icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

terez01
4. jún 2018

@eleanor13 áno,na začiatku tehotenstva je hustý hlien,ja som ho mala ako pri ovulácii..vytvára sa vtedy na krčku zátka.

bibih
4. jún 2018

@eleanor13 ahoj ano. Tiez zvysena teplota mierne, boleli ma len bradavky, vobec nie prsia. Trvalo to asi 2-3 tyzdne a prestalo so stupajucim tehotenstvom 🙂 teplotu uz radaej ani nemeram, lebo som zacala doma lezat a potit sa, kym som zistila, ze je to normalne 😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

zvedavabuduca
8. jún 2018

@majkapple no čo , silnie ? 😊

majkapple
9. jún 2018

@zvedavabuduca uz to mám aj potvrdené len ešte nebolo vedieť na usg...síce sa zdalo na chvíľu doktorovi že niečo predsa len vidí v maternici nepotvrdil to na 100% a budúci týždeň mám prísť znova..len včera som začala spinit tak snáď to nebude nic zle a prejde to :(

zvedavabuduca
9. jún 2018

@majkapple jooj , držím palce nech to tam je 😘

majkapple
9. jún 2018

@zvedavabuduca ďakujem...verím že tam bude len sa bojím že zas oň prídeme 😢

nikol2122017
13. jún 2018

Ahojte baby😊
Chcela by som sa opýtať na to, že kedy sa mi oplatí testovať. Menštruácia mi mala prísť 11.6.2018 a doteraz neprišla. V poslednej dobe sa mi cyklus dosť predĺžil. Mávala som ukážkový 28 dňový, no už asi 4 mesiace sa to pohybuje okolo tých 32 dní. Tak skrz toho neviem, či mám ešte počkať alebo ako.🤔🤗 Mám doma len jeden test tak preto sa pýtam. Aby som netestovala zbytočne skoro. Nemám skoro žiadne príznaky, či už blížiacej sa ms alebo tehotenstva. Jediné, čo som si všimla je to, že ma bolia prsia a mam ich citlivé. Nič viac, no to mávam aj bežne pred ms. Za každú odpoveď ďakujem.😊😊❤️

lenka_21
13. jún 2018

@nikol2122017 ak chces byt tehu tak kazde testovanie moze byt radost ale aj stres. Podla mna ci si v tehu vzdy zitis tak ci tak...skor ci neskor 🙂 aj bez testovania. V urcitej faze to baby robia bezne, testuju o dusu. Je to na tebe ako sa rozhodnes, kazda cesta je dobra. Drzim palce!!!!!

majkapple
14. jún 2018

Jaaaaj žienky ja som taká šťastná...je to taaaam...dnes konečne doktor videl moju maličkú bodečku <3...ďakujem vám za rady a podporu ;)

arousa
14. jún 2018

@majkapple ahoj, my sme pred tromi mesiacmi prišli o mimi, a mám krátko po ovulke, dnes ráno som mala ružovkasto na toaleťáku, poobede krátko slabunké špinenie na gaťkách 🙂 tiež dúfam, že je to tam a hlavne všetko v poriadku..

arousa
14. jún 2018

@majkapple včera ma poobede odpálilo na dve hodinky, náhle ma prepadla taká únava, a to som nič nerobila. Dnes ma bolia kríže o čosi viac ako posledné dva dni

nela6
14. jún 2018

@nikol2122017 urcite ne skor nez ti ma naskočiť MS... Symptómy neries, ja som nemala ziadne pri oboch tehotenstvach, iba test mi povedal 🙂. Ale jeden test asi aj tak nie je dost... Ak ti vyjde pozitivny, ja osobne som si o týždeň urobila dalsi ci silneje /vylúčenie biochemickeho tehu, alebo mimo maternicoveho... / a ked krasne zosilnel som sa vybrala na gyndu, staci v 7-8tt ked iz vidno akciu srdca, no ja som potrebovala skor papier do prace...

majkapple
15. jún 2018

@arousa tak vám držím pršteky aby to dobre dopadlo 🙂...u mňa moja radosť trvala možno hodinku...začala som krvácať šli zo mňa aj také kusy ako pri mz aj kŕče a bolesť ako mz...tak sme utekali na pohotovosť...pichli mi injekciu na zastavenie krvácania a predpísal mi tabketky duphaston a dycinone...teraz je to vraj už len na prírode či sa udrží alebo nie :(...strašne sa bojím...snažíme sa 2 roky...minulý rok som mala mimomaternicové a teraz zas takto...čistá nespravodlivosť...ten kto po dieťati netúži tak ma bez problémov ani nevie ako a ten kto by za anjelika obetoval všetko tak sa mu nedarí :(

arousa
15. jún 2018

@majkapple verím ti ☹ nezúfaj si, skús upraviť stravu, možno nejaký šport, vyčistiť si hlavu. Bude dobre. Mňa prepadla mykóza, tak neviem, či sa zadarilo a toto je prejav alebo som to prehnala so sladkým. Dala som si tbl.Candičko, v pondelok by som behla na gyndu, ak som tehu, aby sa to nerozšírilo až k plodu

majkapple
16. jún 2018

@arousa test si ešte neskúšala?? Ktorý deň od ovu si???

arousa
16. jún 2018

@majkapple zajtra ráno chcem vyskúšať. Cca 9 dní

majkapple
16. jún 2018

@arousa napíš potom ako si dopadla i keď je možno na test ešte priskoro

arousa
16. jún 2018

@majkapple tiež si myslím, možno to predsa len odložím 😉 o týždeň

arousa
Autor odpoveď zmazal
zoja82
17. jún 2018

Ahojte, asi nic,vsak?ale cely den ma dnes boli podbrusko,ako pred ms a aj prsia zacinaju.

adulka1989
17. jún 2018

@zoja82 mne sa tam dačo marí ale skúšala som to upraviť a vyzerá to na kanalik

zoja82
17. jún 2018

@adulka1989 ono to moze byt aj tien, ved ak by nieco bolo tak sa ukaze dalsie dni ☺ a ty sa mas ako?aj skusas testy?

adulka1989
17. jún 2018

@zoja82 držím ti palce aby to bol dusík nech ti to už vyde konečne ja netestujem vôbec a ani neviem ci vôbec budem vnútorný pocit mi hovori že nič z toho na ďalšie iui nejdem nasadí mužovi folandrol a začnem uvažovať nad ivf

arousa
17. jún 2018

@zoja82 ništ veru, určite skús neskôr. Koľko DPO si?

arousa
18. jún 2018

@majkapple som sa zobudila, že sa mi chce strašne cikať, 25mlU test

majkapple
19. jún 2018

@arousa niečo sa tam črtá..držím prsty nech ti to vyjde.ja akurát ležím v špitáli a čakám až dôjdem na radu na kyret :(...tak zas sklamanie...snáď už nabudúce vyjde aj mne...príroda je neskutočne krutá 😢

majkapple
19. jún 2018

@arousa skús si spraviť o dva dni opäť test...citlivejší a určite bude vidno koľajnice

kvecinka321
19. jún 2018

@arousa niečo sa tam tlači ☺️ Zvlášť keď som to dala do negativu 😉

arousa
20. jún 2018

@majkapple
@kvecinka321 baby, ale asi nič z toho nebude, začala som dnes krvácať, zatiaľ nie veľmi, ale predsa. Je to nespravodlivé... Maji, myslím na teba, drž sa

kvecinka321
20. jún 2018

@arousa ach.. to nie... mrzí ma to...