Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@majkapple no čo , silnie ? 😊
@zvedavabuduca uz to mám aj potvrdené len ešte nebolo vedieť na usg...síce sa zdalo na chvíľu doktorovi že niečo predsa len vidí v maternici nepotvrdil to na 100% a budúci týždeň mám prísť znova..len včera som začala spinit tak snáď to nebude nic zle a prejde to :(
@majkapple jooj , držím palce nech to tam je 😘
@zvedavabuduca ďakujem...verím že tam bude len sa bojím že zas oň prídeme 😢
Ahojte baby😊
Chcela by som sa opýtať na to, že kedy sa mi oplatí testovať. Menštruácia mi mala prísť 11.6.2018 a doteraz neprišla. V poslednej dobe sa mi cyklus dosť predĺžil. Mávala som ukážkový 28 dňový, no už asi 4 mesiace sa to pohybuje okolo tých 32 dní. Tak skrz toho neviem, či mám ešte počkať alebo ako.🤔🤗 Mám doma len jeden test tak preto sa pýtam. Aby som netestovala zbytočne skoro. Nemám skoro žiadne príznaky, či už blížiacej sa ms alebo tehotenstva. Jediné, čo som si všimla je to, že ma bolia prsia a mam ich citlivé. Nič viac, no to mávam aj bežne pred ms. Za každú odpoveď ďakujem.😊😊❤️
@nikol2122017 ak chces byt tehu tak kazde testovanie moze byt radost ale aj stres. Podla mna ci si v tehu vzdy zitis tak ci tak...skor ci neskor 🙂 aj bez testovania. V urcitej faze to baby robia bezne, testuju o dusu. Je to na tebe ako sa rozhodnes, kazda cesta je dobra. Drzim palce!!!!!
Jaaaaj žienky ja som taká šťastná...je to taaaam...dnes konečne doktor videl moju maličkú bodečku <3...ďakujem vám za rady a podporu ;)
@nikol2122017 urcite ne skor nez ti ma naskočiť MS... Symptómy neries, ja som nemala ziadne pri oboch tehotenstvach, iba test mi povedal 🙂. Ale jeden test asi aj tak nie je dost... Ak ti vyjde pozitivny, ja osobne som si o týždeň urobila dalsi ci silneje /vylúčenie biochemickeho tehu, alebo mimo maternicoveho... / a ked krasne zosilnel som sa vybrala na gyndu, staci v 7-8tt ked iz vidno akciu srdca, no ja som potrebovala skor papier do prace...
@arousa tak vám držím pršteky aby to dobre dopadlo 🙂...u mňa moja radosť trvala možno hodinku...začala som krvácať šli zo mňa aj také kusy ako pri mz aj kŕče a bolesť ako mz...tak sme utekali na pohotovosť...pichli mi injekciu na zastavenie krvácania a predpísal mi tabketky duphaston a dycinone...teraz je to vraj už len na prírode či sa udrží alebo nie :(...strašne sa bojím...snažíme sa 2 roky...minulý rok som mala mimomaternicové a teraz zas takto...čistá nespravodlivosť...ten kto po dieťati netúži tak ma bez problémov ani nevie ako a ten kto by za anjelika obetoval všetko tak sa mu nedarí :(
@majkapple verím ti ☹ nezúfaj si, skús upraviť stravu, možno nejaký šport, vyčistiť si hlavu. Bude dobre. Mňa prepadla mykóza, tak neviem, či sa zadarilo a toto je prejav alebo som to prehnala so sladkým. Dala som si tbl.Candičko, v pondelok by som behla na gyndu, ak som tehu, aby sa to nerozšírilo až k plodu
@zoja82 mne sa tam dačo marí ale skúšala som to upraviť a vyzerá to na kanalik
@adulka1989 ono to moze byt aj tien, ved ak by nieco bolo tak sa ukaze dalsie dni ☺ a ty sa mas ako?aj skusas testy?
@zoja82 držím ti palce aby to bol dusík nech ti to už vyde konečne ja netestujem vôbec a ani neviem ci vôbec budem vnútorný pocit mi hovori že nič z toho na ďalšie iui nejdem nasadí mužovi folandrol a začnem uvažovať nad ivf
@arousa niečo sa tam tlači ☺️ Zvlášť keď som to dala do negativu 😉
@majkapple
@kvecinka321 baby, ale asi nič z toho nebude, začala som dnes krvácať, zatiaľ nie veľmi, ale predsa. Je to nespravodlivé... Maji, myslím na teba, drž sa
@arousa ach.. to nie... mrzí ma to...

@eleanor13 áno,na začiatku tehotenstva je hustý hlien,ja som ho mala ako pri ovulácii..vytvára sa vtedy na krčku zátka.