icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

arcanne2
12. máj 2018

@mimka314 ja odpadnem,dakujem.ale bojim sa kvoli tým bolestiam.boli má na pravej strane akoby vajecnik,aby nebolo mimomaternicové :/

dadulik6
12. máj 2018

@mimka314 oou tak to ma mrziii

mimka314
12. máj 2018

@arcanne2 tam ešte môžu prijst ms.. s tým môžeš rátať ale aj nemusia.. Moja mama bola tehotná s tým že ešte v 3 mesiaci mala ms testy jej neukazovali a doktor nevidel tiež plod na ultrazvuku, jej to prekrývala cista... Potom začiatkom 4 mes. Sa ukázalo že ja prichádzam na svet 😃❤️ ale určite uz keď tam je aj tá druhá slabá čiarka buď si istá ze si budúca mamička

arcanne2
12. máj 2018

@mimka314 och dakujem,len aby to dobre dopadlo 😊

mimka314
12. máj 2018

@arcanne2 fúha nemyslím si že by to bolo mimomaternicové, menzes mešká test si myslim že je 99,9% pozitívny... Nemaj obavy, utekaj hneď ku gyn a daj vedieť ako si dopadla hlavne nebuď vystresovaná 🙂 je to tam Mamina ❤️👶

arcanne2
12. máj 2018

@mimka314 dakujem ;)))

mimka314
12. máj 2018

@arcanne2 to že ťa bolí na pravej strane neznamená že to je hneď mimomaternicové, tam už budú niake tie veci okolo toho plodu atď... Niektoré ženy pri tehotenstve mávajú ťažkosti prvé týždne, navštív toho doktora 🙂 to urobíš najlepšie lebo mi to viem povedať len podľa našich skúseností ale každý organizmus je iný a na každého vplýva tehotenstvo ináč...

dasaa
12. máj 2018

@arcanne2 gratulujem si tehotná 🙂

arcanne2
12. máj 2018

A ešte som sa chcela opytat,idem si dneska kupit este testy že skusim či bude tmavnut.viete mi poradit ktora značka je dobra?

zvedava_cica
12. máj 2018

Ahojte prikladam dnešný test dnes 10dpo,od spodu hore 9,8,7dpo.....

mimka314
12. máj 2018

@arcanne2 vyskúšaj pepino z teska tam sú dva druhy alebo ešte digitálny clearblue 🙂

mimka314
12. máj 2018

@arcanne2 ahoj no čo kŕče prešli ?

arcanne2
12. máj 2018

@mimka314 ahoj,hej hej presli,kúpila som si rapiclear a spravila som okolo obeda, vysledok takyto. Uvidim zajtra rano

mimka314
12. máj 2018

@arcanne2 wauu 😍 krásne to vyslo... Som rada 🙂

arcanne2
13. máj 2018

@mimka314 dneska bez zmeny, hádam nevadi že nestmavla,asi skúsim o par dni

mimka314
13. máj 2018

@arcanne2 to nevadí že nestmavla... Ja keď som bola prvý krát tehotná tiež som mala takéto testy 🙂 a bolo už jasné že som v Tom 🙂

nika17
Autor odpoveď zmazal
pepka29
13. máj 2018

@nika17 Ahoj ja som mala podobné príznaky a test pozitívny. Skús si spraviť test keď ti bude meškať. Ale podľa mňa si v tom.

candii
13. máj 2018

@nika17 tiez som mala podobne priznaky 🙂

nika17
Autor odpoveď zmazal
antonia08karabin
13. máj 2018

Ahojte moje mile ☺ idem si aj ja pre radu aj ked som uz stara vykopavka a mala by som vo to vediet 🙈 prvy krat v zivote mi nedosla ms co je dnesnym dnom a nemala som ako inokedy ani ziadne pms co mi nejde do hlavy..vzdy mam 28 dnovy cyklus a milostiva vzdy rano dojde,ale akosi nedosla a jedna jedina vec co sa dnes udiala bolo to ze ma na dotyk bolia bradavky a mala som zapchu 😞 neviem co si mysliet a viem ze najlepsie je spravit test no pockam aspon do rana ci predsa nepride..potesit by som sa velmi potesila ak by to vyslo no myslite si,ze je tu moznost ze to vyslo po tolkom snazeni a vzdani sa bojovania dalej?😒

radka420
13. máj 2018

Potrebovala by som poradiť.. aké tehotenské testy sú najcitlivejšie? Najspoľahlivejšie? Mamatesty sú aké? Ďakujem..

nika17
Autor odpoveď zmazal
pepka29
13. máj 2018

@antonia08karabin gratulujem ti pravdepodobne si tehotná. Zapchy sú normálne na začiatku tehotenstva.

pepka29
13. máj 2018

@radka420 Ahoj kup si tie ktoré ocikas. V niektorých lekárňach predávajú aj tie ktoré robí gynekológ

antonia08karabin
13. máj 2018

@pepka29 rada by som ak by si mala k comu gratulovat len nechcem predbiehat 😞 uvidime teda ci nedojde a ako dopadne test..no nikdy v zivote mi nemeskala a ziadne pms az teraz v den ocakavanej ms bolestive bradavky...no dakujem za nazor ozaj som ho potrebovala od niekoho pocut ❤

pepka29
13. máj 2018

@antonia08karabin budem ti držať palce, mne tiež nikdy nemeska, mala som bolesti v podbrušku, jeden den ruzovkasty výtok o pár dní, som si spravila test a pozitívny. Tiež mám zápchu. Zajtra idem k doktorovi som zvedavá,co mi povie. Potom mi napis ako ti vyšiel test. Držím ti palce

antonia08karabin
13. máj 2018

@pepka29 urcite sa ozvem a snad nedorazi a najdem si tiez dve // a to prajem kazdej jednej snazilke,kedze viem ake to je kazdy jeden novy cyklus zacinat vzdy s novou nadejou,ze to tentokrat vijde.Tebe drzim prsty a tiez sa ozvi ako si dopadla u lekara.😘

pepka29
14. máj 2018

@antonia08karabin napísala som ti správu

michelllka
14. máj 2018

Ahojte, tak vcera som si spravila test, bolo to 9dpo.. mne sa zda ze tam nieco vidim, alebo zbozne zelanie.. kedze vo stvrtok videla dr tekutinu tak radsej testujem.. mam tlak ako pred ms, ale do tej je este 5dni.. prsia ma vzdy pred ms bolia, teraz vsak skor len tlak a svrbia ma, no tak uvidime.. priklad aj foto, co myslite?