Som tehotná?
Ahojte. Vzhľadom na to, že dnes sme uzamkli 797 stranovú diskusiu, do ktorej ste vkladali Vaše otázky ohľadom možného tehotenstva, tak zakladáme novú. Čiže všetky dohady ohľadom možného tehu, tehotenské testy ...............sem 🙂
Chcem sa este opytat krcok mam dole uzavrety a tvrdy a mam biely vytok takto som podobne mala vytok ked som otehotnela a krcok mam tvrdy a zavrety uz dlchsi cas
@mata7185 ako si zistila, ze mas krcok uzavrety?
Caute baby, mate niektora skusenost s uhniezdovacim krvacanim? Ovulku som mala utorok-stredu. Dnes je sobota, mierne ma pobolieva podbrusko a ked som si kontrolovala krcok, mala som asi hodinu vzdy trosku krvi. Vyzeralo to asi takto, fotka je stiahnuta z netu. Mierne krvacanie sa vzdy objavi aj ked ovulujem, tento mesiac sa mi to objavilo aj v predpokladane dni ovulacie ale to je fakt len akoby malicke pasiky v hliene a toto bolo ine. Nechraneny sex sme mali v pondeok, je podla vas mozne, ze by sa mi vajicko uz uhniezdovalo?
@sibalka21 pisem IP, dakujem
Ahojte, prosim o radu. Vysadila som antikoncepciu novynette po cca 5-6 rokoch. Blister som minula do poslednej tabletky, potom mi prišla menštruacia ako obvykle. (ta skoncila 20.10).
27.10. sme mali s priatelom NPS. Len potom 29.10 som opat "dostala" ale 31.10 mi skončili. Myslela som že to koli vysadeniu až kým neprešli dva dni a zas som mala slabe od 2.11-4.11.Odvtedy chvalabohu nic.
Teraz vsak neviem ci to bol nasledok vysadenia aj keď som čítala že baby majú skor opačný problem že sa menštruacia skor nedostavi.
Neviete mi povedať či bola možnosť že som mohla otehotniet alebo znak toho ze ta menstruacia zas po NPS prišla tehotna nebudem. Uvidime, cakam ci bude meskat alebo nie len teraz ani sama neviem ktoru menstruaciu mam brat za "poslednu"
Dobry den,chcem sa spytat uz mi 2den meska menstruacia,chcem sa spytat pobolieva ma pod bruskom ne v kuse ale zacne boliet az trocha pichat a zase nic a potom zase sa to opakuje,chcem sa spytat ci je to zle alebo dobre znamenie este som sa s tym nestretla,prosim o vase rady vdaka
@magdalena114 test
@magdalena114 urob si test....mozno si tehotna.☺☺☺
Tak uvidim baby,nechcem sa sklamat zase newiem ci je ten spravny cas abo ci nieje este skoro ???
@milos32nika21 ty si uz mala taku skusenost ?
@magdalena114 nie neni to skoro ked ti dva dni meska uz by ukazalo aspon nieco testny
@milos32nika21 tak fajn zajtra si a uvidim co a ako drz palce 🙂 🙂
@magdalena114 rano si sprav a daj fotku mozno uvidime niakeho dusika ☺
@magdalena114 vôbec nie. Kúp si doktor max. Max lady 2v1 ja som mala koľajnice 2 dni pred MS.
Ahojte poradí mi niekto dnes som mala dva krat strašne krče v podbruškú neznesitelnu bolest chcem sa spýtat čim by to mohlo byt.dakujem
@anuskagoreova no nahnevaš sa na mna, ale ja nepochopim tieto otazky! Kto moze vediet čo ti bolo? zarazene prdy?? chapeš...to moze byt hocičo a kto ti aj napiše ,,čo to asi je,, tak to tak byt vobec nemusi. Tak ti dam na vyber kedze vychádzam z informacie ,,krče v podbrušku,, čo je širokospektrálny príznak - plynatost, zapal v bruchu (vaječníky, obličky) mohol to byt obličkovy kamen ako sa ti posuval, viróza, porucha trávenia, črevné vredy, zrasty, predmenštruačné zaležitosti ...ak si mala tieto priznaky len dnes 2x tak zrejme o nič nejde. Ak by sa objavovali častejšie treba navštivit odbornikov z radu gynekologie a urologie.
nella15228 Ahojte som tu nová a rada by som počula aj vas názor. Posledna ma mi skončila 8.10. je síce nepravidelná no teraz mi mešká vyše týždňa. Pred dvomi týždňami som mala dvojdňové slabé krvácanie. Od v Tedy mam bolesti v podbrušku sem tam slabé sem tam silne prsia mam trosku naliate ale nebolestivé. Test mi vyšiel pred tromi dnami negatívne a najskôr kedy sa dostanem k lekárovi je az o tyzden. Môže byt ze som si test robila skoro alebo som prechladnuta? No pri cikani ma nepali. Prosim o radu 😔
@milos32nika21
@sono2 tak dnes pojdem kupit ak snohnem ak nie tak az zajtra pojdem kupit test a dam vam vediet kocky 🙂
takze pridavam sa ... vzdy som mala 28dnovi cyklus avsak minuly mi meskala mrcha cez tyzden , bolelo ma brucho ked som na nom lezala , byvalo mi zle, testy boli negativne a nakoniec mrcha prisla .... tento mesiac mi to zase meska neviem ci sa mi cyklus posunul z nicoho nic na 35dni :( bojim sa sklamania mam tusaka ze mrcha pride a zase nic ... je to proste stresujuce aj ked chcem byt nad vecou ... velmi po babatku tuzim a ked mam mat zrazu problem s cyklom je stres este vacsi

@mata7185 Pokial viem zvacsena sliznica znamena aj MS, cize pokial to trvalo az 5-6 dni, kludne si mohla mat len slabu MS, vobec to nemus znamenat ze si tehotna....