Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Ahojte žienky, konečne som sa dopracovala do nejakej normálnej konverzácii ...
V skratke vám vysvetlím môj problém..
Už je to 18 deň čo mi mešká ms zatial som si robila 6 testov v rôznych dňoch posledný bol robený pred 4 dňami. Všetky testy negatívne.
Bolesti v podbrušku mám vlastne od 7 dňa čo mi mešká ms nie pravidelné čiže sem tam za 3 dni ma pichne v podbrušku. Najskôr som bola v tom že som asi prechladla preto mešká ale pred 4 dňami ma začali bolieť prsia ale iba bradavky na dotyk, večerom ma páli záha, už asi 3 dni som prechladnutá, stále kýcham atď . A som strašne podráždená čo vlastne nechápem lebo nie eom ten typ človeka čo stále na všetko vrčí .. :D :D .Brucho už nemám také nafúknuté ako som mala pred týždňom. Takže moja otázka znie môže to byť tehotenstvo ??
Keď vylúčim všetky veci ako napr nádcha, prechladnutie, stres čo vôbec nieje.
Neviem si odpovedať skôr na to že ak by to aj bolo tehotenstvo prečo sú testy negatívne :O
Ku svojej dr som objednaná teraz vo Štvrtok.
Len som zvedavá na váš názor. Ďakujem 🙂
@103dominecqa103 Ahoj ako si dopadla? Mám podobný problém.
@103dominecqa103 Ahoj, mne tiez pri prvom tehu testy ukazovali len jednu ciarku a asi po 12 tyzdni som mala druhu slabulinku ciarku, doktor mi samozrejme tehu potvrdil. Mne sa osvedcili testy tie ktore ocikas. Je pravdepodobne ze si tehotna. Drzim palce.
@hviezda45 ja som to tiez nechapala,lebo som mala vsetky priznaky tehu, ak ti nepride tak urcite choj k zenskemu to uz bude krasne vidiet na sone male uzlicko. Podla mna niektore tehu testy nie su spolahlive. Pri druhom som si kupila ktory ocikas a ten som si robila na zaciatku 4 tyzdna a bolo vidno dve krasne ciary. Drzim ti palce potom mi napis ako si dopadla
Ahojte je možné že 8 dni pred Ms ukáže negat ale ešte sa to môže zmeniť ? Veľmi má pobolievaju vaječníky už 4 dni čo mna pred Ms nikdy
@marsellinpir krasne.. az to oci bije 😀 gratulka
Ahojte vsetky zeny 🙂 prosim vas o radu, asi od marca sa pokusame o babo, zatial bez uspechu, moj cyklus bol vzdy pravidelny - 29 dni. uz v maji mi meskala menstrucia 3 dni, spravila som si test a bol negativny. Na 4. den meskania (33. den) som dostala menstruaciu. teraz v juni opat, menstrucia prisla na 33. den, pritom roky som mala pravidelny cyklus 29 dni. Menstruacia je normalna, rovnako silna aj priblizne rovnako dlha ako vzdy. od pondelka by som chcela zacat uzivat gynex ale ten sa nesmie uzivat pri tehotenstve, mozem s tym zacat? co by mohlo posunut menstruciaciu o 4 dni prave vtedy, ked sme sa zacali snazit? dakujem velmi pekne za vase skusenosti
@martinaba29 skús si ďalší cyklus urobiť ovulacny test,niekedy sa stane ,že je cyklus anovulacny,je to normálne,pokiaľ to netrvá viac cyklov za sebou. Anovylacne cykly trvajú dlhšie a tých 33 dní do obrazu zapadá.
@nessie_18 pozitívne ja som mala ešte slabší a teraz som 14tt tehu 😅
@kvetinka0099 tak to si ma veľmi potešila 🤗 neviem sa dočkať ako bude čiarka tmavnut 😊
@nessie_18 tak to som rada, keď som išla k dr tak mi povedal ze to je negatívne ale ja som to cítila ze som, a na koniec s krvy zistil ze som tehu😊kedy si si robila test? Tak za 4 dni by mal byť troska silnejšie, mne to tmavlo pomaly záleží aj od testov
@kvetinka0099 tak včera to by som mala byť 30 DC skúsim až zajtra urobiť a uvidím 😊 no ja dúfam že aj mne Dr povie že je to tehu a nie planý poplach 😁

Ahojte, prosím vás sú pepino testy spoľahlivé alebo duchuju? Som 12dpo, 5 dni do menzesu s večerný test vyšiel takýto. Ďakujem za odpoved