Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@sonickasonka dakujem asi pockam cez vikend a v pondelok skusim ak mi uz ukaze test lebo by som mala byt dnes 4t2d a v stredu budem az v 5tt
a opytam sa mozem jest ananas v konzerve aby sa udrzalo kedze teraz nemam ziadne vitaminy alebo co mozem
@zuzana256 to toto si sa fakt opytala? Ananas v konzerve na udrzanie? Fuuuu. Ked si uz raz potratila a menzes ti meska tak cim skor to riesit. Test a ak je pozitivny tak sup k doktorovi a on ti povie co na udrzanie
@zuzanka3381 OK DIK
@damian2016 ja tam vidím druhu ale slabucku
@funnyzuzanka ja som si objednala krvný test tehotenský ten ukáže už 8 dní po počati tak uvidím 😉
ahojte mna kamaratka ja naplasila tim ze mozem to mat aj cystu vedli by ste mi povedat ake priznky ma cysta teda ci aj nieco pocitim lebo ju necitit dnes mi meska uz treti den a nic neviem ani ako ratat dc a do kolko leboms mala prist na 28dc a dnes som 31dc a kedze neprisla ms tak v ms kalendari mam ratane uz ako od 1dc ako mala zacat
@damian2016 Nie...nič tam nie je.
@barca555 Prečo ju zavádzaš, keď tam nič nie je...myslíš, že tieto klamstvá jej prospejú ?
opytam sa mozee sa farbit vlasy aj na zaciatku tehu alebo uz nie lebo mam kupenu farbu a neviem ci mozem
@cecilia68 si slepa? @damian2016 ved ma tam slabu ciarku.
@koukouroukou Má tam vieš čo....kúp si dioptrie👎
@cecilia68 🙂 😀 🙂
@cecilia68 toto je upraveny test @damian2016 ciarku ma ale krasne viditelnu aj na origos fotke.....
@koukouroukou je slepá.. 😂 Ja som mala presne takú a mame 4 ročnú dcéru doma. Ledva som ju videla
@barca555 @koukouroukou
Nemyslím si že by bola slepá ,ak sem niekto pridá fotku na ktorej to nie je vidieť nič a musíš si to priblížiť( ako v mojom pripade ) skor mi to príde ako duch a to patri do inej skupiny.😉 Lebo upraviť fotku vie každý, ale sem s upravenej fotky nikto nič nevylúšti,treba dať fotku o pár dní neskôr aby to bolo pekne vidieť.
@zuzana256 Už zase tu spamuješ , ako minulý rok, nehnevaj sa na mna ale čitať to tu ma nebaví stále dokola tie iste otázky na ktoré ti X dievčat odpisalo už minule potom pochopili ako si vymýšlaš a stiahla si sa na pár mesiacov do úzadia.Tvoje dohady a úvahy bez lekara , choď k doktorovi a potom sem daj niečo zmysluplné.
Pekny den zienky,kedze som pusala pred nedavnom ze mi meska menzes dva dni a mavam i problemy pri konxi moceni,co som si ista ze asi nejaky zdrav.problem mam,kedze dnes mam treti den uz menzes ale s bolestami dnes ako hovedo a vysla zomna zrazenina dlha ako ukazovak co som sa velmi zlakla , vyzera lo to ako keby som potratila abo co ..este som taku zrazeninu nemala..:/ chcem ist k dr.ale moze to znamenat nieco vazne? Mam sa obavat ?
@koukouroukou na to je skupina duch na teste ,slabunka ciarka je ked ti ukaze aspon slabunko ruzovu ze je to vidiet ale na tej konkretnej fotke nie je nic vidiet,len naznak niecoho. (Priblizenim a zapozeranim sa na fotku)
@martinabalazova nie, urcite si nepotratila. niekedy mozu byt take zrazeniny. mala som to tak par cyklov po druhom porode, postupne sa to upravilo. konzultovala som to s dvoma gyn a obaja povedali, ze to nie je nic vazne.
@luckas33 tak potom potrebujes dioptrie ty lebo ja slabu ciarku vidim v pohode bez zvetseni. Moze sa pytat aj tu!!! Ak ti tu vadia zeny co sa pytaju potom sa cudujem na co sem chodis.
@soldi one step 13 dpo som . Dneska som mala dostat ms . Len robene poobede no. Ale az na 10dpo som mala pokles na BT a mala som aj krvavy vytok. Potom druhy sen nix. Terqz sem tam minimalne zaspinin. Ale na ms sa necitim co jq inokedy uz davno. Tak ze cele je to divne. Nieco vidim na teste na zivo ale slabo
@koukouroukou podla mna ty si odbornička na zrak 😂 mne nevadia zeny mne vadi niekto mudry jak ty ze hned ides hovorit pri tom kazda si povedala svoj nazor a ja som @cecilia68 len podporila pretoze tam tak tiez nic nevidim

@zuzana256 tak je dobreto pockat mozno tak 4-5 dni meskaania ,ale ja bysom som urobilasa 😂😂😘🙈🙈 ja by som nevydrzala