icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

bubinka96
21. feb 2018

Ahojte potrebujem pomôcť vidíte tam dačo ?

sonickasonka
21. feb 2018

@mini007 tak to teda nadherne ... posielam boztek drobcekovi ...umna to nebude tak skoro ,lebo som silnejsia ... ale uz teraz sa tesim... v ktorom si teraz presne tyzdni .. 😘😘😘😘😘😍😀😀😍😀😀😀

zuzka1120
21. feb 2018

@bubinka96 ja vidím.Drzim palce

zuzka1120
21. feb 2018

Babenky, je možné, že je zvýšená teplota príznak tehotenstva?
Mali ste niktora tehuľka zvýšenú telesnú teplotu??
37.0-37,3-37,5?

katyk22
21. feb 2018

@mini007 aj ja a brucho okrem "tuku" nikde 😂😂😂

mini007
21. feb 2018

@sonickasonka ja som presne 9+5 tt
Aj my posielame pusu😘

zuzka1120
21. feb 2018

Takýto je test...ale neviem posúdiť či je to kanálik, test som robila teraz večer, ale som ho vyhodila ( priznám sa, vytiahla som ho z koša 😏🙄😂
Čo si o tej druhej čiarke myslíte prosím,je to kanálik?
Mám pred ms deväť dní.

myriada
21. feb 2018

@zuzka1120 za mňa to vyzerá ako kanalik 😔 je to šéde a dosť tenké

bubinka96
21. feb 2018

@zuzka1120 práve krvacam tak neviem

katrin91
21. feb 2018

Pre istotu viac....aby som si bola istá...všetky robené tento týždeň. Verím ,že pravdivé a že mimčo je na ceste ❤️❤️❤️

daniela2227
22. feb 2018

Ahojte..vidim ducha len ja alebo aj niekto iny? ☹

nela6
22. feb 2018

Nie je tato skupina to iste ako duch na teste?

mini007
22. feb 2018

@daniela2227 vidim, ale skus o dva dni

daniela2227
22. feb 2018

mini007 skusim veru..urcite sa predcasne netesim..I ked na dve ciarky cakam uz 3 roky..dvakrat to skoncilo zle

mini007
22. feb 2018

@daniela2227 daj mi vediet... budem na teba mysliet
Drzim palceky

daniela2227
22. feb 2018

@mini007 dakujem krasne..urcite dam vediet

michelllka
26. feb 2018

Ahojte, trosku sa rozpisem no snad mi budete vediet poradit. S manzelom sa snazime 2 roky, boli sme na vysetreni aj v klinike asistovanej reprodukcie, kde okrem otocenej maternice, nic u mna ani manzela nenasli, poslal ma dr. este na vysetrenie priechodnosti ale rtg vysetrenim, no a teraz sa trochu obavam. Dovod: 17.1 som mala normalnu ms trvala 6 dni, co je u mna bezne, nechranime sa skusame co sa stane, no a 7.2 som dostal ms, teraz trvala sotva 3,5dna.. posledny tyzden mam silne bolesti v podbrusku na lavej strane, picha ma, tlak az v posve, bolest vystreluje az do krizov. som unavena, chce sa mi spat, prsia su obrovske a bolia.. krvacam z nosa a stale mi je zima.. bola som u dr, tak mi dala antibiotika, nakolko ta bolest je dost silna no a mam ist aj na to rtg vysetrenie.. teraz sa bojim, ak by to boli aj priznaky tehu ci neposkodim si. dr. povedala ze vyskusajte, tak neviem ci mam brat atb alebo nie a uz vobec to vysetrenie, cakala som na termin 3 mesiace, mam ist v stredu (o2 dni) a ms cakam az za 6..na test je skoro, ale neviem ci to mozu byt priznaky alebo nie a samozrejme moja dr. ma tyzden dovolenku.. tak som z toho nestastna, ci si robit nadej a odlozit to vysetrenie a pockat na ms, ci su to len vymodlene priznaky a tehotenstvo vidim aj tak kde nie je...

amelee
26. feb 2018

@michelllka podľa mňa to môžu byť príznaky tehu, vtedy sa určite neodporúča rtg... chápem tvoju situáciu, aj to, že to čakanie je nekonečné, ale ja by som povedala, že sa domnievaš, že môžeš byť tehotná, lebo máš také príznaky, ale že je skoro na zistenie, takže by si chcela počkať do ďalšej menštruácie... možno ti nájdu aj skorší termín, veď ani oni nebudú riskovať rtg tehotnej ženy... a atb by som nebrala, radšej si daj paralen, ak máš silné bolesti.. a krvácanie z nosa som mala aj ja pri tehu, zvyšuje sa objem krvi aj prekrvenie slizníc, takže to môže byť príznak. a tvojej dr., čo ti dala atb si spomínala, že by si mohla byť tehu?

nivea777
26. feb 2018

@michelllka sprav test a uvidis..pripadne chod k obvodnej nech ti vezme krv na hcg..rtg v takom skorom tt nevadi este,vela zien ani nevie ze su tehotné v tom čase.. atb no neviem,to musis vediet ty ako velmi zle ti je

michelllka
26. feb 2018

@amelee ano spominala som jej, len aj pri vysetreni ma to strasne bolelo, tak mi dala ze radsej ako riskovat neaky silny zapal.. dakujem za odpoved, skusim mu volat, ci vie posunut trochu

michelllka
26. feb 2018

@nivea777 ak idem podla tej februarovej ms tak by to bol teraz len neaky koniec 2 tyzdna, myslis ze uz by hcg sa dalo zachytit? lebo co som pozerala, tak vsade hodnoty od 3 tyzdna vyssie su..

nivea777
26. feb 2018

@michelllka ak vychadzas z februarovej tak este nezistia nic..kludne mozes ist aj na rtg..Myslela som,ze si myslis ta 3,5 dnova MS ani nebola MS a si tehotna od januara..

michelllka
26. feb 2018

@nivea777 aj podla mna ta februarova ani ms nebola, plus este asi 4 dni po skonceni som po toalete mala na toaletnom papiery krv, a kedze moje plodne dni su sprevadzane velkym mnozstvom hlienu(casto az tmava farba) co podla dr je normalne, tento mesiac ani naznak, takze tiez by som radsej isla od januara a idem teraz na krv nech mam istotu.. dakujem za tvoje odpovede 🙂

nivea777
26. feb 2018

@michelllka noo velmi som ti nepomohla ..ale ak si tehotná od januára tak to musi v krvi byt ..ak by si otehotnela vo feb.povedzme ze 21.2 si mala plodné dni tak este nemusi byt uhniezdene

janka307
26. feb 2018

@michelllka skús si urobit test ak si tehotná od januára tak ti.to ukáže 😉

rumumbum
26. feb 2018

Ahojte zienky, na foto zhora 9,10,11dpo...teda myslim len podla hlienu ze bola ovu posunuta na 21dc a dnes som 32dc. Myslite ze je to tam? 😄

kristina6014
26. feb 2018

@rumumbum áno 🙂

daniela2227
26. feb 2018

@rumumbum samozrejme 🙂

daniela2227
26. feb 2018

@mini007 ahojky 🙂 tak tu mam zo soboty 😀

zuzka1120
26. feb 2018

@rumumbum to je jedniznačné áááno 🙂 Gratulujem 🙂)))
Mala si aj nejaké príznaky?