Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@marsellinpir možno že to budú dvojičky keď tak silno vidno čiaročky gratulujem
@naty1987 @kvetinka0099 ahojte tak robila som si dnes ráno dva testy ale nestmavla nejak idem dnes k lekárke na krv aby mi to potvrdila 🙂 tu sú testiky
@nessie_18 mne sa zdá že stmavla 😊 držím palce ✊
@naty1987 @daniela2227 ďakujem jasné že dám 🤗
Ahojte žienky tak som tu po kontrole málinko zvýšené hcg v krvi vo štvrtok idem na kontrolný odber ak stúpne (čo verím že stúpne) tak je to tam 😊❤️
@nessie_18 jeej držim pršteky nech je vsetko ok
@nessie_18 no super 😊 len nech pekne rastie ✊✊✊
Žienky dnes prišla MS ja tomu vôbec nerozumiem...😔 Brucho bolí neskutočne, silná takže vyzerá to na ďalšie snaženie
@nessie_18 ach 😞 to mi je ľúto.. ale hlavu hore..Určite sa podarí ✊😊
Ahojte chcem sa spýtať 5 dní po sexe som po utreti spinila ale síce sme malý sex nechcraneni ale nespravil sa do mňa myslíte že môžem byť aj tak tehotná??
@sebastian2009 ahoj nakoniec je to iba jeden a je to chlapček 😍😍
Ahojte mešká mi 22 dní... dnes som spozorovala biely krémový výtok riedkej konzistencie .. Myslíte, že už je MS na ceste? 🙂 Nikdy mi nemeškala... som po vyvolávačke 15 deň.Prsia ma nebolia len bradavky trošku včera boli citlivejšie.
@modrykoniicek správ si tehotensky test.
@terez01 No som na toľko inteligentná, že po týždni meškania som už robila asi 4... posledný v utorok.
@modrykoniicek tak potom podla vysledku sa zariad.//-smer lekar,gratulujem, si tehotna./-smer doktor,nie si tehotna,ale nachladnuta,v strese,mas cystu atd.
@barboritta Nachladena nie som.Cystu nemam a stres mi na cyklus nikdy nevplyval.Vzdy dosli este skor.A to som uz bola vo vseliakom strese.Momentalne sa nemam nad cim stresovat🙂 som uplne v pohode.Lekar mi na to nic nepovedal len, ze do 14 dni mi urcite dojdu po injekcii.Je 16.A ani tuk.
@barboritta Problem s cyklom som nikdy nemala.Mala som 28 dnovy a presny.Pri antike taktiez 21 dni tabletky 7 dni pauza.Antiku momentalne neuzivam.
@barboritta Keby som aspon mala nejaky zdr problem ale ja som uplne v poriadku v tomto smere.A vzdy som aj bola.Ziadna omeskana MS.Vzdy prisla skor o den dva.Cize v norme.Cysty som nikdy nemala ani sa ziadna nenasla.A nezabrala ani vyvolavacka.Pocity na MS nemam.Testy negativne.
@modrykoniicek tak teda aku chces odpoved?
@mima1 Že aký by mal byť výtok pred MS a aký je zas v tehotenstve... samozrejme nie u každej ženy.Aby som vedela kde hľadať problém.Aby som mohla vylúčiť tehotenstvo... test nemusí výsť pozitívny hneď... ani po 4 týždňoch pokiaľ je hcg nízke.Taktiež MS nemešká bezdôvodne... ale ani cysta, zápal ani nič podobné to nie je.Nič mi lekár nezistil.Preto sa snažím zistiť či taký druh výtoku ako krémový a riedky by mohol napovedať prichádzajúcu MS kedže iné príznaky nemám.🙂
@modrykoniicek Husty biely som mavala tehotna.vela.ale niekedy aj redsi,na to sa nespoliehaj.po takej dobe by si uz mala aspon ducha na teste
@barboritta Skôr to vylučujem... a lúštim prečo tú MS ešte nemám.Mám ho krémový vo veľkom množstve a biely.Asi sa nato fakt nedá spoliehať.
Ahoj,píšem sem prvýkrat,ale obkúkam tu už dlho 🙂chcem sa opýtať,či môže byť 8.dpo sprevádzaný špinením príznak tehotenstva. Ďakujem pekne 😉
Ahojte boli by ste take dobre a poradili mi .. mali sme spartnerom pohlavny styk 29 mala som plodne dny .. pokusame sa o babëtko. Tak by som chcela vedieť či si mam spraviť už tehotenský test alebo ešte počkať
@stirka19 neponáhľala by som, až po vynechaní MS. A ak ti môžem poradiť, ak budeš mať pozitívny test, neutekaj hneď k doktorovi, lebo v tak rannom štádiu tehotenstva srdiečko ešte nebude a budeš zbytočne nervózna. 🙂 Držím prsty a daj tomu čas.

@nessie_18 daj zajtra vedieť.