Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@arousa vďaka no včera sa rozbehla poriadne ms.. meškala ale tak toto som ozaj nezažila ešte takýto príchod dlhy skoro štvordňový... no nič další mesiac pred nami ☺️ A tebe srdečne gratulujeeem 😍
@kvecinka321 to nič, mne cyklus pred otehotnením meškala jeden ďalší celý cyklus, a to len a len vďaka cyste, nooo a potom, po nej, to vyšlo, tak držím palce 🙂 ďakujem <3
@majkapple ahoj..v prvom rade ..je mi velmi luto co sa stalo..mna to postretlo tiez v 2x v priblizne rovnakom tyzdni(5-6) a tretikrat v 12tt...skus si dat vysetrit krv..u mna bol vraj problem toto...co u teba samozrejme nemusi byt...len chcem trosku poradit...drz sa ✊❤
@daniela2227 tiež si budem pichať Fraxiparin
@arousa ahoj,ked som si robila test a bol tam farebny duch v limite a po zaschnuti iba slabuuuucky dusik,bol to kanalik alebo ciarka.mam cca 4 dni do ms
@barboritta ja som mala takto dúšika, skús vydržať zo 5 dní 😉
Joj baby, už to je tu. Som ešte len v druhom mesiaci a permanentne mám upchatý nos, ráno sa zobudím s otvorenými a vysušnymi ústami. Môže sa Vincentka nosový sprej v tehu?
@arousa bola som v 7tt...presne takto aj prvy krat...ked som si to pocitala tak vlastne aj v rovnakom case od poslednej ms mi robili kyret...prve v histologii zistili ze to bol nejaky aries stella fenomen...doktor povedal ze vraj slo o mimomaternicove ktore sa samo vstrebalo...teraz bolo vidno uz gestacny vacok aj zltkovy v maternici..tak som zvedava co povedia vysledky z histologie...
@daniela2227 dakujem za podporu...urcite to nechcem nechat tak...budem tlačiť na lekara nech ma posle na nejake vysetrenia....pocula som ze niektore zeny maju problem donosit urcite pohlavie...mozno to bude aj moj pripad...ja som z piatich sestier...brat ziaden...mamina tiež raz potratila a vravela ze mozno preto ze mal byt chlapec...a moje sestry maju zatial tiez iba dcery...ziaden chlapec v rodine...tak ktovie...mozno mame nejaky dedicny gen...ale ktovie...alebo som rozmyslala ze ak bolo to prve mimomarernicove a samo sa vstrebalo tak ktovie aku malo krvnu skupinu a mozno si telo vytvara protilatky...neviem no...my s manzelom sme obaja A-...cize babo moze byt tiez len 0 alebo A-...alebo moze toto robit problem....jednoznacne na hematologiu chcem ist....aspon si budem na istom
@majkapple ja uz mam odber za sebou..ale musim cakat do 21/8 na vysledky 😠 v papieroch som si vsimla..ze tiez budu robit rozbor na "lupus"..co je (ako som sa docitala) ze telo zabija vlastne bunky ..a este na dalsich 17veci...mam 2 dcery..tak snad nepridu na nic vážnejšie 😕
@majkapple aj tú reprodukčnú imunológiu by som neopomenula 😉 A držím moc moc palce, šuchne sa to a budete sa môcť čochvíľa snažiť znovu. Posilni si maternicu, keď už budeš môcť a hneď si nasaď alchemilku. ...ja si budem musieť pichať fraxík - uvidíme po týždni, či to bude aj naďalej nevyhnutné..
@mirabell29 gratulujem ☺
@antonia08karabin Ďakujem 🙂 stále tomu nemôžem uveriť..
@mirabell29 verim ti ja by som tiez neverila najst take 2 // ale to my uz sa snazime dlho...prajem pekne tehotenstvo 😘
Ahojte baby 🤗 chcem sa spýtať... Mrcha mi mešká už 13 dní. Poslednú ms som mala 12.júna aj to celkom slabulinkú. A teraz nedorazila vôbec. Myslela som si že už aj dostanem keď ma začali hrozne bolieť prsia a cítila som pichanie v podbrušku. Ale ešte stále nič. Mám obrovskú chuť na sladkosti a začalo ma bolieť aj v spodnej časti chrbta. Častejšie chodím cikať hlavne večer. A často na mňa príde únava. Ešte mi nikdy takto nemeškala. Najviac 1deň. Robila som si test 2x po sebe ale nie z ranného moču
A test vyšiel negatívne. Ale stále mám tieto príznaky. S partnerom máme nechráneny pohl. styk. Môžem byť v tom?
@tat_dem24 a prechladnuta nemozrs but.,pripadne rychlo si neschudla-nepribrala,stresy nemas?uz by ti ukazal test myslim pocas celeho dna.Drzim palce nech to cele dobre dopadne!
Ahojte, dnes by som mala byť približne 17dpo, prsia ma strašne bolia, mrcha nikde, ale na teste len veľmi slabý dušík.myslite, že by som mohla byť tehotná , alebo to odišlo? Ďakujem

@kvecinka321 držím palce veľmi moc