icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

moni244
9. nov 2016

@pepka29 jaj, toto je fakt smiesne, co si urobis ciarky pre ano, nie a podla toho sa rozhodnes, ci si tehotna? Lepsie je urobit si test, ako si nahovarat xy priznakov

moni244
9. nov 2016

@natalysb co ta test? Ved tu mozme len a len hadat a to ti bude na 2 veci

natalysb
9. nov 2016

@moni244 dam tomu este oar dni 🙂 a urcite si ho urobim raz musim ne?

nivea777
9. nov 2016

@natalysb nemusis.. musime len zomriet

natalysb
9. nov 2016

@nivea777 perlicka :D

natalysb
9. nov 2016

@pepka29 ahoj 🙂 velmi Ti drzim palecky. Ja som tiez v stadiu skoro ako Ty. Ale tu pomoc necakaj. Normalne mamicky si tu uz neni. Len zakomplexovane chudiny ktore Ta pourazaju pri prvej otazke :D Cest este tym normalnym mamickam co chcu pomoct. Drzim palce

anuskagoreova
9. nov 2016

@natalysb Nepoznam ta ale davam ti LIKE !!

kotatko1232
9. nov 2016

😀 @natalysb

kotatko1232
9. nov 2016

@pepka29 samozrejme ze mozes byt v tom 🙂
skus zajtra robit testik rano a uvidis 🙂 🙂

natalysb
9. nov 2016

@anuskagoreova vies kedysi som sem chodila dost casto. Ale riesila som zalezitosti okolo synacika ani nie tak tehotenske. Ale novorodenecke. Naslo sa tu neskutocne mnozstvo mamiciek ktore boli ochotne poradit. Pomoct vysvetlit. Niektore tehulky snazilky podporovali zdielali s nimi radost... no dnes ked sa pozriem na tie komentare hnus. Jedna vacsia pi jak druha. Len sa posmievat urazat a to si hovoria dospele akoze mamicky :D usudzujrm ze polovica z nich si dobre nezatr.... a druhej polovice slahaju pms do gebul. Otrasne forum. Premudrele ... naozaj cest este vynimkam ked sa tu da s niekym naozaj ze fakt pokecat. Lebo tie co tu urazaju nikdy nrmali otazky na mozne tehotenstvo ani neklikali zo stranky na stranku. Tato stranka upada do zabudnutia :D

sibalka21
9. nov 2016

@pepka29 AHoj 🙂 Ak ti meska uz 5 dni, tak je mozne ze si tehotna... Aj ked to nemusi byt tehotenstvo, skus zajtra rano test a budes mudrejsia 🙂 Drzim palce 🙂

natalysb
9. nov 2016

@kotatko1232 :D :D :D

pepka29
9. nov 2016

Dakujem babenky hned zajtra si spravim test 🙂 a dufam, ze ta mrcha ms si to nerozmysli

natalysb
9. nov 2016

@pepka29 daj vediet potom ako to dopadlo 🙂 budem zdielat radost aj smutok 🙂

pepka29
9. nov 2016

natalysb jasne dam ti vediet 🙂

natalysb
9. nov 2016
anuskagoreova
10. nov 2016

@natalysb No vies ja by som sa chcela poradit no takych je tu malo..

natalysb
10. nov 2016

@anuskagoreova mozes cakat marne :D

luka151
10. nov 2016

ahojte 🙂 je možné alebo mali ste vy z vlastnej skúsenosti nejaký výtok v prvom Trimestri ak ako ktorý týždeň približne??

nivea777
10. nov 2016

@luka151 od zaciatku tehu mam vytok

limetka55
10. nov 2016

@luka151 Ja mám tiež od začiatku tehu výtok..

luka151
10. nov 2016

@nivea777
@limetka55 aky? Akej farby? A uplne od zaciatku?? Levo ja som asi v 3tt

nivea777
10. nov 2016

@luka151 v 3tt este ani nemozes vediet ze si tehotna.. ak si ovu nemala hned po skonceni MS a to stava velmi malo..pockaj pokial bude meskat a potom ries priznaky a tak

lusynqa
10. nov 2016

@nivea777 ona pravdepodobne ani tehotna nie je ved 2 strany dozadu pisala ze 2 alebo 3 dni pred MS mala sex neviem ako prisla na to ze je tehu 🙂

nivea777
10. nov 2016

@lusynqa no nemam uplne prehlad o vsetkych babach :D nieco sa mi marilo,ze riesila ale nebola som si ista,co presne a moc sa mi listovat nechcelo :D v tonto pripade ked 11.10 mala sex a 14.10..tak tehotna nie je urcite..uz by mala davno kolajnice

natalysb
10. nov 2016

@nivea777 ty co trepes? :D ze v 3tt nemoze ani vediet zr je tehotna :D citas co pises? :D robila si statistiku na mk?

nivea777
10. nov 2016

@natalysb po prve sex mala 11.10 a MS dostala 14.10..po druhe ma tyzden do MS a po tretie ma 6 negativnych testov.. tehotna s velkou pravdepodobnostou nie je.. a je velmi male % zien ktore tak rychlo zistia ze su tehotne ;) 3tt by bola tak tyzden po ovu,to maloktorej ukaze 7dpo //

natalysb
10. nov 2016

ale zabudla si kazde telo a kazda zena je ina! To co ty si nemyslis moze byt opak ;) nejsi gynekolog :D

nivea777
10. nov 2016

@natalysb nie som gynekolog,hej kazde telo je ine.. ale v 90% pripadov je 7 dpo skoro..maloktora ma take stastie,zistit to tak skoro.. stale plati,co som pisala vyssie.. je naozaj mala pravdepodobnost,ze by bola tehotna,ked sa dokonca do nej ani nespravil..ak by otehotnela 11.10,uz by s velmi velkou pravdepodobnostou mala na teste krasne //..

natalysb
10. nov 2016

@nivea777 a odkial zase mas ze ked sa chlap priamo nespravi nemusi byt tehotna ;) myslis ze nejsu zeny jtore otehotneli aj bez toho aby to chlap do nich napalil? :D moj otec mi vzdy hovoril davaj si pozor a nos si ochranu kedykolvek sa moze stat ze priatelovi ubehne a ty ani on o tom nemusia vediet. Takze toti ti vyvraciam. A hej dost oravdepodobne ze neni tehotna. Len nechapem ako mozes priamo povedat ze v 3tt zena neciti tehotenstvo to je dobra ...