icon

Som tehotná?

xxxxxnnnnn
31. aug 2016

Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂

moni244
11. nov 2016

@natalysb tvoja vec, tvoje telo, ved len pripadnemu plodu to moze uskodit, nic vazne

natalysb
11. nov 2016

@sibalka21 sibalka skusim 🙂 a dakujem Ti moc za radu ochotu 🙂 vazim si to... ;)

nivea777
11. nov 2016

ked si ja spomeniem ake bolesti krizov mavam ze mi az na zvracanie je z tej bolesti a nechuti jest.. a nic si nemozem dat :(

mata7185
11. nov 2016

Ale tu su asi len stare prispevky :(

enusamt
11. nov 2016

@mata7185 v akom zmysle? keďže tu je denodenná komunikácia 🙂

nn77
12. nov 2016

Ahojte nedávno som sem písala, že mi mešká menstruacia, zajtra to bude týžden...dala som si horúci kúpeľ, víno a stále nič...ráno aj počas dňa mám takú ťažobu na žalúdku, ako ked sa veľmi najete a je Vám z toho zle..neviem či to však môže byť príznak tehotenstva, pretože to by bolo dosť skoro(3 tyzdne od pohl. styku) a navyše som pisala ze sme sa vždy chránili, priateľ povedal že nikdy ked si dával dole prezervativ si nevšimol ze by bol roztrhnutý...takze nechápem čo sa deje, či je to v poriadku že takto mešká lebo nikdy predtým sa mi to nestalo

miriamn76
12. nov 2016

@nn77 a test si robila?

nn77
12. nov 2016

Nerobila pretože ako som písala nemyslím si, ze som tehotná, a teda bola by som dosť prekvapená keďže sa nám nikdy neroztrhol@miriamn76

miriamn76
12. nov 2016

@nn77 mne meska 10 dni ale testy negativne tiez neviem co sa deje

moni244
12. nov 2016

@nn77 tak ker si myslis, ze nie si tehotna, tak preco pises do diskusie "som tehotna?" Najlepsie bude urobit test, ak bude negativny, tak chod ku doktorke

sibalka21
12. nov 2016

@nn77 Je velmi mala prvdepodobnost ze by si bola tehotna, ale aj napriek tomu urcite to nieje v poriadku ze ti tyzden meska MS ak mavas pravidelne.. Ako pisu baby, sprav si test ( uz si ho mala davno mat spraveny) ak bude negativny chod k lekarke na vyvolavacku

nn77
12. nov 2016

Pretože do diskusie Menštruacia neprichádza nebolo možné uz prispieť tak mi poradili ze mám napísať sem...a bohužiaľ myslieť a vedieť nie je to isté @moni244

nn77
12. nov 2016

Ďakujem, Počkám ešte do zajtra lebo ma bolí podbruško ako pred MS a ak nič tak v pondelok pôjdem rovno k doktorovi @sibalka21

lavinis
12. nov 2016

@nn77 pozri, zena menstruuje cca 30 rokov, takze ano, niekedy sa stane, ze skratka bude meskat, aj ked sa to nikdy predtym nestalo. Je to uplne prirodzene. Dovodom moze by tstres, pocasie, unava , choroba, cestovanie, atd. Treba spravit test, po tyzdni meskania uz musi ukazat.

15tibetan3
12. nov 2016

Kocky prosim Vas po uhniezdeni vajicka (mierny spinenim) po kolkych dnoch sa zacne vylucovat hormon HCG a bude vidiet na teste 2 ciarky? Vdaka.

liara30
12. nov 2016

@15tibetan3 Ahoj.Ja mám niečo podobné asi.Som20 DC a mierne špiním asi druhý deň.Cyklus mám teraz ako hodinky 28 dnový.Beriem aj Duphaston,Cllostyllbegit.V pondelok som bola na foliikulometriu a doktor nič nevidel.Tak neviem...

15tibetan3
12. nov 2016

@liara30 ja som spinili dva dni,tak ako pri menstruacii ale len ked som sa utierala, inac nic. Volala som s doktorom, ten mi povedal,ze mam prist druhy den na injekciu a ze bud sa menstruacia dostavi do 5 dni alebo si mam spravit test. Poslednu menstruaciu som mala od 19.10. Dnes je to uz 2 den a este menstruacia sa nedostavila, tak som strasne netrpezliva. Inac neuzivam ziadne lieky.

liara30
12. nov 2016

@15tibetan3 No mne už to spinenie tiež akoby už prestalo a tiež len na papieri to bolo.Ja som mala poslednú ms 24.10.A test si si nerobila?Ja tiež neviem,co Ti mám.U mna je to asi skoro..

sibalka21
12. nov 2016

@15tibetan3 Po uhniezdeni, za 7 dni by si mala mat pozit. test.. Najlepsie na meskajucu MS

liliputka23
12. nov 2016

Ahojte myslite ze je to chybny test?

natalysb
12. nov 2016

Ahojte mamicky. Snad najdem nazor alebo odpoved na moju otazku. Meska mi uz 3 den. Este vcera som mala krcok tvrdy vecer mi uz zmakol a je tazko nahmatatelny cipok ale rurka je rozliata makka ako pera. Po kramoch ani len stopa. Bolest krizov pri chodzi pretrvava. Brusko ma neboli. Prechladnuta neviem ci som. Necitim mechur ani nic.

suesue1983
12. nov 2016

@natalysb ahoj tak snad sa uz ms kazdu chvilu spusti,podla krcku by to malo tak byt

natalysb
12. nov 2016

@suesue1983 vies co... uz normalne prosim Boha s ruzencom v ruke. Lebo je to velmi neprijemne. Teh vylucujem skor sa bojim niecoho vaznejsieho. Od vcera vecera zmakol tak snad uz..

suesue1983
12. nov 2016

@natalysb ja ti verim ja mavam pred ms take bolesti krizov ze ma to uz par krat dohnalo ist k dr na injekciu

natalysb
12. nov 2016

@suesue1983 davam zajtra tomu posledmy den. Ked nic idem hladat gyn a nech mi nieco da... to sa neda uz vydrzat

zoe09
12. nov 2016

Dievcata .. byva mi zle menstruaciu som od ppsledneho pohl.styku mala uz dva krat .. robila som si test a negativny .. ale stale mi byva zle nechutenstvo k jedlu .. moze byt ze som tehotna aj napriek dvom menstruaciam a negativnemu testu ?

butterfly333
12. nov 2016

@15tibetan3 a ako vieš že sa vajíčko uhniezdilo?

mata7185
12. nov 2016

Ahojte potrebovala by som poradit .Meskal mi menzes 5 dni potom som zacala krvacat ale nebol to menzes vobec som nekrvacala silno mozno jedna vlozka na cely den aj to asi prehanam ;) lebo som si stale menila intimky aj ked tam bolo len kusok krvi skor bola taka cista alebo hnedasta .Trvalo to asi 5-6 dni tak som zasla k doktorovi nech sa kukne verdik bol zvedsena sliznica a maternica ale tehotenstvo nevidel .Ma niektora takuto skusenost Dakujem za vsetky nazori.

mata7185
12. nov 2016

@liliputka23 nie myslim ze si tehotna 🙂gratulujem ....

miriam1983
12. nov 2016

Moze mat v tehu graf takuto krivku?