Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
@natalysb Nepoznam ta ale davam ti LIKE !!
😀 @natalysb
@pepka29 samozrejme ze mozes byt v tom 🙂
skus zajtra robit testik rano a uvidis 🙂 🙂
@anuskagoreova vies kedysi som sem chodila dost casto. Ale riesila som zalezitosti okolo synacika ani nie tak tehotenske. Ale novorodenecke. Naslo sa tu neskutocne mnozstvo mamiciek ktore boli ochotne poradit. Pomoct vysvetlit. Niektore tehulky snazilky podporovali zdielali s nimi radost... no dnes ked sa pozriem na tie komentare hnus. Jedna vacsia pi jak druha. Len sa posmievat urazat a to si hovoria dospele akoze mamicky :D usudzujrm ze polovica z nich si dobre nezatr.... a druhej polovice slahaju pms do gebul. Otrasne forum. Premudrele ... naozaj cest este vynimkam ked sa tu da s niekym naozaj ze fakt pokecat. Lebo tie co tu urazaju nikdy nrmali otazky na mozne tehotenstvo ani neklikali zo stranky na stranku. Tato stranka upada do zabudnutia :D
@kotatko1232 :D :D :D
Dakujem babenky hned zajtra si spravim test 🙂 a dufam, ze ta mrcha ms si to nerozmysli
natalysb jasne dam ti vediet 🙂
@natalysb No vies ja by som sa chcela poradit no takych je tu malo..
@anuskagoreova mozes cakat marne :D
ahojte 🙂 je možné alebo mali ste vy z vlastnej skúsenosti nejaký výtok v prvom Trimestri ak ako ktorý týždeň približne??
@natalysb po prve sex mala 11.10 a MS dostala 14.10..po druhe ma tyzden do MS a po tretie ma 6 negativnych testov.. tehotna s velkou pravdepodobnostou nie je.. a je velmi male % zien ktore tak rychlo zistia ze su tehotne ;) 3tt by bola tak tyzden po ovu,to maloktorej ukaze 7dpo //
ale zabudla si kazde telo a kazda zena je ina! To co ty si nemyslis moze byt opak ;) nejsi gynekolog :D
@natalysb nie som gynekolog,hej kazde telo je ine.. ale v 90% pripadov je 7 dpo skoro..maloktora ma take stastie,zistit to tak skoro.. stale plati,co som pisala vyssie.. je naozaj mala pravdepodobnost,ze by bola tehotna,ked sa dokonca do nej ani nespravil..ak by otehotnela 11.10,uz by s velmi velkou pravdepodobnostou mala na teste krasne //..
@nivea777 a odkial zase mas ze ked sa chlap priamo nespravi nemusi byt tehotna ;) myslis ze nejsu zeny jtore otehotneli aj bez toho aby to chlap do nich napalil? :D moj otec mi vzdy hovoril davaj si pozor a nos si ochranu kedykolvek sa moze stat ze priatelovi ubehne a ty ani on o tom nemusia vediet. Takze toti ti vyvraciam. A hej dost oravdepodobne ze neni tehotna. Len nechapem ako mozes priamo povedat ze v 3tt zena neciti tehotenstvo to je dobra ...

@pepka29 jaj, toto je fakt smiesne, co si urobis ciarky pre ano, nie a podla toho sa rozhodnes, ci si tehotna? Lepsie je urobit si test, ako si nahovarat xy priznakov