icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

ceklis
28. feb 2018

@daniela2022 ja tam vidím nie ducha ale čiarku jednu krasnu
Moooc držím palce!!!

mini007
28. feb 2018

@daniela2022 nie.. fakt skus az o dva dni.. a daj vediet budem cakat. Som zvedava velmi

daniela2022
28. feb 2018

@ceklis dakujeeeem 😘 žeby predsa.

daniela2022
28. feb 2018

@mini007 napíšem v piatok. A ďakujem za povzbudenie 🙂

sonickasonka
28. feb 2018

@daniela2022 vidim krasnu ciarocku. ... to uz je daco viac ako duch

michelllka
5. mar 2018

Ahojte, tak ja som musela cakat az do dnes, nakolko moja gynekologicka aj obvodny boli na dovolenke pocas prazdnin. atb som si nenasadila a aj vysetrenie sme posunuli.. chcela som si robit dnes test nakolko dnes je den ms, no v sobotu som zacala spinit, take hnede cudo a vcera som krvacala, no a dnes uz nic, co mi velmi nepridava na pohode nakolko moja ms trva tak 7 dni.. viem ze nemam vydumovat a ist k dr.no ta je tam az od 12:30 tak som nervozna co to moze byt, co mi moze tak skratit ms..

barborazilina
5. mar 2018

Baby menstruacia meska tyzden, testy HCG silneju ale dnes u gynekologa na sone nic len zlte teliesko ... myslite ze by to mohlo byt este v poriadku?

myriada
5. mar 2018

@barborazilina HCG ako silnie? A testy? V kolkom tt by si mala byť? Nevidieť ani dutinku ?

barborazilina
5. mar 2018

@myriada V pondelok iba duch v nedelu uz tmavsia ciarka ... nevidiet nic ... mala by som byt 5tt+4 ... krv mi vezme az o tyzden v pondelok

myriada
5. mar 2018

@barborazilina koľko máš HCG? Daj foto testu.

myriada
Autor odpoveď zmazal
myriada
5. mar 2018

@barborazilina ja som bola na sono v 5+4 tt a videl dutinku aj 2 mm plod

barborazilina
5. mar 2018

@myriada test mam doma mozem odfotit vecer... no ved toto ze uz mal nieco vidiet ...

myriada
5. mar 2018

@barborazilina a to HCG bolo koľko?

nikol2122017
9. mar 2018

Ahojte baby..Tak som tu zas. Mám deň pred menštruáciou a príšerne ma bolia prsia. Žiadne iné príznaky toho, žeby mala prísť ms. Ako Áno sem tam ma pichne v podbrušku, no nie je to silná bolesť ako zvyčajne. Viem, že mi neostáva nič iné ako si počkať minimálne na meškanie 3 dni. Pretože tie 2 dní meškania sú ešte v norme. Ako ste na tom vy? Už sa niektorá tešíte z //?

bam11
Autor odpoveď zmazal
ladylili
11. mar 2018

Baby od vcera mi je divne silne bolesti . Ze skusim test ved mam toho dost s je tam druha cisrka co mi pride divne este 8 dni cca do MS mozno aj menej kedze si chodi ako chce . Vacsinou od 26-30 dni pride . Moc odfotit som nevedela ale je ruzova. Po uschnuti som az kukla. Je to take divne. Ovu neviem kedy som mala ale podla bolesti na 11-12 dc terqz som 20 dc. Vidite aj vy?

zuzana212722
11. mar 2018

@ladylili je to pekne vidieť 😊 a držím ti palce dievča nech to tento krát vide s krásnym baby v rukách

ladylili
11. mar 2018

@zuzana212722 Dakujem 🙂 no ln mne to pride nejak skoro ci to nie je nieco ine alebo co :/ sa mi nezda ale tak uvidime ak nie nic sa nedeje 🙂 v plane mam do leta otehotniet 🙂

zuzana212722
11. mar 2018

@ladylili vôbec to nemusí byť skoro ja napríklad si zober tehu testy ukázali až po meškani ale aj videla som kočky čo už pred MS mali krásne koľaje... Ovu testy robíš? Bt merias? Ak nie možno si úplne v inom dní cyklu ako si myslíš.. Držím päste

ladylili
11. mar 2018

@zuzana212722 nie nemeriam zatial vhcela som az od aprila maja . Lebo ovu viem kedy mam( mam silne bolesti aj hlien vodnaty) tak teraz sim ovu testy ani nerobila

barca555
11. mar 2018

Ahojte.. Mam takú otázku. 25.2. 18 som mala nechránený styk. Ukazovalo mi v aplikácii ze mam ovulaciu ale nedá sa nato 100% spoľahnúť. Teraz asi tyzden mam bolesti ako pred MS ale ta mi deň mešká. No bolesti..skor akokeby mam malinku svalovicu v podbrušku. Prsia mam citlivejšie také mravencenie mam v nich ale nebolia ma. Aj hlava ma sem tam pobolieva a akurát som si všimla ze mam bledy kremovy výtok bez zápachu a bolesti. Neviem co si mam o tom myslieť mam 4 rocnu dceru ale vôbec si nepamatam ako som to mala keď som ju čakala. Test som si robila včera a bol negatívny. Ďakujem za každú odpoved

zuzana212722
11. mar 2018

@ladylili kolky deň po ovu si?

ladylili
11. mar 2018

@zuzana212722 nemeriam ani netestujem ale viem kedy mam 11=12dc som mala tak ze tak 8-9

zuzana212722
11. mar 2018

@ladylili fiha tak to ozaj rýchlo test zachytil.. Ak je to tak... Možno dvojky 😉😄

ladylili
11. mar 2018

@zuzana212722 nestras :D haha alebo zase nic. uvidime 🙂 rano mozno skusim alebo az o dva dni. uvidime ako to vydrzim

zuzana212722
11. mar 2018

@ladylili všetko bude ako má byť 😉 😉 určite daj vedieť ako si dopadla aj my sa snažíme o babo a každá ďalšia správa o mrnusovi ma poteší.. Ty ale inak kamoška je tehotná a tej som vyvestila chlapca a naozaj to bude chlapček 😀😀😀 tak možno naozaj dvojky 😂 potom otváram vestecku kariéru 😂😀😁

ladylili
11. mar 2018

@zuzana212722 :D u nas je to aj mozne ze by boli len mqm dost problemy neviem vi by som dokazala donosit lebo aj jedno je u mna problem 🙂. Haha teda aj si zarobis :D

zuzana212722
11. mar 2018

@ladylili hej viem zachytila som to už som tu pár rokov viem čosi si prešla tiež som dva krát prišla o babo ale v skorom štádiu.. Preto tie držím palce najviac ako sa len dá 😊

mini007
12. mar 2018

Malé hanblivé 😍😍