Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
ahojte baby. chcem sa opytat....poalednu ms som mala 14.12.2019...ovulaciu som mala podla vypoctov ovu kalkulacky od 22-30 v podstate kedy doslo k moznemu oplodneniu mi snad poradite...testy mi vysli.pozitivne...bola som u lekara,no na sone nic nevidel. zajtra mam volat o vysledky na hcg...poradte baby,bojim sa,ze moze ist o mmt...mam mierne bolesti v podbrusku obcas panva krize....krvacanie..ani vytok hnednej ci tmavocervenj farby nemam. Dakujěm
@ivanusko neboj, možno je to len skoro na to, aby tam niečo videl ☺️ držím palce
@kristina6014 dakujem,len ma znepokojuje to,ze v kkrvi mi tehu newbolo potvrdene...tak preco.pozitvne testy?(5)ich bolo..plus mi meska ms bojim sa,aby to.nebolo nieco zle
@ivanusko kolko ti vyslo hcg?
@miriam1983 vobec mi to ani nepovedali. len ze je to v norme. a vysledok neg
@ivanusko tak hcg stupne aj pri mimomaternicovom,len stupa pomaly a menej. Ak ti robili usg,tak urcite sa pozeral aj mimo maternice. A ako ti vysli testy? Jasne pozitivne?
@miriam1983 nerozumiem fakt
@ivanusko a na usg si bola kedy? Tam nic nevidel a trsty ti silneju?
@miriam1983 na usg nic este nevidel...tie testy su.fotene dnes a robene pred dvomi dnami....zajtra skusim kupit dálsi a uvidim
@miriam1983 usg bolo robene pondelok kedYy mi brali aj krv na zistenie hcg podla dr mi to v ten den meskalo jeden den
@ivanusko :/ tak neviem. Testy reaguju na hcg,tak nechapem 🤨
@miriam1983 ani ja
@ivanusko vždy je nejaká nádej, ja som tiež mala pozitívny test, nič na ultrazvuku a hraničné hodnoty hcg a voala som už v 9 mesiaci. No držím palce, aby všetko bolo v poriadku. 🙂
@kristina6014 dakujem
@ivanusko silno držím palce ☺️❤️
@kristina6014 len nerozumiem ako je mozne,ze v kvi nic...mam obavy
@ivanusko uvidis co ti povedia,ze kolko je v krvi. Ked je hcg v moci,musi byt aj v krvi,inak by to moc nezachytil. Pripadne si zavolaj a povedz,ze chces vediet hodnotu a nie negativne,pozitivne,pytaj si cislo.

@miskasiva mozn9 originál foto by bola lepšia