icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

sonickasonka
26. mar 2018

Ahojte babule ,tak prikladam tak ako som slubila ... Dnes 12+2 ...

engbeng
26. mar 2018

@pink_lady aj 12 dpo ráno? :(

pink_lady
27. mar 2018

@engbeng to uz by mohlo byt nieco vidiet, ale nemuselo. mne prve tehu ukazalo den pred MS vecer...a to som si robila test len tak, ze zos randy skusim...

madamzel123
28. mar 2018

@bezmena18 mne sa to stalo zaciatkom roka.mala som cyklus vzdy 26-28 dni a z nicoho nic mi prisla ms na 20den a zopakovalo sa to este dalsi mesiac znova na 20ty den.a potom znova 26,28...mozno nejaky vykyv..aspon u mna to tak bolo.

cibka89
Autor odpoveď zmazal
mini007
28. mar 2018

@cibka89 ahoj gratulka.
Nech ti doktor predpise torecan

zora2018
28. mar 2018

@cibka89
@mini007 no s tým Torecanom by som bola opatrná. Je to pre onkologických pacientov... Ja viem, že to dávajú aj v tehu...Ale v tehu s liekmi opatrne. Mne povedali v lekárni, že ak sa to dá vydržať, čo i len trochu, tak radšej nie... Je to na Tvojom zvážení...

mini007
28. mar 2018

@zora2018 ja som ho brala prvé týždne a všetko je v poriadku...
Ale jasné, každá žena má iné tehotenstvo .-)
Ešte môžem odporučiť homeopatiká cocculine... sú proti nevolnosti.. aj tie mi pomáhali

bejbs223
28. mar 2018

Gratulujem žienky ... Len ja mám takú otázočku chránený pohlavný styk sme mali 21.02 (to bolo nejako dva tri dni po MS) a test som si robila v pondelok 25.03 a vyšiel negatívny (priložím aj foto v prípade ak som slepá ) no dnes 28.03 je to už 15 deň čo mi mešká ja mám taký nepravidelný cykus raz presne 28-dňovy ale častejšie to je tých 30-37 dní no dnes to je už 45. deň a ja neviem čo to môže byť prosím poraďte ak máte skúsenosti .. ďakujem ...

bejbs223
28. mar 2018

A ešte taký dodatok posledné dva dni mávam po močení vo výtoku aj krv ale len slabunku

mers111
3. apr 2018

Ahojte baby, písala som už do viacerých diskusii,ale čím viac reakcií,tým lepšie 🙂 ide o to,že kazetovy rapiclear mi vyšiel tak nejako divne..ja tam vidím akoby druhú čiarku,ale neviem či to nie je len kanálik..mám len foto,test je dávno vyhodený.. nemali sme s priateľom pohlavný styk,ale "takmer" k tomu došlo a nakoľko som v tej dobe brala veľmi silné lieky,nesmela som otehotnieť.. test som si pre istotu spravila,no veľmi ma neupokojil..myslím,že ťa podivná čiarka sa tam lepšie ukázala po limite,do limitu tam asi nebola..ms na to o pár dní prišla..ja sa len bojím,čo ak to nebola ms ale potrat? Viem,som asi paranoidna,ale naozaj ma to vyplasilo, ten test je akosi zvláštny..máte s tým testom skúsenosti? Čítala som,že niekedy vraj býval dobrý, ale posledné roky blbne,tak neviem

skulka18
3. apr 2018

Ahojte, mohla by som spytat, ci niekto pocitil nejake zmeny pri pohlavnom styku hned po oplodneni alebo v prvych tyzdnoch tehotenstva? Ja som v januari odstavila tabletky a zacali sme sa s partnerom "snazit"- ak to pride, tak budeme radi. Nasadila som si Inofolic pre kazdy pripad. Menstruacia vo Februari nabehla, aj ked slabsia a v Marci prisla nacas, ale nebolo to, na co som zvyknuta. Pohlavny styk sme mali takmer kazdy den v case mojej ovulacie, takze vysoka pravdepodobnotst, ze by som mohli zamiesit. 😉 Aj bradavky mam citlivejsie a dalo by sa povedat, ze aj ine prvotvne priznaky tehotenstva na sebe pozorujem, ale tie su take slabsie a mozno aj mnou vsugerovane. Co ale pocitujem najviac je zmena pri pohlavnom styku. Zda sa mi ako keby sa mi zvacsil krcok maternice, najma ked partner "zatlaci" na prednu cast. Mali ste niekto taketo pocity pri styku?
Hned z roboty si idem kupit tehotensky test, len ma zaujimalo, ci niekto taketo nieco postrehol na sebe. Dakujem 🙂

skulka18
3. apr 2018

@barca555 Ahoj, ja som mala podobne priznaky a okolnosti ako si opisala. Aj sa ti podarilo zistit, ci si tehotna? Ja som este nikdy nebola, tak len pomaly zistujem, co je normalne a co nie, aby som kazdy mesiac nepanikarila a nebola potom sklamana. Dakujem. 🙂

ja197
3. apr 2018

Ahojte dievčatá, tak teraz raďte, vrchný test z nedele, spodný dnes...tie čiarky sú divné, na fotkách to vyzerá že to je tenké, ale v skutočnosti je polovica silnejšia a druhá polovica čiarok slabšia... Čo si o tom myslieť?

daniela2227
3. apr 2018

@ja197 je to tam ☺

barca555
4. apr 2018

Ahojte.. Baby je možné že pri ovulacii ma bolia aj kríže? Brucho ma pobolieva ako pred ms ale tu mam mať až 18.4

luckas33
5. apr 2018

@mers111 ahoj ,nemam skusenost s tymto testom ale na tvojej fotke nevidim ziadnu druhu ciarku,všetko splyva do kopy okolie +test

luckas33
5. apr 2018

@ja197 na tom hornom nevidim nič , ten spodný sa mi niečo marí ale nie je to dobre vidieť...skús to odfotit bez blesku ..a zaujimavy test taky som este nevidela ,vyzera to ako keby si ho rozobrala .

ladylili
5. apr 2018

Baby POMMOC 🙂 nechcem si nic nahovarat a pod. ale vcera som mala večer strasnu zimnicu. vsade citam ze to moze suvisiet ale bolo too len na (3-4DPO) ale zase som sa dozvedela ze aksa nieco deje tak zena ma hned hormonalne zmeny. mali ste niektora?

ja197
5. apr 2018

@luckas33 je rozobratý ten test 😂😂😂 cez ten vrch sa zle fotí 😂😂😂

miirka25
5. apr 2018

@ladylili ja som to mala... ☺ a za chvilu rodim

ladylili
5. apr 2018

@miirka25 a tak skoro?

miirka25
5. apr 2018

@ladylili ano ☺ brutal zimnica, divna chut v ustach...

miirka25
5. apr 2018

@ladylili mne test ukazat // ciarky 5dni pred MS..

ladylili
5. apr 2018

@miirka25 tu zimnicu si mala kolko dpo?🙂 wau tak skoro?🙂

mini007
5. apr 2018

@ladylili ahoj čítam čo píšeš.. držím veľmi palčeky aby sa ti to konečne podarilo😍 daj vedieť

ladylili
5. apr 2018

@mini007 Ďakujem Dam vediet 🤗❤️

miirka25
5. apr 2018

@ladylili 4-5dni. Babo sa uhniezdovalo - preto u mna ta zimnica...

luuuj
5. apr 2018

Ahojte,prosím vás o radu. pred 3 dňami sme mali s priateľom nechránený styk, bol to deň kedy som mala dostať aj menzes.Kedze ten nikdy nemeská, prekvapuje ma, že sa nedostavil. Myslíte si, že je možné, že sa mi podarilo otehotnieť? Zvláštne je, že sa cítim, akoby som ovulovala.

ladylili
5. apr 2018

@miirka25 Dakujem za odpovede /)