho telieska...asi budem musieť zajst za doktorkou😕
@madamzel123 alebo cysty,myomy..netusim..ale asi ok to nebude.uz nechcem mysliet na najhoršie😞
@madamzel123 no veď to, tých možností je dosť veľa a 20 dní je už ozaj málo ( i keď mne sa zdá, že 24 dní je tiež krátky cyklus a verím, že sa ešte upraví..) spomínala si skôr, že pociťuješ nejaké pichanie alebo bolesti, ak si dobre pamätám, nemôže to súvisieť s tým?
@amelee minuly mesiac som mala problemy s prsiami,od ovulky ma hrozne pichalo v nich.tento mesiac v pohode,akurat ten cyklus sa zmenil..
@amelee mozno ozaj rozhadzane hormóny..dufam,ze len to to bude😊
Ahojte babule ,tak znova som tu ,idem sa vyspovedat ,,dostat zomna pocity a ako vzdy po radu... Dnes je 8den co meska ,testiky robene teraz vecer... Co vravite?Len trosku mam obavu ,vo stvrtok som bola na kontrole ,som sledovana na onkologii ,robili mi ultrazvuk zo spodu a nebolo nic stale vidiet .. ze podla mrchy tu som mala 30.12. Som mala vo stvrtok byt 4+5 ,tak v pondelok sa mam hlasit u svojej gynekologicky ... Myslite,ze uz by sa mi mohla ukazat ta mala fazulka ?😳😳😳🙈🙈😘😘... Lebo podla testu by to malo byt fajn ,len po tom vsetkom cim sme si uz presli tak sa trosinku bojim ,velmi dufam,ze to moze byt a bude v poriadku ... co myslite??Vy ma viete vzdy podrzat a povzbudit ...
@sonickasonka testiky su krásne 😊drzim palce nech všetko dopadne ako ma👶
@madamzel123 dakujeeeem .. 😘😘😘😘
Dievčatá keď nato nebudete myslieť tak otehotniete určite skôr, my sme sa pokúšali o druhé mimi 3roky,tak som si pomyslela nebudem nato myslieť, nebudem to siliť,robila som veci ktoré ma napĺňali, a nakoniec som to ani nečakala a bola som tehotná. Každej jednej držím palce
@sonickasonka ahooj ja som uz v 7tt a bola som u gyndy v 5tyzdni a tiez nic nevideli...je to normalne, hlavne nemaj obavy :-* vsetko bude oki a uvidis coskoro malu fazulku
Ahojte babuľky, mám tu taký problém možno som iba paranoidná alebo ja neviem. Včera sme mali s partnerom pohlavný styk, použili sme kondóm ja som použila aj pharmatex len pred použitím pharmatexu ma robil aj prstami určite dve hodiny pred tým nepoužil mydlo na rukách a mal aj kondom len som si už neskoro všimla že keď si nasadzovali kondóm tak nevytlačil vzduch zo špičky takže ten vzduch tam ostal a mali sme drsnejší pohlavný styk kde tvrdšie prirážal, ale partner do mňa neejakuloval . Baby myslíte si že by kondóm mohol prasknúť a ja by som ostala tehotná ? Alebo mám len strach z toho že si dieťatko nemôžeme dovoliť ? Prosím poraďte ...
@bejbs223 ved ked sa neurobil do teba a kondom nepraskol,dokonca si pouzila pharmatex...tak preco obavy?
@madamzel123 ďakujem potrebovala som asi toto si prečítať
Ahojte baby tak už sa zapájam aj ja. Mám týždeň do menštruácie A šialene ma bolia prsia už asi týždeň no včera sa ti už nedalo vydržať, no o dnešku ani nehovorím. Zobudila som sa na bolesti prsníkov = hlavne bradaviek, už neviem zaspať a nedalo mi to sa o tom nedozvedieť viac. Ktoré ste to mali tak, źe ste zistili tehotenstvo práve kvôli bolestiam v prsiach? Priateľ si všimol, že ich mám nejaké naliate. Som už veľmi nervózna z tých bolestí zrejme často sa mi menia nálady. Ako napríklad chvíľu som úplne v pohode a smejem sa, no v zlomku sekundy som nervózna. Tak sa chcem spýtať či je to skôr pms alebo možné tehotenstvo? Test si robiť nechcem, keďže je ešte ďaleko do ms. A ešte by som spomenula, že mám divne tlaky v podbrušku ale viem to môže aj signalizovať príchod ms.
Ahojte, prosím vás, kým pôjdem k lekárovi, chcem sa spýtať, či ste sa stretli s niečím podobným. O bábätko sa už niekoľko mesiacov snažíme s pomocou Clostylbegytu a Pregnylu, posledný cyklus ma dva dni pred termínom MS začali bolieť prsia, hlava, a sem tam pichať striedavo na vaječníkoch. Večer dva dni po vynechaní som si urobila test, vyšla druhá slabšia čiarka do pár sekúnd. Dva dni na to - dnes ráno, som si spravila test znovu - od včera ma nič nebolí, prestali prsia, aj vaječníky. Test vyšiel rovnakej intenzity, po uschnutí však ešte viac zbledol - skoro uplne. Z toho mi vychádza, že bábätko sa neudržalo a že môžem očakávať MS :( stalo sa vám aj napriek tomu, že ste mali nakoniec zdravé tehotenstvo? Pregnyl som tento cyklus nebrala. Ďakujem, A.
@mini007 dakujem,ukludnila si ma ,lebo ta doktorka sa tvarila hned ze asi to bude mimo ... 🙈😠 tak potom sa nevystras ...
@sonickasonka jasne uplne ta chapem.. takto isto nalakal mna doktor.. pred dvoma tyzdnami. Povedal ze mi nevie potvrdit tehu a ani vyvratit mimomaternicove.. ze dojdite o dva tyzdne... vies ake dva tyzdne? Najdlhsie v mojom zivote... az zajtra tam idem tak drz palceky aby bolo vsetko oka
@nikol2122017 ja som na tom uuuuuplne rovnako, MS o týždeň a cítim sa par dni presne ako ty popisujes....možno je niečo vo vzduchu :p
@nikol2122017 každopádne vám baby držím palce... prežívala som to isté... 25 testov negativnych a jeden pekný deň zrazu 8 pozitivnych. Nevedela som čo robiť od šťastia... drzim drzim palce aby ste si našli krásne dve kolajnice //
@mini007 jej ďakujem❤...To ti verím, že si bola veľmi šťastná, keď to vyšlo. Musel to byť krásny pocit.😍😍 A čo sa má stať sa stane ak niečo rastie v brušku tak sa to potvrdí časom a ak nie, tak sa nič nedeje vyjde nabudúce. 😇😇 Len tá bolesť je už neznesiteľná, myslíš žeby zabral nejaký ten obklad teplý? 😉
len tie brutal bolave prsia (niekedy mávam pred MS ale až tak zavčasu nie a teraz je to trochu iné), v podbrušku mam akoby svalovku a také tlaky niekedy ako pred MS... Brucho ma bolieva niekedy ut po ovu alw nie takto!!!! Keby je tak ako píše
@mini007 tak som najšťastnejšia na svete... Ale nejak tomu neverím ... Okrem toho mám vraj nezvyčajne lesklé oči, striedam nálady... Ale to môže byť tiež len skorý pms, rovnako únava....ja som skôr naklonená k tomu ze ms príde 😞
@nikol2122017 teba som chcela označiť...
@pink_lady
Neboj nič, keď to má prísť tak to príde.❤ Držím ti palce!
Vieš čo mňa vôbec nezvykli bolieť prsia len posledné 3 mesiace vždy 10 dní pred MS. No teraz je to úplne iné A čo mi bolo divné ešte pred ovuláciou respektíve hneď po menštruácii som mala výtok priehľadný. Tak neviem nechcem si nič namietať. Sme na tom prakticky rovnako tak uvidíme ktorej z nás sa to podarí. 😁možno aj obom ☺☺😇
@nikol2122017 držím silno palce! Ja už jedno mam, tam som si ako prvé na sebe všimla lesklé oči, mala som akoby svalovku na prsiach... Ale ci ma bolelo brucho nepamätám.... Je to už 9rokov...

@elenka3500 tak chvíľu vyčkaj alebo testni 😊 držím palce
@adka0410 kľudne ber , ja napríklad beriem už kyselinu listovú asi 3 mesiac ale kôli vlasom . Tak ich mám pekne 😁 inak pri dcére to bolo plánované som už 3 mesiace pred tehu brala kyselinu listovú a do 3 mesiaca tehotnosti som ju brala. A mne silno ukazovalo pri dcére večer takže neboj 🙂
Inak baby, v čom sú lepšie digitálne TT než napríklad také čo ja testujem, pepino ? 😀