Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@matqa411211 Ak Ti meska uz tolko dni, je nepravdepodobne, aby Ti test neukazal ani naznak druhej ciarky. Takze ak mas len jednu ciarku, asi tehotna nebudes. Vyskusaj este jeden test o dva dni. Kup si 10-tkovy (citlivejsi), napr. Pepino alebo Dr. Max (LadyMax), tie ukazuju dobre. Mozno si mala koncorocne skusky a menzes Ti oddialil stres z nich 🙂
@biela_sova ano to je pravda stresovala som pre školu no skôr som bola z nej už unavená len preto mi to je čudné lebo ešte tak dlho nemeškali...+ asi 3 dni som mala krémový výtok kt. dnes ustúpil ale vraj to tak je pred ms no aj ma dnes prehnalo takže tak
@matqa411211 Skus test zajtra rano z koncentrovaneho mocu, aby si sa upokojila.Ked menzes endorazi do par dni, isla by som k lekarovi, aby vylucil nieco vaznejsie. Ale zatial by som nestresovala.... Aj kym si vystresovana, menzes sa Ti nespusti. Tak skus sa upokojit, ze test mas zatial negativny, ak tehotna byt nechces, a do rana mozno pride... ;)
@biela_sova dobre ďakujem už som trocha kľudnejšia
@matqa411211 Ak si mala ovu v strede cyklu, tak by si uz mala dve vyrazne ciarky na teste, neboj
No momentálne ma tak začal pichat pravý vaječník že ledva chodím... :/
@matqa411211 máš tam cystu, zväčša sama praskne pri ďalšom menzese. Netreba sa hned báť
zienky, vy mi tu isto budete vedieť poradiť. v sobotu som si robila test, bola tam slabunka druhá ciarka. dnes ráno je tam tiež, ale rovnaká ako v sobotu, vôbec nie je silnejšia... nič z toho, alebo čo myslíte?
@marylynn skúšaj aj ďalšie dni 🙂 a pre 100%-nú istotu že si tehu navštív lekára 🙂
@happy9911 nič tam nevidím 😶
@happy9911 ahoj ano vidim 👍🏻✊🏻
Bodaj ...sak uz dlho sa snazime a nic 😕
Potrebovala by som poradiť... ms mávam nepravidelnú od MA v 22tt. Ovu testy boli všetky podľa vzoru negatívne tento mesiac, ak berieme do úvahy pozitivnost testu až keď je druha čiarka aspoň tak silná ako kontrolná. Posledná ms mi skončila 10.6. Včera ráno som myslela že sa mi rozbieha ms, na toaletnom papieri som mala výtok bledulinko ružovýtaky skôr vodnaty. Od vtedy cely deň nič viac. Dnes ráno som mala hnedý výtok hustý úplne. Tehotenský test dnes ráno bol negatívny. Je možné napriek tomu že som tehotná a ide o uhniezdovanie? Ospravedlnujem sa ak som zašla príliš do detailov. Ďakujem 🙂
@kvecinka321 kludne to moze byt uhniezdovanie ale aj rozbiehajuca sa menstruacia.Test si neskusala?
@antonia08karabin dnes ráno som robila a bol negatívny... vždy som mávala pravidelnú ms po MA sa mi to nevie akosi dať do kľudu... vôbec sa necítim na ms žiadne chute ani bolesti brucha ktoré vždy mávam... a nikdy sa mi takto nerozbiehala že dva dni, vždy hneď som začala krvácať žiadne špinenie... už aj ten hnedý výtok ustal...
@kvecinka321 kebyze je to uhniezdovanie tak test ukaze az za par dni.No uvidis co z toho bude.Je to take 50 na 50 😕 samozrejme drzim prsty aby to bol ten druhy pripad kedze ja som pred 11 rokmi zostila ze som tehotna koli hnedemu spineniu.
@antonia08karabin tak ešte mi treba dávku trpezlivosti a nádeje 🙂 ďakujem za reakciu snáď sa to nerozbehne ☺️