Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Zdravim mam 2 dni do ms a dnes som 28DC
Je mozne ze ovulka bola posunuta nezistovala som kedy ovulka bola ..
Ale testy mam negativne je este nejaka sanca alebo uz mam cakat ms ? Teda ja ju uz cakam len taka malicka dusika tam este je .. 😬🙄
@ladylili teplotou sa az tak riadit nemusis, hlavne takto na rozhrani moze kludne trosku klesnut a znova stupnut, mna osobne to dost stresovalo. ak by si mala moznost tak skvele testy su lady max z lekarne dr max. ten mi ukazal ducha uz na 9dpo
https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/album/ako-...
@soldi vyzera tak to c je dost ako tak to vyzera ze uz aj pride len viem ze mne nepride ksm je 37 peoste som merala vela krat a vzdy na tych 36,9 islo dole aspon alebo nizsie . Ale zaroven som este nikdy na 37,30 som este nemala nikdy. Nemerala som os zaciatku lebo son nechcela tak som nakoniex zacala 2dpo. Ale pri 10dpo kde je pokles som mala krvavy vytok potom atuplo az na37,3 kde som nemala uz nic
@cecilia68 si smiesna 🙂
@koukouroukou prosím ta urob si ten test este tak o pár dní a bude silnejšia ta čiarka.. A kľudne sem posli potom fotku nech už konečne vidia 😃
@barca555 nejde o moj test. Ale o test @damian2016 na str.191. Nech si pisu co chcu, ja vidim ze ma slabu / a prajem jej nech silnie. A za dalsie nevidim na tom nic zle ze to dala fo tetoi skupiny alebo do skupiny ci je test pozitivni. Je to uplne to iste. Ale s blbcom je debata zbytocna.
@cecilia68 Ja sa nerozčulujem ,ja sa na tom smejem pojdeme sa spolu objednať k očnemu?
Veď práve o to mi ide aby sme sa tu neklamali ,ona sa bude tešiť a keď jej to (nedaj boh) nevide bude sklamana a bude hladať odpovede . Veď radčej napísem nevidim tam nič skus o par dni neskor či zosilnie a nie gratulovať k tehu ked tam nič vidiet neni. Odborníčka na vsetko je tu mesiac aj s cestu.A vraj sme blbci neviem potom čo sú oni 🤔
@dadulik6 dakujem ti velmi sima potesila
@koukouroukou prepáč ja ze tvoj 🙂 ja tiež vidím lebo presne isté som to mala aj ja pri prvom a ešte kamarátka ma presviečala ze nič tam nemám
@damian2016 dalsi si nerobila? Ako silnie ciarka?
@dadulik6 nie nerobila som dalsi test po tizni a 1den som dostala ms tak neviem.

@ladylili ak mas dost testov, mozes este teraz vecer jeden skusit z koncentrovaneho mocu, takto na zaciatku to rychlo silnie. Alebo teda rano, malo by to byt vyraznejsie