Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Baby taká otázka ...neviem či sa mi to zdá.... ale ako som ostala tehotná mám stále natchu
@krasinka
@mini007 tiež som s tým mala problém celé prvé tehu, lekár mi to vysvetlil, že je to tým, že v tele je viac krvi a viac sa prekrvujú sliznice aj tá v nose a tým môže opúchať, čím sťažuje dýchanie. Takže je to prirodzené. Mne odporúčali morskú soľ na to, ale veľmi mi to neuvoľnilo nos, no zvykla som spať na dvoch vankúšoch alebo v závere tehu až tak, že som bola skoro v sede... a párkrát som si dala klasické kvapky na uvoľnenie nosa
@katyk22 ja som na začiatku tehu tiež takto mala...dr.mi vraví, že to vyzerá na dvojičky, ale netreba robit ešte urýchlene závery...a tak aj bolo. Keď som šla po týždni znova na sono, už sa potvrdilo len jedno.... 🙂
@madamzel123 ahoj ahoj ahoj no mame to potvrdene lekarkou 6+6.
@happy9911 co to mas za test? Je tam tienik.. len nejako m9c pri sebe su tie ciarky.
@skpj super😊 gratulujem
Baby vplýva na intenzitu čiarky to kedy je test robený a hlavne koľko vody za deň vypijem, teda moč bol taký bledsi. Či je to jedno

@amelee
@dasaa dala som si troska nealka piva.. celkom zabralo