Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Mozte mi poradit poslednu mrchu som mala od 16/19oktobra a teraz mi ma prist o 3 dni ale dve dni do zabu ma bolelo pod bruchom a pichalo kolo pupka a ked som isla spat a som isla lahnut na brucho ta ma to stale pichalo aj pri otacani a teraz nic mmozem byt tehotnatna ??.. poradte mi velmi tuzime po malym babätku 🙂
Caute babenky a hlavne natalysb v noci som mala silne krce a rano ked som sa zobudila mi prisla mrcha ms. S manzelom sme ostali smutny ze sa zas nepodarilo ☹ Je pravda ze
o babo sa snazime pol roka ale pri prvom som musela brat pred planovanim otehotnenim kyselinu listovu, no teraz by sme to chceli skusit bez nej
Ahojte,
zajtra to bude piaty deň, čo mi mešká menštruácia. Viem, že je to normálne, je na to veľa dôvodov.. ale mne zvykla menštruácia chodiť viac-menej presne, ale nie s 5 dňovým meškaním. Priznávam v takýchto veciach som dosť "stresman" takže ako prvé mi napadlo či nie som v tom(čo nepripadá do úvahy 😢 ) a už som cítila na sebe všetky možné aj nemožné príznaky, ktoré si pravdaže len nahováram....porozprávala som sa s priateľom, vždy sme pri tom použili prezervatív tak som sa chcela uistiť či ostal vždy celý..nikdy sme ho nenapúšťali vodou/nenafukovali alebo neviem čo, pretože som myslela, že keby praskol by sme si to určite všimli...počkám ešte do konca tohto týždňa, ak nepríde myslíte, že mám navštíviť doktorku, alebo mám proste ďalej čakať? na internete je toho plno, ale je to iné ako osobné skúsenosti, preto vás prosím o vaše rady, vopred ďakujem.
@nn77 Ahoj, v prvom rade, ak ti meska 5 dni si sprav test.. Ak bude negativny, co asi aj bude kedze pises ze sa stale chranite, pockaj do buduceho tyzdna ci dorazi MS... AK nedorazi chod ku gyn... Moze ist len o nachladnutie alebo nejaku horm. nerovnovahu.. Sem tam sa moze stat ze si telo zmysli ze bude MS meskat :D .. Vela stastia prajem a hlavne ziadny stres 🙂
@pepka29 kyselina listova.. no neviem ci prave kyselina pomohla k tomu prvemu tehu,je to len doplnok stravy,resp. doplnok vitaminov ..to mas ako keby si jedla paradajky, redkovku, chlieb, soju,karfiol,kel,por,banan,pomarance atd atd.. moze to posobit ako placebo na zenu ale neviem o tom,ze by bolo nejak dokazane ze kyselina listova pomohla k otehotneniu,ano je dolezita ako vsetky vitaminy potrebne ale nemyslim si ze napr jedenie paradajok a bananu sposobi lahsie otehotnenie.. a kludne ju ber.. neuskodi ti a v rannom stadiu tehu dokonca velmi dolezita pre vyvin plodu a mozgu
nn77 mne tiez meskala ms a mne chodi presne niekedy mi zvikne meskat najviac 2 dni no teraz mi meskala 5 dni tiez sme si mysleli ze som tehu lebo pracujeme na babetku. No dnes rano mi prisla. Ja by som si spravila rano test ak ti dovtedy nepride a uvidis ze co ti ukaze. Ak ti ukaze ze si tehu tak budes musiet navstivit gyndu ale ak ti ukaze ze nie si v tom tak ja by som pockala este par dni a ak by sa nedostavila tak ist za gynekologom a pichne ti vyvolavacku.
@nn77 ak ti meska ms urob testik pre istotu,tehu by ti uz mal ukazat.Moze to meskat aj zo stresu)
nivea777 neviem nam kyselina pomohla otehotnela som hned na to o dva mesiace, mozno to bola iba nahoda ktovie
sibalka21 Urcite budem brat kyselinu listovu no nam odporucil gynekolog Femibion kedze nas prvy drobec mal vaznu vadu na srdiecku geneticku. No uz je to ok tak veselo mozme zas otehotniet. No ale v lekarnach ju nevieme dostat lebo hned ju vypredaju takze si ju budeme musiet asi objednat.
Ahojte. Kupila som si test lebo mi to nedalo a meska mi uz 2 dni. Cele dva dni ma neznesitelne bolia krize a tlmim to ibalginom. Prsia prestali boliet ale stale su navrete a tazke. Kedze neviem Nemecky zobrala som odhadom co bol cenovo drahsi o 2e a druhy som ani nerisila. Az doma som prisla na to ze sa robi ked 5 dni vynecha. Mne zatial odhadom meska 1 2 dni kedze mam nepravidelnu. Robila som ho skoro? Mam to este zopakovat alebo cakat na mrchu uz len?
@natalysb mne ukazal 3dni pred mrchou.. pißu na nom ze ukaze 5 dni pred vynechanim ms. .ale u kazdej to je samozrejme inak,i ked ked ti uz meska mal by ukazat🤔
@hennyinnsbruck premyslam aj ja z ranneho mocu nebol robila som ho pred chvilou :D no neviem tak asi uz len cakat na mrsku. :D
@natalysb ani ja som vtedy nerobila z ranneho a ukazal. . Nepostrehla som,palickovy test si si robila?
@hennyinnsbruck absolutne. Ale este pockam par dni. A skusim este raz 🙂 ak nepride mrcha :D
@natalysb drzim palce aby mrcha nedorazila✊
@hennyinnsbruck dakujem moc nemusela by ani som sa nechcela testovat ale ked ma boliankrize ako pocas mrchy si hovorim ze idem :D ale tak asi to tak ma byt... budem sa este modlit ale uz neverim a dakujrm moc 🙂

@nivea777 lenze ja som z toho uplne.... och.. proste nechcem byt tehotna :( ale bojim sa ze som.. lebo 11. Sa to stalo a 14. Mi prisla mrcha tak preto.. a robila som si 6 testov a boli negativne zatial takze im nemam verit?? :(