icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

soldi
15. apr 2018

@ladylili ak mas dost testov, mozes este teraz vecer jeden skusit z koncentrovaneho mocu, takto na zaciatku to rychlo silnie. Alebo teda rano, malo by to byt vyraznejsie

vyvka
15. apr 2018

Zdravim mam 2 dni do ms a dnes som 28DC
Je mozne ze ovulka bola posunuta nezistovala som kedy ovulka bola ..
Ale testy mam negativne je este nejaka sanca alebo uz mam cakat ms ? Teda ja ju uz cakam len taka malicka dusika tam este je .. 😬🙄

soldi
15. apr 2018

@vyvka pokial nevies kedy bola ovulacia, tak sanca je vzdy

ladylili
15. apr 2018

@soldi skusim asi radsej rano 🙂 mqm posledny test a potom uz len digitalny 🙂 ak atupne teplota testnem 🙂

vyvka
15. apr 2018

@soldi tak hadam ze bola 1-2 zaciatkom mesiaca podla
Hlienu .. takze mozem byt maximalne 13-14 DPO to by uz na teste nieco bolo ??

cecilia68
15. apr 2018

@luckas33 Škoda sa ti rozčulovať...jej sa niečo marí...alebo sníva a už pracujú fantasmagorie 😂 Nič tam nie je, ale ona bude dookola omieľať, že tam čiarka je 😨 pritom presvedčí aj autorku testu, o to bude pre ňu ešte horšie sklamanie.

soldi
15. apr 2018

@ladylili teplotou sa az tak riadit nemusis, hlavne takto na rozhrani moze kludne trosku klesnut a znova stupnut, mna osobne to dost stresovalo. ak by si mala moznost tak skvele testy su lady max z lekarne dr max. ten mi ukazal ducha uz na 9dpo
https://www.modrykonik.sk/blog/soldi/album/ako-...

soldi
15. apr 2018

@vyvka ja som bola tehotna niekolko krat a vzdy som mala slabeho ducha uz na 8- 9 dpo na citlivych testoch. na obyc testoch od 11-12 dpo bola slaba ciarka. 13- 14 dpo musi byt dobre viditelna ciarka na akomkolvek teste 🙂

ladylili
15. apr 2018

@soldi mne klewlo a krvacala som len na 10dpo tak asi preto az neskor 🙂 jasne to moze u mna kym sa drzi nad 37 je dobre

soldi
15. apr 2018

@ladylili mne to slo vysoko, ale potom mi to takto skakalo a vzdy ma ten pokles vystresoval 🙂

ladylili
15. apr 2018

@soldi joj dakujem moc 🙂 rano pridam graf uz pokam aka bude 🙂) ano to aj mne dneska kleslo ale na 37 a mne vzdy dojde ak klesne na 36,9-8

soldi
15. apr 2018

@ladylili ukaz graf, ak chces, ja to rada pozeram. mna to neskutocne bavilo merat si BT 🙂

ladylili
15. apr 2018

@soldi vyzera tak to c je dost ako tak to vyzera ze uz aj pride len viem ze mne nepride ksm je 37 peoste som merala vela krat a vzdy na tych 36,9 islo dole aspon alebo nizsie . Ale zaroven som este nikdy na 37,30 som este nemala nikdy. Nemerala som os zaciatku lebo son nechcela tak som nakoniex zacala 2dpo. Ale pri 10dpo kde je pokles som mala krvavy vytok potom atuplo az na37,3 kde som nemala uz nic

soldi
15. apr 2018

@ladylili a bezne mavas ake grafy? ako sa Ti zvykne drzat teplota po ovulacii? lebo tych 37,1 - 3 je dost vysoko

ladylili
15. apr 2018

@soldi 37,2 som mala vzdy.ale ako ja vzdy mam tak to vysoko. Nad 37 kes klesne pod 37 tak uz peoste dojde ms. Ovulacne 36,6-7

soldi
15. apr 2018

@ladylili tak uvidime rano, urcite napis, som zvedava 🙂

ladylili
15. apr 2018

@soldi napisem 🙂 tak som pripravena aj aj len troska nadrje mi dalo ten testik lebo fakt vidim ciarku na ostatnych som nevidelq tie au negativne vsetky

soldi
15. apr 2018

@ladylili ano, one step nezvykne robit falosnych duchov 🙂

koukouroukou
15. apr 2018

@cecilia68 si smiesna 🙂

barca555
15. apr 2018

@koukouroukou prosím ta urob si ten test este tak o pár dní a bude silnejšia ta čiarka.. A kľudne sem posli potom fotku nech už konečne vidia 😃

koukouroukou
15. apr 2018

@barca555 nejde o moj test. Ale o test @damian2016 na str.191. Nech si pisu co chcu, ja vidim ze ma slabu / a prajem jej nech silnie. A za dalsie nevidim na tom nic zle ze to dala fo tetoi skupiny alebo do skupiny ci je test pozitivni. Je to uplne to iste. Ale s blbcom je debata zbytocna.

ladylili
16. apr 2018

@soldi ah tak nic uz je to jasne :(

luckas33
16. apr 2018

@cecilia68 Ja sa nerozčulujem ,ja sa na tom smejem pojdeme sa spolu objednať k očnemu?
Veď práve o to mi ide aby sme sa tu neklamali ,ona sa bude tešiť a keď jej to (nedaj boh) nevide bude sklamana a bude hladať odpovede . Veď radčej napísem nevidim tam nič skus o par dni neskor či zosilnie a nie gratulovať k tehu ked tam nič vidiet neni. Odborníčka na vsetko je tu mesiac aj s cestu.A vraj sme blbci neviem potom čo sú oni 🤔

soldi
16. apr 2018

@ladylili hm, to mi je luto, test si nerobila asi? Inak, bola si na podrobnom endokrinologickom vysetreni? Lebo tie teploty su dost vysoke na to, ako skoro merias

ladylili
16. apr 2018

@soldi všade som bola kedze som uz dva krat rodial mrtve dieta. tak ze vsetko mam ok. ja som vzdy mala inak take teploty.aj pri tehotnosti. nie nerobgila zbytocne uz aj citim ze uz kazdu chvilku sa rozbehne

damian2016
16. apr 2018

@dadulik6 dakujem ti velmi sima potesila

barca555
17. apr 2018

@koukouroukou prepáč ja ze tvoj 🙂 ja tiež vidím lebo presne isté som to mala aj ja pri prvom a ešte kamarátka ma presviečala ze nič tam nemám

dadulik6
17. apr 2018

@damian2016 dalsi si nerobila? Ako silnie ciarka?

damian2016
17. apr 2018

@dadulik6 nie nerobila som dalsi test po tizni a 1den som dostala ms tak neviem.

magdus999
Autor odpoveď zmazal