icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

barca555
6. apr 2018

@luuuj presne toto mam ja teraz
🙂 A veľmi by sme chceli babo

luuuj
6. apr 2018

@barca555 fúúuu teraz mi trošku odľahlo, pretože sme na tom rovnako... Snažíme sa už veľmi dlho 🙂 koľko ti to mešká? Prsia ma bolia neskutočne, no nechcem nad tým uvažovať, aby som nebola sklamana

barca555
6. apr 2018

@luuuj keď ti nemeskali nikdy tak to je dobre znamenie podľa mňa 😉 my sme mali nechránený 4 dni pred ovuláciou a deň pred tak hádam bude stoho niečo. Teraz ma trosku pobolieva brucho aj prsia taky divný pocit mam v nich. Pri dcére si už nepamätám ako som to mala.. Tak dúfam ze budeme obidve. 🙂

luuuj
6. apr 2018

@barca555 prajem Ti, nech Vám to vyjde 🙂 🙂 pozitívna správa by nás potešila. Určite daj vediet co a ako

barca555
6. apr 2018

@luuuj aj mňa veru a moc ďakujem aj ja tebe prajem 😉 keď sa teraz podarilo budem najšťastnejšia na svete

ladylili
10. apr 2018

Dneska som 8dpo. Merat som zacala az po ovu aj to 2dpo. Ze preco?lbo poznqm uz svoje teploty tqk vzdy meriam az po teda vacsinou. Uz som zvedava na dalsie dva dni na teploty a mozno aj testnem 🙂
priznaky: u mna to že nie je mi tak ako pred ms vždy . picha ma od 6dpo v pravo dole az do nohy. citlive prsia. ale teda inokedy uz mavam hnacky alebo vraciam pred ms. teraz nic. tak uvidime ci nezacnem stvrtok spinit ( zvyknem spinit uz pred ms 2-3 dni!)🙂

adka6666
Autor odpoveď zmazal
biba12
10. apr 2018

@adka6666 najlepšie v deň meškania ms, ale do ms máš 5 dní, môžeš skúsiť, možno už niečo ukáže. A áno môžeš byť tehotná.

ladylili
10. apr 2018

@adka6666 si na tom rovnako ako ja teda s MS ze ma prist 15 hoa le kedze si vynechala tabletku tak je otazne ci sa to nenarusilo tak ze v pdostate nemusis dostat na 15 ho. este netestuj skor az piatok skus .ale tehotna byt mozes

adka6666
Autor odpoveď zmazal
barca555
11. apr 2018

Ahojte. Snažili sme sa o babo 4 dni pred ovu a potom deň pred. 18.4 mam dostať ms ale teraz mam jemne bolesti akokeby ich mam dostať. Ale nepravidelne. Chvíľu boli potom nie a zase. Aj kríze ma bolia. Asi 3 dni som mala akokeby horúčku strašne teplo mi bolo. Nemala ste toto niektorá? Ďakujem baby

funnyzuzanka
11. apr 2018

@barca555 ano ja... ked sme sa snazili tak tesne pred ms som sa v noci zacala strasne potit . Trvalo mi to cca tyzden a potom preslo... potom ma v noci zacalo susit a pila som vela vody a chodila cikat a kazdy den som cakala ms kedze testy boli negativne... A test bol poitivny az v cca 6-7tt.

happy9911
11. apr 2018

@funnyzuzanka ahoj ja to tak mam.. Vcera horucka 37.2 myela som si ze choroba, ale dnes som ok, potila som sa posledne dve noci, jeden test mi vysiel pozitivny ale clear blue negativny, zajtra by mala prist ms.. Pozri foto

barca555
11. apr 2018

@funnyzuzanka tak gratulujem dúfam ze aj ja sa dočkám druhého moc by som chcela 😊

sonickasonka
12. apr 2018

@happy9911 ahoj ja vam len trosicku skocim do temi ,mne obycajne ukazovali duchov uz pred mrchou a digi mi ukazal az ked som to mala potvrdene od lekarky prvy krat

funnyzuzanka
12. apr 2018

@barca555
@happy9911
Ano ajnja som tak mala. Digitalne mi neukazovali vobec...a ako prvy mi vysiel obycajny pruzkovy pepino test. Aj to az v nejakom 6-7tt. Este pockajte obe a mozno sandockate tak ako ja. Cakam svoje 2 babatko a uz som v 23tt. Ale to nocne potenie bolo neprijemne na zaciatku. Ja som sa potila velmi..

martinabalazova
12. apr 2018

Pekny den prajem,10.teho som mala dostat menzrs,meska mi dva dni..minuly mesiac mi menzes skoncil 15.teho a s manzelom sme mali styk 5 dni po menzese tak nejako..zatim su to dva dni co menzes meska a neviem co sa deje kedze mam pri moceni bolesti ku koncu mocenia a aj prsia citim ze su naliate,ozaj neviem ci ist k lekarovi alebo este pockat ci dojde menzes..mozem byt aj tehotna? Dakujem

mini007
12. apr 2018

@martinabalazova mozes.. sprav si test 🙂

viktoria3333
12. apr 2018

Ahojte, mohla by som otehotnieť ak ms som mala 31.3.2018 posledný cyklus som mala 28 dní ale pred tým 26 a 24 a teraz 9.4. manželovi pri sexe trošku ubehlo pretože on si dáva pozor nechce druhé ale ja by som strašne chcela a už sa nemôžem dočkať či dostanem ďalšiu ms lebo strašne by som chcela otehotnieť.

zuzana256
12. apr 2018

ahojte v marci som mala ms cyklus na 23dc a dnes tento mesiac uz meska 1den ani nemam ziadne naznaky ani nic zeby aj mala prist pockam do vikendu a skusim testnut drzte mi prosim palce aby mi to vislo dakujem mala by som aj krasny narodeninovy darcek

ladylili
12. apr 2018

Baby neviete nqhodou?V tehotenstve je krcok maternice dole a tvrdy?
Alebo kolko dni pred ms zmakne ?
Dakujem

damian2016
12. apr 2018

Ahojte baby mislite ze som tehu meska menstruacia uz 7 dni vidite tam nieco

petrli86
12. apr 2018

Dievcata... podla vsetkeho som tehotna 🙂 co je dobra sprava... Ale od spontanneho potratu kt som mala min rok v Novembri sa mi cyklus stal 42 dnovy... Menzes som mala naposledy 25.02. 2018 bola som u lekara v pondelok ale na ultrazvuku nic nevidel a HCG bolo 333. Tak sama neviem ako pocitat tyzdne nakolko mam dlhy cyklus. Je mozne ze som mala ovulku az okolo 25.03. 2018 dufam v to... Nakolko min rok som o baby prisla 😞 tiez nizke hcg a potom bum krvacanie a uz to slo 😞

petrli86
12. apr 2018

@damian2016 ja nie :( ale je to trosku menej ostra foto... mozno preto. Drzim palce.

damian2016
12. apr 2018

Predavam dalsiu fotku ale dakujem petrli86

petrli86
12. apr 2018

@damian2016 neviem, nechcem zle ale ja nic nevidim :(

sasesoe
12. apr 2018

@petrli86 ahoj, ked uz bude na sone nieco vidno tak gynekolog by ti mal povedat aj tyzden. Potom je normalne mat viacero terminov - podla ms aj podla sona. Mne sa lisili o 2 tyzdne, tiez z dovodu dlhsich cyklov a potom som "prenasala" resp ten zo sona sa potvrdil, ale uz ma hospitalizovali a chceli vyvolavat. Ked uz budea mat potvrdene tehu tak potom budes riesitt termin aj s porodnicou... su este aj take online kalendare kt zohladbia aj dlzku cyklu a ten mi cca sedel na sono. Drzim palce

petrli86
12. apr 2018

@sasesoe dakujem pekne 🙂 verim ze to bude tak 🙂 dik

happy9911
12. apr 2018

Co poviete? Kanalik ci pozitiv ci negative?

zuzana256
13. apr 2018

ahojte a pekne dobre rano aj ked uprsane pisem sem lebo uz druhy den mi meska ms mam pockat este zo par dni a skusit test?