Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@kvecinka321 dnes ráno
@arousa no ja tam vidim // ..este krvacas?
@daniela2227 teraz nie, ale zvyknem to tak mať, že jeden deň len trocha špinenie a na druhý deň sa mi to rozbehne. Zajtra mam aj termín ms
@arousa nechceš ešte počkať? Ja neviem, ale mne sa tam niečo tlači ešte..
@arousa aj keď teda dnes slabšie.. včera tam bola taká ciarocka úzka ale výraznejšia...
Ahoj baby, som tu nová a mám takú otázočku... Poslednú MS som mala 30.4.,bola normálna, trvala 5 dní. Odvtedy nič, ani špinenie, príznaky žiadne, urobila som si už 9 (!!!) testov, každý inej značky, všetky negatívne, ani náznak ducha.Čo myslíte, je možné aby sa toľko testov mýlilo?
@kvecinka321 neviem, uvidíme, čo bude zajtra
@kvecinka321 ale, že si si dala toľkú námahu 😉😊
@arousa ahoj, prepáč ze reagujem... ak smiem poradiť tak alchemilka sa pije maximálne do nejakého 10-12 DC (kto ma aky dlhý cyklus) po ovulacii sa už nesmie piť, môže vyvolať krvácanie a následne potrat. Určite by som túto bylinku nepila!
@majkapple
@4katarinakralova5 ok baby, poslúchnem vás, a ešte raz, je mi to ľúto, Maji. Dnes je riadny hic, ešte že sa má zajtra ochladiť. Celé leto ešte pred nami
Takže baby, práve som prišla so sona a tehotná nie som. Doktor mi povedal, že mám vysokú sliznicu, čiže je najlepší čas na vyvolávačku.
@arousa potichucky gratulujem 😊 tfuj tffuj tfuj ✊
@daniela2227 veru potichúčky 🙂 ďakujem
@arousa tak toto vyzerá veľmi nádejne 😉 držím naďalej silno palce ♥️
@kvecinka321 ďakujem
@daniela2227 🤰🏼👍🏻☺️

@kvecinka321 a teraz zase nič, idem si zaliať alchemilku. Dnes ráno bol test ešte stále pozitívny